השנה אנחנו מכניסים אותם!!!

SupermanZW

Well-known member
פעם היתה פחות שחיתות

בעבר הצבעתי לליכוד ולשינוי, משתיהן התאכזבתי מאוד, החלטתי לא להצביע נוגעת לבחירות הקרובות, אם תפחת השחיתות והמפלגות יפגינו נאמנות לבוחריהן אשקול בעתיד האם לשוב ולהצביע ואם כן למי להצביע. השחיתות בעבר היתה נמוכה מהשחיתות היום וזו של היום ממשיכה עדיין להתגבר, אני לא רואה שום צעד בכיוון הקטנת השחיתות.

eranle25

New member
איך היא תפחת?

מי מפקח עליהם(הח"כים)? הם מפקחים על עצמם ! פעם בשנה מפרסם מבקר המדינה ספר עבה מאוד על כל השחיתויות במדינה הזו בכל התחומים שיש ומה עושים עם זה? כלום ! לא רואה התקדמות בקטע הזה בשנים הקרובות לצערי.

SupermanZW

Well-known member
אז למי תצביע?

איך הצבעה למפלגה אליה תצביע תפתור את בעיית השחיתות כאשר גם היא מושחתת?

eranle25

New member
מישהו אמר שהיא תפתור?

אתה מצביע למפלגה נקייה או הכי פחות מושחתת? לא...כי אין כזה דבר כנראה , ושינוי (שאני גם הצבעתי להם בבחירות האחרונות) הוכיחו את זה. מצביעים למפלגה שהמצע שלה הכי מייצג את דיעותיך החברתיות , הכלכליות והמדיניות...ככה אני חושב , לא? לא יודע מה יפתור את השחיתות כי אף אחד לא לוקח אחריות פה...כל אחד מגלגל את זה לשני , והשחיתות נכנסת לכל המערכות.

eranle25

New member
נכון , אבל אפילו אם היא מקיימת קצת

מהמצע שלה , זה יותר טוב מכלום. לא להצביע זה לא פתרון לדעתי..כי ככה שום דבר לא ישתנה פה אי פעם.. בעיה נוספת שהרבה מצביעים בגלל אנטי לסיעות אחרות..ולא בגלל שהם חושבים שאותה סיעה שהם מצביעים לה , תעזור להם בהכרח , בקיצור מצביעים סתם.

ftsttgb

New member
אתה בטוח ??

מעלים את רף המנדטים ל3% מכלל המצביעים! השנה אני מצביע עלה ירוק למרות שאני לא משתמש בסמים . בבחירות הקודמות הצבעתי שינוי . לפחות השנה הצביע עלה ירוק לשם שינוי משהוא מקורי .... ולא החרטות המפלגות המפגרות ... בבחירות הבאות אולי הצביע יהדות התורה סתם סתם ...!!ואולי לא ...???!?!?!?

אין לי ספק...

בחירות קודמות היינו מאוד מאוד קרובים, השנה זה יקרה. אגב, קח לתשומת ליבך שעלה ירוק זאת אולי המפלגה היחידה שאין מצב שהיא פתאום תשנה את עורה (מישהו אמר ליכוד?). חוץ מזה כל פעולה מבפנים לשינוי החוק הדפוק הזה תהיה מבורכת...

ftsttgb

New member
לכן אני מצביע עלה ירוק

היא לפחות לא משקרת לבוחריה!!! למרות שאני לא משתמש בסמים וגם לא אשתמש היא לפחות נחושה בדעתה לתת לגיטימציה למדע שלה. פה במדינה החיים שלנו במצב קשה, כל מפלגה מבטיחה ניסים ונפלאות וזה מאוס כבר להגעיל... אז עלה ירוק היא לא מבטיחה חיים יותר טובים אבל לפחות לא משקרת.. אם היא תשקר .... אם היא בכלל תקבל יותר מ3% ... אז יותר אני לא הצביע לאף מפלגה |אייקון עצבני ביותר|

ftsttgb

New member
מה אז ?!?!

אז אני לא יחשוש להביא חברים לביתי כשהם מעשנים מולי גראס וכדומה ... או לעשות ג'סטה לחבר ללכת ליקנות לו סמים מבלי לחפש את העין הכחולה המנצנצת באפלה... לה לה לה לא ... רציני ... אשמח מאוד אם הצביע עבורה והיא תממש את המצע שלה להפוך את הסמים (קלים קשים בנוניים מה זה חשוב ) ללגיטימיים .אני לא משתמש בסמים ודווקא אצביע עבורה בבחירות השנה לשם שינוי .

ftsttgb

New member
אז'נדה חברתית כלכלית

בטחונית מדינית מילולית שלולית פיצוחית (של דני יום יום טרי חחח). עזוב'תך !!!! לא מעניין ... ... .. .. . מה זה משנה אם נניח אצביע |מרץ| |ליכוד| |עבודה| |מפלגתו החדשה של שרון| |שינוי| וכיו"ב?????????? יש הרבה דברים שאני רוצה שישתנו במדינה הזאת בכל תחום. מי מבטיח לי שאכן הם ישתנו לפי איך שאני רוצה ?!?!?!?!?

eranle25

New member
חחחח איזה סטלן אתה תאמין לי

רק סמים בראש שלך... תשמע , אתה לא חושב שצריך לנסות לשנות משהו כדי שאכן זה יקרה? אם כל אחד יחשוב כמוך , "טוב בחיים כלום לא ישתנה פה אז עדיף לוותר מראש וזהו" אז יהיה פה יותר גרוע ממדינות העולם השלישי...ת'אמת אנחנו כבר עכשיו קרובים לזה יותר מאי פעם...

עלה ירוק זה מעבר

לסמים זה כיף בואו נעשן אותם. עלה ירוק מבקשת להכיר באינטיליגנציה של האזרח הקטן, ויותר מזה, היא מבקשת מהממשלה להכיר בזה. עלה ירוק זאת לא מיפלגה שמבקשת להעמיד ראש ממשלה, ואין לי ספק שאחרי הלגיליזציה הם יותר מישמחו להתפרק. הבעיה היא שהיום הזה רחוק מאוד...

הרֵעוּת

New member
היא לא משקרת כי היא נבחרה.

ו-3% לא יעזרו יותר מדי.. ואם אתה לא מעשן סמים, אתה בטח לא תרצה שכל צורכי הסמים בעולם יתמסטלו בישראל מתחת לבית שלך..

למעלה