השנה אנחנו מכניסים אותם!!!

אין טעם לעשות דבר כזה.

הכל פה מושחת ורקוב מהיסוד. כניסה לאחת הגדולות תעשה רק רע. חוץ מזה מפלגה גדולה שתומכת באופן פומבי בלגיליזציה ממש דורשת שאף אחד לא יצביע לה. הנושא הזה עדיין בחיתולים, אנשים עדיין נתונים תחת השטיפת מוח שעושים פה כל יום, ושום מפלגה רצינית לא תיקח את הרעיון הזה במצע שלה. למרות שיש מס' חברי כנסת שכן תומכים, אבל לא כמפלגה גדולה.

מספר ח"כים?

מלבד ח"כ ברונפמן, האם תוכל לספר לי אילו עוד ח"כים תומכים בלגליזציה של סמים קלים?

בוודאי...

מעבר לח"כ רומן ברונפמן, גם ח"כ רשף חן (שינוי) ומוסי רז (יחד) בעד לגיליזציה. אולי זה לא הרבה, אבל גם המסע הכי ארוך העולם מתחיל מצעד אחד...

THC MaN

New member
חחחח יה מצחיק מה השטויות האלה

תלמד קצת... תפסיק להאמין לכל מה שאמרו לך..

ילד...

אני עשיתי שאחטות עוד שאתה היית מצביע בשיעורי תושב"ע תאמין לי שכל מה שאני אומר נכון ואל תתלהב עכשיו מפוזת "הסטלן" שתתבגר תבין משהו על החיים...

THC MaN

New member
יה מעפן לא הגבתי לך

רואים שאתה סטלן
חח הגבתי לבחור שאמר שזה מזיק למוח ולנפש ענארף..

דנידין9

New member
אתה יודע כמה רצחו בגלל שהם היו שיכו

שיכורים? אלכהול זה סם שעושה אותך עלים ולא מודע למעשים שלך. גראס לא עושה את זה. לא להיות מודע למעשים שלך הרבה יותר נורא מלהיות קצת מסטול ואדיש!!

THC MaN

New member
אין ספק שהשנה הם צריכים להכנס

למה ההורים שלי צריכים להתעורר ב3 בלילה לקחת אותי מתחנת משטרה בגלל שתפסו אותי עם כמות של שימוש אישי? איזה שטויות יאללה לא להאמין שאנשים הגיוניים מחליטים את ההחלטות האלה.

save yourself

New member
ואני מכירה מישהי שמתה מזה.

ואל תנסה להגיד לי שלא מזה, זה היה בוודאות מזה!!

THC MaN

New member
אז יש לנו את הראשונה בעולם שמתה מזה

יש אחד שניסה למות ממנת יתר של מריחואנה או משהו כזה רק כדי להיות הראשון שמת.. והוא לא הצליח... בשלב מסויים פשוט אי אפשר לעשן יותר לא משנה כמה תנסה.. אז היא מתה כנראה משילוב של אלכוהול וגראס או משהו בסגנון הזה

FantaSee

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

ומשהו שבאמת רציתי להגיב עליו זה הטענה שלעלה ירוק אין מצע כולל הנה הכתובת של האתר של המפלגה בפעם האחרונה שבדקתי הוא היה נרחב למדי המוקד הוא אמנם ההכשר של סמים קלים אך לא רק. ודרך אגב, נייר מקנביס הינו באיכות גבוהה יותר מנייר עץ.

THC MaN

New member
ובנוסף מונע כריתת עצים רצחנית

קנאביס גדל הרבה יותר בקלות מעצים... אם יעברו להכין ניירות מקנאביס, תפסק כריתת העצים המאסיבית

save yourself

New member
אם אתם רוצה להתעלם, תתעלם.

אני יודעת את העובדות, מה קרה שם, וכן, יש אנשים שמתים מזה.יש אנשים שסתם נדפקים במוח לכל החיים, ויש אנשים שלא נפגעים בכלל. אתם רוצים לעשן? תעשנו. אבל אל תגידו שזה בסדר, תיהיו מודעים לעובדות.

THC MaN

New member
תני את העובדות ואולי היה על מה לדבר

ומה שאנחנו רוצים בעיקר זה שהחוק יגיד בערך מה שאת אומרת "רוצים לעשן? תעשנו" ולא "רוצים לעשן? תיק"

RastaIntrusta

New member
אני יגיד לך בדיוק על מה מדובר...

עובדות ? הנה לך כמה עובדות : גאנג'ה : אם כן זה בהתחלה נחמד וכיף וסתלבט ועל הג'אברי וחבר'ה וצחוקים - אז שזה מגיע למצב של תלות , תגיד לי עכשיו תלות פיזית אין בדבר? ואני יגיד לך שברגע שאת מתרגל לעשן 3 שנים , או לעשות כל דבר 3 שנים התלות הפיזית לא כרוחה בחומר אלא באקט עצמו...בין אם זה סופישבוע ובין אם זה על בסיס יומי כמו ארוחות... מגיע שלב שאתה מאבד את כיוון המציאות , מוצא את עצמך אצל פסיכולוגים , שמנסים לאזן לך את המוח עם כימיקלים , מניסיון עצמי , לצאת מזה כמה שיותר מהר... כשאתה נכנס לתחילת הסכיזופרניה (מחלה של זקנים שמתעוררת עקב שימוש בגאנג'ה , אומנם לא יוצרת אותה , אבל ללא ספק מעוררת...) אתה תבין לבד שהחרדות המצויות בזה הם לא צחוק ובטח ובטח שלא לשחק עם המצב הנפשי בריאותי שלך. וכן אני גם הייתי סאטלן כמוך , זה לא גיבור וזה לא משפחת סופר על , סך הכל עישון ממכר - הופך אותך לטיפשי , משנה אותך מקצה לקצה ...אולי אתה קצת מתבגר אבל אתה נסתם לחלוטין. שיהיה לנו המשך שבוע טוב :)...

THC MaN

New member
זה כבד.. אבל תגובה רצינית סוף סוף

מה שאפשר להבין מההודעה שלך זה פשוט את הדבר שלדעתי הכי חשוב ליישם בחיים שזה לקחת את הכל במידה.. לא להיות סטלן כבד שכל היום מסטול (ואני מכיר כמה כאלה).. אבל גם לא להיות סאחי לגמרי שחושב שג'ויינט=מוות. מדיי פעם (יכול להיות פעם בחודש.. פעם בשבוע) לעשן בקטנה לא יזיק יותר מדיי ולא סותם את החיים שלך והאופציות התקדמות בחיים שלך יהיו אותו דבר (אלא אם כן המשטרה תתפוס.. ובשביל זה אנחנו פה). אני מאמין שכמוני גם אתה מכיר אנשים משכילים בעבודות גבוהות וחשובות או סטודנטים באוניברסיטאות למיניהן שמעשנים מדיי פעם ועדיין מצליחים במה שהם עושים. הגזמה עם גראס מזיקה בדיוק כמו הגזמה עם כל דבר אחר - אוכל, אלכוהול וכל דבר בעצם. נ.ב - עכשיו קצת עיינתי שוב בהודעה שלך ואמרת שאם זה תלות של פעם בשבוע זה עדיין גורם לבעיות. אני לא מאמין בכך וישנם אנשים שהם דוגמא לכך שאחת לשבוע הנזק אינו חמור. הבעיה היא כשהגאנג'ה נהיית מרכז החיים וכל הזמן מתמסטלים.

למעלה