השנה אנחנו מכניסים אותם!!!

מגיב...

אני אומר לך שאני מעשן כבר ארבע שנים ואין לי שום תלות, לא פיזית ולא נפשית. כשהייתי צריך פשוט הפסקתי לעשן לחצי שנה. בלי שום בעיות בכלל. לגבי הסכיזופרניה- זאת לא מחלה של זקנים, זאת מחלה נפשית שיכולה לתקוף בכל גיל, וכל דבר יכול "להפעיל" אותה. סכיזופרניה לא צריכה גנג'ה בשביל להתעוור. אם היא בגנים שלך היא תתעורר באיזה שהוא שלב, לצערי, אז אין טעם סתם להדביק את האשמה על גראס. ולגבי השינוי שאתה מדבר עליו בסוף, שינוי זה לא בהכרח דבר רע. אני יכול להעיד על עצמי ועל אנשים סביב שהשיוני הוא רק לטובה...

אתה זה שמתעלם.

אתה זה שמתעקש לשנן כמו תוכי את המשפטים שטחנו לך לתוך המוח בלי שתדע את זה בכלל. העובדות, לצערך ולשמחתי אומרות שאף אחד לא מת מעישון יתר. ומס' האנשים שנדפקים במוח לכל החיים מעישון הוא בודד. יכול להיות שאתה מערבב בין גראס לאסיד. תהיה אתה מודע לעובדות לפני שאתה מדבר..

k i k o 666

New member
חס וחלילה../images/Emo31.gif

את זה תשאיר להולנדים ולא ל-

למה...?

ההולנדים עושים ים של כסף על גראס וזנות (זה כבר נושא אחר). התעשייה הכי מפותחת של זה תיירות סמים. הם עושים על זה ים של כסף בגלל סטלנים מכל העולם. יש לך בכלל מושג כמה זה יכול לעזור? תקציבים של מליונים ייתפנו לנושאים חשובים הרבה יותר. ייתפנה כוח אדם בכמויות גדולות. עבריינים קטנים ממצרים יפסיקו לעשות כסף. הייתרונות של זה עצומים.

אז אין לך מושג.....

באמת שאין לך. אל תגיב אל דברים שאתה לא מבין בהםן. אתה צועק ססמאות שדחפו לך לראש ועכשיו אתה משנן אותן כמו תוכי. זה סתם נראה רע.

יש לי, ואני יותר אובייקטיבי ממך

אם נראה לך, שאתה מבין בסמים יותר טוב רק כי אתה מסומם, תקן עצמך.

כנראה שאין לך.

אם היה לך מושג היית יודע שהצמח הקנביס הוא מתנה שקיבלנו (הרבה הרבה מעבר לעישון) והוצאנו אותה מחוץ לחוק. בגדים, תרופות, טקסטיל, דפים יריעות בד, והרשימה עוד נמשכת.... אני בניגוד אלייך באמת ישבתי ובדקתי וקראתי. אתה לא. אתה בכלל יודע למה צמח הקנביס לא חוקי?

o r i 6 6 6

New member
כל דבר, במידה הנכונה-עובר

אני מכיר מלא אנשים מעשנים, ואני רואה איך חבר'ה שמעשנים פעם-פעמיים בחודש מסתדרים יופי ואיך חברה שמעשנים 3 פעמים בשבוע+ כבר עיוורים מרוב הרצון לעשן, וזה מתבטא בזה שאה קובע עם חבר שלך משהו והוא מבריז לך כי יש כמה חבר'ה שיש להם קססה אז הוא קבע איתם במקום. בכל מקרה, שיהיה חוקי מעל גיל 18, זה עושה רק טוב לאנשים אם שומרים על זה בתור פינוק לעיתים רחוקות. עלה ירוק לכנסת-הבחירה הנכונה

אז גם תתפלא

אבל אני מכיר גם אנשים שמעשנים על בסיס יומי ומתפקדים יותר טוב ממך וממני. בכל מקרה אני שמח שאתה מסכים איתי. בזכות אנשים שפויים כמוך שמצליחים לראות מעבר לטחינת המוח השוטפת אולי נצליח להזיז משהו במדינה הזאת...

כי הרוב הנורמלי הזה עושה נפלאות....

יש שלום בחוץ, אנחנו בכלל לא במלחמה, הכלכלה פורחת, אין אלימות ברחובות, אין עניים, כולם חיים ברמת חיים גבוהה, ה"נורמליים" האלה בכלל בכלל לא מושחתים, והתלמידים הישראלים הם מס' אחד בעולם בזכות מערכת החינוך המשובחת שלנו. הרוב טועה. הרוב צריך להתחלף, נקודה.

למעלה