השפה הפנימית שלכם....

remundo

New member
אנשים שמתנהגים ככה הם לא חברים

ובגישה כזאת, אולי אף אדם לא חבר. ובגישה אחרת: אולי ללמוד לסלוח להם כשהם לומדים להתגבר על הדחף להתנהג מגעיל לפעמים, זאת המשמעות האמיתית של חברות. אדם שתא לא יכולה לבטוח בו ב100% הוא לא חבר. לפעמי יש אנשים ציניים מאד שיכולים גם לפגוע לפעמים אבל בסך הכל יש להם כוונות טובות, גם אם הם נהנים להעליב אותך מידי פעם-כשאת זקוקה להם באמת הם יהיו שם בשבילך. יש כל מיני אנשים עם כל מיני סוגי אופי, ובכלליות-אנשים שלא רואים בך חברה שלהם לא מחוייבים לעזור לך בכלל. יש אנשים שיעזרו לך מבלי להכיר אותך אפילו, רק כי היית זקוקה לעזרה, אולי הם ירגישו שזאת חובתם כיצורים אנושיים. יש אנשים שירצו לעזור לך אבל לא יהיו להם האמצעים. האופי האנושי מורכב כמו האנשים עצמם, וכמו שכל אדם הוא עולם ומלואו כך לכל אחד יש את האופי שלו, וכמספר האנשם כך מספר סוגי האופי הקיימים, וכמה שפסוכולוגים מנסים לסווג סוגי אופי- אלה עדיין כותרות כלליות. אין בעולם שני אנשים זהים.

Digi Lista

New member
אני מעדיפה לא לסלוח ולא להגדיר כחברים.

התגובה קשורה להודעה של תמר. אמון הוא לא דבר זול אצלי-באמון זוכים וצריך לעבוד קשה בשבילו(לפחות אצלי,בין השאר כי אני נורא רגישה ועד שאני מרגישה רגועה עם אנשים לוקח זמן עקב החשש להיפגע) ואני לא מוכנה לקבל כחברים אנשים שמאחורי הגב הולכים ומלכלכים ועוד אחרי שהאמנתי בהם ובכוונותיהם(טעות שלי כנראה,"לא סולחת-לא שוכחת" בעיקר כשהדברים לא נעשו בתום לב אלא בכוונה ברורה ושפלה),אם לפי הגישה הזאת שקשה לתת אמון באנשים ולהחשיב אותם כחברים אז באמת מעטים החברים האמיתיים ומי שלא חבר אמיתי לא חבר בכלל-לדבר סתם שיחות חולין או במסגרת העבודה/לימודים עם אנשים זה עדיין לא הופך אותם לחברים,עם כול הקיצוניות(עקרב קלאסי...)נגמרו אצלי המשחקים. אני מהזן הציני ועדיין החברים האמיתיים שלי יודעים שאני לעולם לא אעזוב אותם ברגעים שיזדקקו לי,למעשה אני אהיה הראשונה להתייצב לצידם באש ובמים ומה שיש לי להגיד אני אגיד ישירות להם(זה לא יהפוך אותי לפחות בעדם) ואני מצפה מהם להתייצב מולי בהערות ובלימודים בכול פעם שהם רואים אותי שוגה-זה שיגידו לי את הדברים רק יחזק את הקשר ועדיף להיות ישירים,ללכלך מאחורי הגב זה שפל ומאוד מאוד לא חברי. לא מדובר אפילו על עזרה-בלי טובות,כן מדובר על כבוד לבני אדם,לא מראים למישהו שהוא חבר ואז הולכים ומשחקים משחקים מלוכלכים,כששמעתי את הדברים אותם אגב הרגשתי קודם והתעקשתי להתעלם ולהגיד לעצמי שוב ושוב כמה אני פראנואידית ואיך בכלל אני מעלה בתוכי חשדות בנוגע אליהם הרי הם כול כך אנשים טובים ואנחנו מסתדרים מצויין ודואגים אחד לשני וכן הלאה,לצערי כמעט בכול פעם שאני מתעלמת מהתחושות הפנימיות אני מגלה שזאת הטעות האמיתית ולשמוע ככה לכלוכים עליי לא יגרום לי לחבב את אותם אנשים וגם לא לסלוח להם ולהתקשר כשהם בצרה-הם פשוט לא ראויים מבחינתי,אלא שהאנושיות חשובה גם היא וההתלבטויות אם להתקשר או לא דיי ייסרו אותי-כניסיון השתקה מחקתי את המספר מהפלאפון,האם ההתלבטויות נמחקו יחד עם המחיקה של המספרים?הלוואי,במקום זה אני רק חושבת אולי לעשות מאמצים ולהתעלות על עצמי ולהשיג את המספר מחדש וכן להתקשר,הנקודה היא שאני לא מרגישה שלמה עם עצמי להתקשר וכשאני מרגישה צבועה אני מעדיפה להישאר נאמנה לעצמי,לאור מה שאמרו אני מעדיפה גם שלא יתקשרו אליי כשאזדקק להם-זה לא אמיתי ואין טעם ולי כבר עברו הציפיות מהם,כמובן שהם יכולים להפתיע אבל עדיף שלא ישחקו אותה. זה שאין שני אנשים זהים בעולם זה נכון,אבל מותר לי לא לקבל תכונות מסויימות באנשים כמו שאני לא מקבלת בעצמי וכמו שבטח אנשים לא מקבלים אצלי וזה לגיטימי. אהבתי את מה שאמרת " ובכלליות-אנשים שלא רואים בך חברה שלהם לא מחוייבים לעזור לך בכלל. יש אנשים שיעזרו לך מבלי להכיר אותך אפילו, רק כי היית זקוקה לעזרה, אולי הם ירגישו שזאת חובתם כיצורים אנושיים. יש אנשים שירצו לעזור לך אבל לא יהיו להם האמצעים. " אבל זה הדדי-גם אני לא מחוייבת להמשיך לעזור למי שמלכלך עליי,אנושי או לא יש גבולות והם נשברו והאמת שמאוד חבל. אענה על שאר ההודעות(שלך ושל אחרים) בהמשך...

remundo

New member
ברור, במקרה הספציפי הזה

הם בהחלט הוכיחו את עצמם כאנטי-חברים, אבל לפעמים לעזור גם לאנטי-חבר שבצרה זה לא תמים וילדותי, אלא בוגר ואצילי.

remundo

New member
זה נהדר

אני חושבת שזה יותר עניין של תשומת לב מהבנה- הילד הזה שם לב למצב שלך ואחרים לא. אולי הם כן שמו לב ולא רצו להגיד לך על זה משהו או שפשוט לא היה להם מה להגיד. הילד הזה פשוט הביע דאגה כנה, זה רק מוכיח עד כמה שהוא (ובטח גם כל שאר הילדים שם) אוהב אותך. יש דברים שלא צריך לדבר כדי לבטא, לפעמים אפילו לא צריך לעשות כדי לבטא-פשוט מרגישים אותם. את אוהבת את הילדים והם אוהבים אותך, זה גלגל שכבר לא ברור מאיפה הוא התחיל, אבל הוא קיים. (זה היה משפט לא קשור לנושא עצמו, אבל בעקיפין אולי קצת כן.)

אני תמיד רציתי ללמוד יפנית

גם בגלל השירים שאני שומעת ותמיד רציתי להבין לעזאזל מה הם אומרים
וערבית אני לומדת בבי"ס

StellarWind

New member
"שרשור עוף"?

זה מונח שבחיים שלי לא שמעתי... ובאופן אירוני מאוד בא לי עכשיו איזה שניצל... >> נו טוב. ^^; אני מתנצל מראש - אבל בניגוד ליוסקה וליסטה, לי אין מגילות עצמאות לשחרר לאויר העולם. ^^; בשלב ראשון - לגבי שפות שאני דובר - עברית ואנגלית. את האנגלית שלי פיתחתי מגיל יחסית מוקדם והגעתי למצב שאני הרבה יותר מתחבר לאנגלית מאשר לעברית - רוב הזמן המוח שלי עובד באנגלית, לא בעברית. אני חושב באנגלית, חולם באנגלית, ולפעמים אני אפילו שוכח את האקוויולנט העברי של מילים אנגליות באמצע משפט. << מה שיכול להיות שימושי כשאני אצליח סוף סוף להתאדות מהמדינה המעיקה הזו למחוזות ירוקים (וקפואים) יותר. >> שפות שהייתי רוצה ללמוד? בלי ספק יפנית, מסיבות ברורות... ולמען האמת זהו. ^^;

Digi Lista

New member
זה לא ממש עוף כמו תרנגולת../images/Emo3.gif

הרעיון ב"שרשור עוף" הוא שהשרשור ית|עופ|ף לו בשלב מסויים ויגיע לארכיון וגם נושאי הדיון שבו גורמים לנו להמריא עם הדימיון לתשובות וגבהים פילוסופיים חדשיים...או שלא
לאיזה מחוזות היית רוצה להגיע?... ולי אגב כמעט תמיד יש צורך לשחרור מגילות עצמאות לאוויר העולם,אחרי הכול הן עפות כמו שרשור העוף...

StellarWind

New member
ותרנגולת זה לא עוף?

אחד העופות הכי חשובים שאי פעם היו על הפלנטה הזו! >> (חוצמזה, כשאני חושב על עופות הדבר הראשון שנוחת לי בראש זה תרנגולות. רק אחרי זה אני מתחיל לחשוב על עופות במובן ציפורים. >>) אז נכון שתרנגולות לא עפות ולכן לא ממריאות לגבהים פילוסופיים חדשים. אבל הם עדיין אחת מההמצאות הגדולות ביותר של האבולוציה. << ולשאלתך - החלום האולטימטיבי שלי - קנדה. בלי שום ספק. ואני בהחלט מתכנן להגיע לשם בסופו של דבר. ^^

Yuske

New member
חחחח

ולידיעתך ידידי הותיק, ההמצאות הכי גדולות של האבולוציה זה: גרבילים, גרבילים מיוחמים, חמוסים ושועלי פנק!

StellarWind

New member
אבל אף אחד מהם לא בא טוב בפיתה. >>

לפחות עד כמה שידוע לי. לא שמעתי על מישהו שניסה. <<

Yuske

New member
O_O מה עשית מהגרבילים שלי?????

גרביל מיוחם בפיתה....O.ם...זה כלכך לא נשמע טוב...

Yuske

New member
._. לא באמת....

זה כאילו אשכרה ינסה לזוז לך בתוך הפיתה._.

StellarWind

New member
כמו שאמרתי - אני לא מכיר אף אחד שניסה.

WarGerbilmon מוחה בתוקף. >>

Yuske

New member
תגיד

זה הדיג'ימון הזה שדיג'יגדל ל WarGerbilmon מיוחם?

למעלה