השפעה העתידנית - שפת הרגש

BravoMan

Active member
נו, אז תציג את ההגדרה שלך, שנוכל להבין על מה אתה מדבר

ומה היא אותה "אלוהות" שהזכרת כאן.
&nbsp
אגב, שמתי לב שכתבת דווקא "אלוקות", כאילו אתה אחד מאותם אנשים שכן חושבים שמדובר באדם רגזן שבגלל אות אחת יעניש אותך.
&nbsp
אתה בטוח שאתה באמת חולק על ההגדרה שלי, או אולי רק על הניסוח שלי שנראה לך מעליב?
&nbsp
מה החשיבות בהחלפת אות?

יותם73

New member
מהו הבורא

אז ככה, אתה יכול לקרוא לזה איך שתרצה, גם הטבע, בורא. שים לב שיש הקוראים לו בשמות שונים כגון צבאות, שדי, אדני וכו.
על זה זה מצביע?
מהו אותו הבורא שאותו אני מזכיר?
אלו הם אותם הכלים המתוקנים שבניתי בתוכי, סכמות משודרגות, תבניות לתפיסת רובד מציאות נוסף.
יותר מכך, זו מחשבת הבריאה שעוטפת את האנושות ומקדמת אותה דרך מיליארדי בירורים, ניסוח של פרדיגמות ותפיסות.
לאן?
לאותה ההבנה שאין דבר מחוצה לי, אלא בפנימיותי בלבד.
כך בנויה תפיסת המציאות שלי. ואין מדובר בקואצינג בשקל שבו אומרים לך להחליף פילטר, אלא לייצר בתוכך יכולות שלא היו קיימות באותם חמשת החושים שאיתם נולדת בצורה אינסטנקטיבית.

BravoMan

Active member
עוד פעם אתה כותב בליל מילים ללא משמעות...

"הטבע" לא בורא שום דבר.
הטבע פשוט קיים.
&nbsp
משמעות המילה "בורא" היא יצור שמייצר משהו מתוך כוונה.
יש כאלה שמרחיבים את ההגדרה של "לברוא" ל-"ליצור יש מאין", וכאן תמצא גם אתאיסטים וגם דתיים שיסבירו לך שזה לא קורה.
&nbsp
אתה עושה פה שני דברים רעים:
&nbsp
1. אתה מדבר בשם אנשים אחרים ומשנה את ההגדרות של המילים שלהם - אלה שקוראים לבורא "אדוני" לא חושבים כמוך.
אני מכיר הרבה מהם, למעשה הייתי אחד מהם פעם. יש סיבות מצוינות למה הם לא יכתבו בפורום "אדוני" או "יהווה" אלא ה' או ד', והם לא יסכימו שמדובר בטבע, אלא במישהו, שיצר את הטבע.
&nbsp
2. גם בשיח בנינו אתה משתמש במילים רבות שלא כהגדרתם המילונית המקובלת, והכל בניסיון לשכנע אותי לקנות את התוויות שלך, בתקווה אולי שמאוחר יותר תצליח בכל זאת להזיז את ההגדרה חזרה?
&nbsp
כך או כך, שיח שלא משתמש בשפה תקינה לא יגיע לשום מקום.
&nbsp
משפט אחד מעניין שיוצא מכל ההודעה שלך הוא:
לאותה ההבנה שאין דבר מחוצה לי, אלא בפנימיותי בלבד
&nbsp
מה זה אומר בעצם?
שאתה חושב שאתה היחיד שקיים, וכל הפורום הזה (בין היתר) הוא פרי דמיונך הקודח?
&nbsp
או שאני אמור להבין שאני הדבר היחיד שקיים, ואתה סתם הזיה שהמוח שלי המציא כי היה לי משעמם ורציתי מישהו להתווכח איתו?
&nbsp
אנחנו כבר יודעים איך לטפל באנשים שמתכחשים למציאות החיצונית. יש כדורים לזה...
&nbsp
בדבר אחד אני מסכים איתך: זה לגמרי לא קואצינג בשקל. זה לא שווה אפילו אחצי אגורה!

יותם73

New member
בליל דברים ללא משמעות.

כתבת "אתה עושה פה שני דברים רעים".
בזה נגמר הדיון. אני לא מסוגל לנהל ויכוח פורה עם מישהו שכבר יודע את מה נכון בחיים, יודע שהוא צודק. שוכח שיכול להיות שקיים משהו שהוא אינו יודע.

בליל דברים ללא משמעות? בדיוק כמו שאדם ללא רקע בנגינה מסתכל על תווים ואינו יודע שמאחריהן מסתתרת יצירה שממנה ניתן להתרגש, לבכות, לשמוח.

תסלח לי, אבל במקום לנהל שיח פורה שממנו ניתן להתרשם אחד מהשני אתה עושה מה שנהוג לעשות ב 99 אחוז מהפורומים. להציע דיעה, להתנגד ולבעוט במה שאינו נמצא בתחום ידיעתך, ועוד לחשוב שאתה צודק.

אתה רוצה לנהל דיון, שיח, משהו שגם אנחנו וגם אחרים יוכלו ללמוד ממנו?
אין לי בעיה, אך בלי להטיף מוסר, בלי לקלל, ובלי לקצץ במה שאינו נמצא בתחום ידיעתך.

BravoMan

Active member
יש לך הגדרה מעניינת ל-"דיון"

אתה לא מסוגל לקבל ביקורת, ואתה יוצא מנקודת הנחה שמי שלא מסכים איתך, אוטומטית לא יודע, לא בסדר וכו'.
&nbsp
אפה בכלל קיללתי אותך?
אתה שם מילים בפי אנשים אחרים, וכתבתי לך שזה דבר רע, אבל זו לא קללה.
זו ביקורת.
&nbsp
לא יודע באלו פורומים השתתפת, אבל אם אינך מסוגל להתמודד עם ביקורת כזו, אין לך מה לחפש בתפוז.
&nbsp
ורק שתבין - בניגוד לניסיון שלך לגרש אותי מפה (בשרשור אחר למעלה), אני לא מנסה לגרש אותך.
תרגיש חופשי לכתוב פה ולהיעלב מכל אחד.
אני רק אומר שעם היחס הזה אתה לא תהנה פה, וכנראה לא תמצא את השיח שאתה מחפש.
&nbsp
אתה חושב שאני אחד שלא יודע מה זה תו מוזיקלי בעוד שאתה מאסטרו?
למה שלא תלמד אותי? למה שלא תשתף מהידע שלך? תוכיח את המומחיות שאתה מנוף בה!
&nbsp
אין לך מושג מה הרקע שלי, ומה הם תחומי ידיעתי, אבל די ברור שבמקום להציג את הידע שלך, כפי שדתיים רבים עשו פה בעבר, אתה בוחר לשחק אותה נעלב.
&nbsp
שיהיה לבריאות ובהצלחה במציאת אנשי שיח מתאימים.
מציע לך לגגלג yes men, זה יעזור לך למצוא את מה שאתה מחפש

יותם73

New member
כאן מקום לדיונים, לא להוצאת קיטור.

ניסית לרגש?
לא כל כך הצלחת (מצטער).
דבר רע זו ביקורת? מי עשה אותך ה"שופט" שנותן כאן ציונים??? זה רע , זה טוב.
אתה רוצה להעלות טיעונים בעד או נגד?
אתה רוצה להיות הכי ביקורתי שבעולם?
מברוק!
אתה רוצה לתת הערות סובייקטיביות בהתאם לתחום ידיעתך המוגבל ולהוציא קיטור ? חפש מקום אחר.

BravoMan

Active member
לא חבוב, לא ניסיתי לרגש...

אתה כאן יומיים, ואתה כבר חושב שאתה יכול להכתיב לאנשים איך להתנהג בפורום?
ואתה חושב שאתה מכיר אותי ואת תחום התמחותי?
&nbsp
נראה שאתה באמת full of your self, כמו שאומרים באנגלית...
לא עולה לי אמרה עברית מתאימה כרגע.
&nbsp
שיהיה לבריאות.
כאמור, בניגוד אליך לי אין חוצפה לגרש אף אחד מהפורום, אני רק חוזר ומזכיר שכאן כנראה לא תמצא קהל קונים לבולשיט המחב"תי שלך.
&nbsp
חצי מהאנשים כאן הם "מקובלים" בעצמם שלא צריכים את התחרות, והחצי האחר לא מקבל "מקובלים"

&nbsp
וכן, כמו כל אדם נורמלי, יש לי את היכולת והזכות להחליט מה טוב ומה רע, -מצחיק, חשבתי שאנשים כמוך מאמינים ברצון חופשי, ואיזה עץ שפרי שלו נתן לכל האנושות את יכולת ההבחנה הזו בין טוב לרע...

יותם73

New member
NEXT

ילה NEXT אח שלי.
אתה תרשום לי ואני ארשום לך ואחכ שוב תרשום כמה אתה צודק.
ילה שחרר אחי.

למעלה