השרשור האישי של מעיין.

• פותח הנושא yahli
  • פורסם בתאריך

yahli

New member
הממ..אכן נקודה למחשבה

אני יודעת שתמיד נמשכתי לנשים גבריות.מעולם לא נמשכתי לאיברים הנשיים שלהן,או לניצני הנשיות שלהן,אהבתי את הקומבינציה הזו,שנתנה לי להרגיש אשה,הכי אשה,יותר מאשר עם גבר או אשה.זה פחות הקטע המיני כמו איך שזה הסעיר אותי רגשית.בחורה כמו טינה ברנדון שהרגיש גבר לכל דבר הסעירה אותי בטירוף,אין לי שום משיכה לנשים,אבל לא הייתי מעולם בזוגיות עם גבר.מה כל אלו אומרים עליי?שאני סוטה?כדבריך,או שאני איזשהו שעטנז מוזר ובלתי מוגדר?..

יסמין 28

New member
את לא סוטה

את פשוט שייכת לקהילה הגדולה והיפה של בוץ'-פם. ואגב גם אני הייתי פעילה באתר של בוץ-פם.קום, אני חושבת שאם תפשפשי שם טוב טוב אפילו תוכלי עוד למצוא שם תמונה שלי. אבל זה היה מזמן... היום אני בזוגיות עם פמית יפהפיה (כן תתפלאי גם הפמיות הכי טובות מתאהבות לפעמים בפמיות...
) ועכשיו ברצינות. אני חושבת שאם את אכן בקטע של בוץ'-פם, אז אין לזה כל כך קשר לפורום "טרנסג'נדרז וחברים". אני חושבת שכדאי לך להצטרף לפורום שעוסק במערכות יחסים של בוץ'-פם, כי למיטב הבנתי מדובר בשני דברים שונים (אם כי לעיתים חופפים. אני יודעת שיש קהילה גדולה של אנשים שמגדירים את עצמם "טרנסג'נדר בוץ'" והם מתלבשים כגברים ומדברים על עצמם כגברים, אם כי לא רואים את עצמם כטרנסקסואלים או מתעתדים לעבור שינוי מין לגבר). אני לא חושבת שיש פורום בוץ'-פם בעברית. אני זוכרת שהיו מספר נסיונות להקים פורום באינטרנט ואני עצמי ניסיתי להקים קבוצה חברתית של בוץ'-פם בקל"ף, אבל מכיוון שכל כל מעט לסביות בישראל מגדירות את עצמם בוצ'יות, פמיות, או שמה שמתאים להן בהגדרה הוא זוגיות של בוץ'-פם, מעט מאד נשים הגיעו למפגשים והעניין נפל. האי מייל שלי הוא: [email protected] אם תרצי, צרי איתי קשר במייל אני אשמח להמשיך לדבר איתך על הנושא.

למעלה