השרשור האישי של מעיין.

• פותח הנושא yahli
  • פורסם בתאריך

ElyC

New member
חמודה,

לא להתבייש, להכנס לבית מרקחת ולקנות, אם את יכולה, תשלחי חברה... בזמן הזה את לא יכולה להגיע אלי, וגם אסור לי לתת לך כאלו.. בעניני האומללות, אני יכולה רק להשתתף בצערך, אני מבינה אותך, אולי כדאי לך למצוא חבר (כמו אלכסנדר)...

הייתי אומללה כי חברה שלי הייתה בבית

חולים.. היא ניסתה להתאבד!. כל הקטע הטרנסי הזה הוא כלום, לעומתה!.

ElyC

New member
את

לא יכולה לסדר את כל העולפ, תנסי קודם לסדר את חייך...

לא רוצה להיכנס/להכניס לדיכאון אבל

תאמת..כבר לא איכפת לי מעצמי!, לא מהורמונים ולא מכלום.. רק חברות!

ElyC

New member
תרגעי

טיפה, חמודה שלי, קצת מוזיקה, אולי קצת יותר ספרים. וגם לסרוג טיפה, לכי על אפיה!!!

חחח..., נכון!. :).

בזמן האחרון/אין מושג למה,-אז אל תשאלי. אין תשובה!. באתי להגיד ש.

FreakOnALeash

New member
יהלי- כן, אנחנו כאן.

תשרשרי מתחת אם את רוצה לדבר

yahli

New member
בטח שאני רוצה!

רק חייבת לציין שאני אישה שרוצה להיות אישה,בעבר הייתה לי אהבה עם מישהי שרצתה לעשות שינוי מין.ואני חייבת לציין שמצאתי שאני מאד נמשכת לסוג כזה של אנשים,והנושא עצמו מאד מעניין אותי,והייתי רוצה לדבר עם עוד נשים שמרגישות שבתוכן הם בעצם גברים

FreakOnALeash

New member
הפורום מיועד גם ל'חברים', אז שוב-

וולקאם!
נשים שרוצות להיות נשים זה יופי של דבר!
אני אמרתי לאנשים שאני נמצא בקשר איתם שאני מרגיש ויודע שאני בן, וגם אני מדבר על עצמי בלשון זכר אז די קשה לפספס את זה... אני משתדל גם לעבור חיצונית כבן, יכול להיות שזה תהליך איטי עד שאני אצליח לעשות את זה טוב, אבל מתישהו אני אצליח... חשבתי על זה כמה שזה נורא בעייתי לעבור כיום, כשהלבוש ה'נשי' הוא מאוד יוניסקס וכולל פרטים 'גבריים'... אם בעתיד אני אעשה ניתוח להיפטר מהחזה אני אוכל ללבוש דברים קצת יותר במידה שלי ולהראות כמו איש בלי ציצים....את בטח מכירה את הנושא. אני מחוץ לארון הטראנסי כבר חצי שנה, אפשר להגיד.

yahli

New member
שמתי לב למשהו מוזר

גם הבחור שהייתי איתו,הוא לא עשה בסוף ניתוח לשינוי מין.וזה כאילו עבר לו.היום הוא נראה כמו בחורה טומבוי כזאת,ובכלל לא פגשתי בגילאים שלי נשים שרוצות להפוך לגברים,פשוט פגשתי נשים גבריות,אבל במיטה למשל הן נשים לכל דבר.יש אתר שלם באנגלית אני לא יודעת אם אתה מכיר,שנקרא femme-butch,ושם זה כ"כ נפוץ...בן כמה אתה?המשפחה שלך יודעת מזה,ובכלל מעניין אותי לדעת אם זה מרתיע נשים.כל מי ששומעת שהיה לי "כזה" בן זוג,מזדעזעת...

FreakOnALeash

New member
תגובה

להיות טראנס ולהתמודד עם הבורות של אנשים זה קשה נורא. במיוחד שכמה שאני מנסה לעלות בדרגות של בוץ' יותר אומרים לי שאני יֵפָה...מעצבן! וכן, אמא שלי עוד יודעת שאני טראנס והיא ממשיכה עם הקטעים האלה... אולי דווקא כשהיא יודעת שאני טראנס. חוץ ממנה במשפחה אחותי יודעת; ואני יודע שזה לא בקטע של 'וואלה את\ה נראה\ית טוב' אלא בקטע של 'סוף סוף נפטרת מהבגדים מהזעזעים שלך וסידרת את השיער כמו בן אדם, (זו אופנה כזאת במשפחה במשך דורות לשנוא את השיער שלי)... אני בן 19...רוב הנשים שסיפרתי להם את זה הן ידידות שלי, אבל זו שאני מגדיר אותה חברה שלי קיבלה את זה בצורה מדהימה, אולי זה קשור לעובדה שהקשר ביננו התפתח מחברות עמוקה... מבחינת אינטראקציות מיניות זה הרבה יותר מורכב לי, וזו דווקא אחת הבחינות שגורמות לי לרצות גוף של גבר... קשה לי קצת לנסח הכל במילים. זהו לבינתיים, שלך, נשיקות וכו'.

יסמין 28

New member
היי יהלי

אני לא כותבת הרבה בפורום... אבל שאלת אז בא לי לענות. אני רוצה להפריד בין שני דברים שהיצגת. שניהם כביכול נמצאים על אותו רצף. למעשה הם לא דומים בכלל. סוג אחד של אנשים שדיברת עליהם, הן בוצ'יות. בוצ'יות הן לסביות גבריות, שאכן חשות מבוכה, אי נוחות או בושה עם הגוף הנשי שלהן ועם העובדה שחייבו אותן לתפקד כ"נשים" בעולם (נשים לפי ההגדרה החברתית = רעיה ואמא, לבוש נשי, איפור וכו'). בוצ'יות בדרך כלל יתנהגו בצורה גברית, ג'נטלמנית, יתלבשו בצורה גברית, לפעמים אפילו ידברו על עצמן בלשון זכר ועדיין, יראו את עצמן כנשים, ולא ירצו לעבור תהליך של שינוי מין. יש סוג "קיצוני" יותר של בוצ'יות שלנקרא "סטון בוץ'". אלה נשים שחוסר המבוכה, אי הנוחות והבושה שלהן מהעובדה שיש להן גוף נשי גדולים כל כך, שהן אינן מרשות לבנות הזוג שלהן לגעת בהן ביחסי המין. הן גם לא מתפשטות במיטה אלא נכנסות למיטה לבושות לגמרי או נשארות עם בוקסר וטי שירט. הן תמיד אקטיביות. הסיבה היא, לדעתי, שאם הן יתנו למישהי לגעת להן בציצי או בכוס, והן יהנו מזה, אז יש בזה אישר לעובדה הכל כך שנואה עליהן, שיש להן ציצי וכוס. ועדיין, אפילו שאני חושבת שסטון בוצ'יות סובלות ממצוקה קשה מאד על רקע המגדר שלהן (העובדה שנולדו נקבות), הן לא רוצות, רובן לפחות, לעבור תהליך של שינוי מין. הסוג השני של בני אדם שאני רוצה לדבר עליו, הוא גברים טרנסקסואלים או FTM. למרות שהרבה מהם הגיעו מתוך הקהילה הלסבית, הם אינם מגדירים את עצמם כלסביות. זאת טעות לחשוב ש- FTM הוא "בוץ' קיצונית". הוא לא בוץ' ומעולם לא היה בוץ'. הוא גבר, שנולד גבר ותמיד היה גבר, אם כי נכות מסויימת גרמה לו להיוולד בגוף ניקבי. גבר טרנסקסואל יראת את עצמו סטרייט, אם הוא נמשך לנשים, והומו אם הוא נמשך לגברים. ממחקר של פרופ' אהרון דבור שאגב הוא בעצמו FTM וכשאני ראיתי הרצאה שלו בארץ הוא עוד היה נקבה, רוב הגברים הטרנסקסואלים מרחיקים את עצמם בכוח מהקהילה הלסבית, וממש לא רוצים שיזהו אותם עם בוצ'יות. כי הם לא בוצ'יות. זה שני דברים שונים לחלוטין. כמובן שמעולם לא חוויתי איך זה להיות בוץ', סטון בוץ' או גבר טרנסקסואל, אבל לפחות ברמת התיאורטית אני מקווה שעזרתי.

יסמין 28

New member
והבהרה קטנה

אני כן חושבת (אפשר להתווכח איתי על זה) שכל הבוצ'יות הן "טרנסג'נדרז" במובן הזה שהן חשות אי נוחות עם הג'נדר הנשי ו"זזות" בין הג'נדר הנשי לגברי כל הזמן. אני לא חושבת שהן "טרנסקסואלים", שרוצים להיות במובהק גברים ולא נשים.

yahli

New member
וואו,הגדרת בול

כי אני למשל לא רוצה להיות עם אשה "אשה" נשית,וגם לא עם גבר.אני בפירוש אוהבת נשים גבריות הן במראה והן במהות,גם באקטים מיניים אין לי עניין בגוף הנשי,כלל..זה מן תחום אפור כזה,שלא ממש ניתן להגדרה לא?

yahli

New member
תודה...

על ההסבר,למרות שאת רובו אני כבר יודעת על בוריו,גם הייתה תקופה ארוכה,שהייתי קוראת וכותבת באתר שנקרא femme-butch ולמדתי המון.אני יכולה לומר ששם הקהילה הרבה יותר מפותחת,מהסיבה הפשוטה שהם המונים,הם מקבלים הרבה פחות "חבטות" מהחברה,והמון לגיטימציה כי יש כמותם רבים.יש בי משהו שנמשך לעולם הזה ומסוקרן מאד...

barak001

New member
אני חושב שאת נמשכת לטרנסג'נדרים

ולא לגברים. FTMים הם לרוב גברים ככל הגברים ואין סיבה שהם יעניינו אותך, אלא אם ההתעניינות שלך היא מינית בלבד (ואז אני הייתי מגדיר זאת כסטייה כמו משיכה לנכים, מפגרים וכו') אם ההתעניינות שלך היא רגשית, לא תמצאי שום שוני בין טרנסקסואל לבין גבר, אבל כן תמצאי הבדלים בין סטון בוצ' לגבר (כמו שיסמין אמרה). סטון בוצ' או ג'נדר קווירים מרגישות באיזשהו אופן נשים, לפעמים הן גם עוברות ניתוח מה שלא הופך אותן עדיין רשמית לFTM. עצם זה שאת מתייחסת בלשון נקבה מעיד על כך שאת לא מחפשת FTM, כי אף FTM לא יהיה מעוניין שנק. ההתייחסות שלך אליו תהיה כזו. כנראה באיזשהו אופן את כן מעוניינת שיעמוד מולך משהו שיש בו מן האישה. כנראה שבאמת לא יצא לך להכיר FTM או שלא הפנמת את משמעות ההוויה של FTMים שאין בהם דבר מן האישה.

למעלה