השרשור האישי של מעיין.

• פותח הנושא yahli
  • פורסם בתאריך

Freeda

New member
לחשוב זה תמיד טוב

חשיבה איננה אירוע-מוחי - או אולי כן. תלוי מהו אירוע ומהי טראומה. מעיינוש - הגעת לסקנה אחת נכונה. כדאי לעצור את המירוץ לרגע, לקחת אוויר, ולחשוב בשקט. הפרוייקט שאת ניצבת לפניו מורכב מאד, וכדאי לתכנן אותו כמו גדולה (אפילו זקנה) כדי להבטיח הצלחה מירבית. הבעייה המרכזית איננה כדורים כן/לא, ויצעק אורי היקר עד השמיים :) הבעייה המרכזית היא איך לא לעשות את זה לבד ! לבד זה קשה, לבד זה נוגה, לבד זה מחסור. הלבד הזה הוביל באין-מוצא לא מעט טרנסיות לתל-ברוך, שם מצאו את הביחד. בואי ננסה יחד להתמודד עם הלבד. הפתרון הטוב ביותר הוא - ביחד עם ההורים. מאד לא פשוט, לא תמיד מצליח, אבל מבין השורות אני קוראת שהם אוהבים, דואגים, רוצים לעזור - ויש סיכוי. הורים, מה לעשות, קולטים לאט נושא כל כך חריג ומסובך, ונכנסים להיסטריה של חרדות. ודווקא את - הקופצנית - צריכה לפתע להיות הבוגרת, השלווה, בעלת אורך הרוח, ולהסביר להם לאט, לחבק אותם, לנחם אותם, ממש היפוך תפקידים. משום מה נדמה לי שאת יכולה :) ותעשי זאת כי זה מספיק חשוב. הכי חשוב ! תצטרכי כמובן להבטיח להישאר "אחראית שכזאת" ולשוב ללימודים, אפילו להצטיין (כו בעבר, כך אני מנחשת). נימוק המחץ: "בנות יותר אחראיות לא ? " אשר להורמונים - אני שמחה ללמוד שוב שאורי יותר פרוע מתדמיתו המזוייפת כאן כמרובע :) אבל חשוב להאזין לדבריו ברוב קשב - נבונים המה על אף שדעותינו חלוקות. אחת הבעיות המציקות לטרנסיות בכל העולם המערבי "המתקדם" הוא גודל העצמות - הצומחות למימדים גבריים ענקיים דווקא בגילים שבין 13-20. המחיר אותו הן משלמות - אין ספור ניתוחים לשיוף עצמות הפנים כדי לקרב את המראה לנשיות מירבית. אבל הן תקועות עם הגובה ומוטת הכתפיים :( התאילנדים "הפרימיטיביים", להם הניסיון הממושך והנרחב ביותר, למיטב ידיעתי, בנושא הטרנסג'נדר, מתחילים טיפול הורמונלי בגיל 13 והתוצאות יפהפיות !! מעניין שאין הם חוששים כל כך "מהתחרטות" - עד היום כל ההתחרטויות שפגשתי היו על רקע קשיים חברתיים, וחידוש/חיזוק מנגנון ההכחשה, לא על רקע שינוי בדחף הפנימי הנובע ממבנה המוח. כמה גברים רצים ביום בהיר לחפש הורמונים נשיים ? כאלה שיקלקלו להם את השפיץ ? בחייך אורי - אתה מאמין בזה ? יותר מזה - פסיכולוגים מודים היום שניתן לאבחן טרנסג'נדריות בגיל מאד מאד צעיר, במהימנות די טובה. ומודים שעדיף לטפל בבעיות כאלה מוקדם ככל האפשר. כן - אפילו פרוזאק נותנים היום לילדים ונוער - בפיקוח כמובן. לכן, לעניות דעתי הבלתי קובעת, ככל שמעיין תקבל את אשר היא זקוקה לו מוקדם יותר, כולל הורמונים, כך תהיינה התוצאות טובות יותר - נפשית ופיסית. כן מעיין - זה כולל מחטים והוצאת דם לבדיקות. כן - ייתכן שאת חלק מההורמונים יעדיפו לתת בזריקות כדי למנוע העמסת הכבד. כן - זה כולל המון שיחות עם פסיכולוגים ושאלות מביכות ומנדנדות. ספק אם המערכת הרשמית תסכים להקדים את ההורמונים לפני גיל 18. הם מחכים בדרך כלל לראות מה יעשו באמריקה ואלה לא מזדרזים כל כך. המוצא הוא כנראה פשרה, וזו מתחילה בחיבוק להורים, והיעזרות בהם להתקדם דרך המערכת הרשמית. מה שתעשי במקביל מחוץ למערכת - זה כבר לשיקול דעתך, ולא אפרט יותר - די לי בצעקות החמודות של אורי. חיוכים מתנצלים על המגילה FREEDA

הצלחתי לקרוא!.תודה.ההורים לא ייתמכו

בי בשום פנים ואופן הם התעללו בי כשהייתי עוד בן ומגיל קטן וזה בית

Alexander l

New member
בת זה מבפנים

ממש כך ELYC תוכל (אם תרצה שהרי אני לאהדובר שלה ) לשתף את החויה שלה. ביחד עשינו דרך בכדי להבין את זה בדיוק כך. "תביני שבת זה מבפנים," כן ממש כך. בסופו שלדבר זה בלתי נמנע, כל אחד צריך לגלות, לטעות, לכאוב, על פי דרכו, אי אפשר לחסוך את זה ולא צריך לחסוך את זה הכל חלק מתהליך הלמידה. ואין לחיים קבוצת ביקורת של "אילו" כמו בסרט Sliding doors עצות על הורמונים אין לי אבל מתנה מאולתרת מצולמת, באהבה

ניבי נ

New member
בת מבפנים יש רק אחת

וזאת אני :) זה היה הניק הראשון שהשתמשתי בו, החל מאוגוסט 2001, והוא עדיין משמש אותי נאמנה - אז לא לגנוב

ElyC

New member
אני

חושבת שפרידה צודקת. ושוב אסביר את המקרה הפרטי שלי, מכוון שאני לא בתהליך פיזי של שינוי מין, "ניטרול" הטטוסטרון הכרחי לשמירה על שפיות הדעת, אני נעזרת בכדורים לשמירת הריון שמכילים שליש עד שישית מכמות האסטרוגן ה"מומלצת" לטרנסית וכמות מכובדת של פרוגסטרון, השילוב משפיע בעקר על מצב הרוח שלי ופחות על הגוף, ולפחות לגבי, ראיתי שהניצנים יכולים להפך לשרירים "מכובדים" במקרה ש"מתעללים" בהם בחדר הכושר, לגבי, המצב הפיך. התקופות ה"הורמונליות" שלי הם לא יותר מכמה חודשים כל פעם, והם מספיקות כדי להשאר שפויה. ב"משברון" הנוכחי, קיבלתי עזרה ממקום לא צפוי והכרתי את אלכס, קשה להקיש לגבייך מעיין, אבל למצוא אהבה שצד אחד "שכלתנית" אבל גם "מטורפת" (כפי שכבר הכרת את אלכס) יכולה להביא רוגע לחייך, מה שנראה כמצרך חיוני כרגע, אלכס רואה אותי כאשה גם בסיטואציות ה"גבריות" ביותר (אם הפורום ידע עד כמה, שאגות הצחוק יהדהדו אלקטרונית בכל מרחבי האנטרנט...) - ומצא וחיזק את ההכרה שלי שאשה זה מבפנים. וכן, את צריכה להבין את כל התמונה, הרצון החזק מבפנים לבטא עצמך כאשה, גם בצד הפיזי ומצד שני חיי משפחה שתמיד יהיו לא פשוטים. בהחלטה ישנם גווני אפור, לא רק שחור ולבן, את צריכה למצא את דרכך, אולי ניטרול הטטוסטרון יתן לך פרפקטיבה שונה להחלטה..

תודה רבה elyc, מצטערת פשוט רק הרגע

קראתי.. באמת, תודה!. איך אני יכולה לנטרל את הטסטוסטרון..?. ותודה

ElyC

New member
כדורים

למניעת הריון, בקשי מחברות או תקני בבית מרקחת עם המרשם שלהם. אני משתמשת ב microgynon 30 וכדי להבדק.

ElyC

New member
יש

המון, השאלה מה את רוצה לשמוע... או את רוצה עצות?

ElyC

New member
אז

נפסיק להיות כבדים, לא נקח את הלימודים ברצינות רבה מדי, נצחק ונחייך להורים וגם למורים, זה כבר ישגע את כולם. may the force be with you רגע, מלחמה? צריך לאטום? מעיין, מהר לאטום את המקרר, שלא ידלוף חס וחלילה!!!

חחח, את צוחקת עליי..?, מה אני כבר

אוכלת?!. את לא שוקלת כמוני?, לא הקטע של לאטום..,פשוט מעצבן אותי

ElyC

New member
חס וחלילה

לא המשקל, תוכלי לתאבון, לאטום המקרר זה רק שלא ידלפו המים חמודה שלי... למה להתעצבן, לא תמיד צריך להיות רצינים. אם תתעצבני, זה לא ישפר את המצב. לדעתי את צריכה קצת יוגה אן שיחה של כמה שעות עם אלכסנדר, נוסחה מצויינת להרגעה!!!!

יוגה?, אני מכירה כמה שיטות של יוגה

שיחות עם אלכס(איפה הוא באמת?,נעלם!),איך הגעת לכך שאני עצבנית?!,.

ElyC

New member
הוא

טס בסוף השבוע למשך שבועיים.. אבל אולי הוא יקרא... את נשמעת חסרת מנוחה, יוגה!!!

חחח... איזו שרוטה את!.(כינוי חיבה.)

אני חייבת להשיג הורמונים בצורה לא חוקית.. ולמעשה אני מתכננת משהו

ElyC

New member
לפני

שאת לוקחת כמויות הסטריות של הורמונים, שיכולים לגרום לתוצאות לא הפיכות.. תנסי את הגלולות, לפעמים רוקח נחמד ינפיק אותם ללא מרשם!! ואח"כ (10 ימים עד שמתחילות להשפיע), יוגה, ותחשבי מה את רוצה בחיים.. אני מאוד רציתי משפחה וילדים (כמו הרבה נשים אחרות) ולכן חיכיתי עם ההורמונים לאחרי... וגם נהנתי כל הדרך לשם, עם הרבה הומור, זה מאוד חשוב. ונכון, אני שרוטה לגמרי, מקורות יודעי דבר מספרים שאני בכלל עב"מ.. נבדקת אפשרות לחייזרות מתקדמת!!!

למעלה