השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

featherhead

New member
*אנחה* לא, הם לא!

ג'יזס, בני אדם לא יודעים מה טוב בשבילם! הממ, קוראים לה אופליה בגלל שאמא רצתה. אני הצעתי לקרוא לה 'איסמנה' (מ"אדיפוס" ו"אנטיגונה" של סופוקלס- שמות יוונים תמיד עשו לי את זה..) אבל ההורים סרבו. מרגיז.

hatul

New member
Charlie Chaplin

כשאני ואמא שלי ראינו את צ'רלי אצל השכנה שלנו שקראה לו צ'לו, הוקסמנו מהכתם שיש לו על האף, והעיניים הפוזלות מעט. זה התקשר לנו עם צ'רלי צ'פלין. בכמה מהתמונות צ'רלי מזכיר את 'הדיקטטור הגדול' אגב, אנחנו לא היחידים שקראנו לחתול שלנו על שמו

ערן צור

New member
חתול?.. בשביל מה זה לא יעיל../images/Emo70.gif

אבל יש לי את ספייייקיייי!!!! אני חולה עליו

אנק

New member
יש לי שלושה חתולים מתוקים!!!!!../images/Emo23.gif

אני מתה על שלושתם. שמותיהם- 1. מקס 2. פיטרסון 3. סמו (אני קוראת לו כבשה או דג מלוח)

FreakOnALeash

New member
../images/Emo13.gif

תולי, פיץ, כדור-שלג, יחזקאל, פרינסס, ליטל, שמיל, אוסקר, ארתור, ניקיטה, מרקס, בס, ראסטי ג'יימס, פאבלו...

hatul

New member
מה דעתך על השירשורפלצת שלי? ../images/Emo8.gif

בפורום עכו-ונהריה, החלטתי לפתוח מעין ארכיון לפינת השעשועים, שרצה בבנים בלבד. כל פעם שהפינה בבנים בלבד עברה דף, פתחתי אותה מחדש. או לפחות, אחרי תקופה. אמרתי לעצמי שבפורום עכו-נהריה אני גם אעיר קצת את הפורום, וגם אוכל לעשות שירשור אחד ארוך בעמוד הראשי
לאחרונה השירשורפלצת עבר דף...
ספרתי שם כ-200 הודעות... [כמעט כולן שלי...]

ככה../images/Emo35.gif נטשתם את השרשוריישן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

טוב, אני מרשה לעצמי להוסיף נושא חדש לשרשוריישן
.. חחח.. מקווה שלא איכפת לכם..
ככה אנשושים ואנשושות
שרשור לבוש
כלומר, מה אתם לובשים עכשיו

אני לובשת

חצאית מיני, מג'ינס כחול מאוד מאוד כהה. גופיה שחורה, עם חלק תחרתי בחזה, ומחשוף וי רציני. גרבים עד הירך, מוספסות, כחול תכלת לבן. חצי מגפים שחורים, ואת שרשרת הפיס שלי כמובן.

את רצינית?

אני לובשת...גופייה בצבע ירוק-זית ומכנס טרנינג בצבע חום. גרביים אפורות כי הם הקפיאו אותי.

למעלה