תחתונים.
T TwelveEyes New member 11/7/03 #81 נושא 7: חלקי גוף אהובים שלכם! והרי החלק היחיד בגופי שאני שלמה איתו: גבותיי!
מ מKה אפורה New member 14/7/03 #336 ../images/Emo12.gif אתה מקבל כסף תמורת זה שאנשים ידחפן לך אצבעות לעין? מזוכיסט!
מ מחושמלמלת New member 11/7/03 #84 בעעעע../images/Emo70.gif.. הרעיון שלי יותר שווה חחחחח (אל תעלבי כפרה שלי..) אני: מכנס תכלצ'ס (תכלת..) קצר (משהו כמו "דפוק אותי").. חזייה וורודה (ומעצבנתתתתת ) תחתון וורוד עם ציורים (אין לי כוח לבדוק איזה, ו.. לא, לא התאמתי...) פלסטר על אצבע שמאל (מהמכסה קוטג' המסריח הזה ) טבעות.. וזייהו.... נראה לי...
בעעעע../images/Emo70.gif.. הרעיון שלי יותר שווה חחחחח (אל תעלבי כפרה שלי..) אני: מכנס תכלצ'ס (תכלת..) קצר (משהו כמו "דפוק אותי").. חזייה וורודה (ומעצבנתתתתת ) תחתון וורוד עם ציורים (אין לי כוח לבדוק איזה, ו.. לא, לא התאמתי...) פלסטר על אצבע שמאל (מהמכסה קוטג' המסריח הזה ) טבעות.. וזייהו.... נראה לי...
מ מKה אפורה New member 11/7/03 #86 מממ... שפתיים, אני חושבת...ואין לי פה תמונה. ואם עוד אז...שיער(פחות או יותר)והגבות.
ה הרמיוניDanger New member 12/7/03 #161 ארר סקסית! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חלקי גוף אהובים שלי? הכלללללללל!!!!!!!! אבל אולי אם היה לי זנב או קרן או אוזן מחודדת או משהו מגניב כזה אז הייתי יותר אוהבת את עצמי
ארר סקסית! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif חלקי גוף אהובים שלי? הכלללללללל!!!!!!!! אבל אולי אם היה לי זנב או קרן או אוזן מחודדת או משהו מגניב כזה אז הייתי יותר אוהבת את עצמי
F FreakOnALeash New member 13/7/03 #265 ... ידיים, וחוצמזה אני לא אפריז בשבחע. בהונות, נגיד, רבל הן חמודות אצל כל אחד. לא שיש לי פטיש, יאק.