השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

featherhead

New member
אני כה הולך להופעה שלהם.

Complainte De La Butte של רופוס וויינרייט הוא אומר שם- my butt have no complains :)) הו רופוס..

dm 4

New member
מגניב מגניב.אז אני תורם גם שרשור

ואנצל את זה.לומר לכם שאתם מתוקים ונחמדים.מין מישפחה.ותודה שהיה לי את האפשרות לשתף אותכם במיקרה שלי.חופש נעים וכיף לכם.

אנק

New member
אחלה רעיון...

אבל צרייך שירשור באמת, באמת ארוך, זאת אומרת שאנשים צריכים להתחיל/להמשיך לכתוב.

אנק

New member
נושא 5: מה הסרט האחרון שראיתם

בקולנוע- אקסמן בטלוויזיה- החיים כמיוזיקל

שלי

קולנוע:הרחק מגן עדן ויש שאיפה לתפוס את המסע המופלא ואת Xמן2. ובטלוייזיה אני רואה המון, אבל הסרט האחרון היה-מסע בין כוכבים 7:דורות.

אמממ..

בקולנוע-לפני שלושה שבועות בערך, עם הביצפר. ג'ימי...משהו.זה עם הנעליים המיוחדות. סרט-ב-YES1, על מישהו שחלה בסרטן.

TwelveEyes

New member
וואו, לא הייתי בקולנוע כבר מלא זמן.

לכן, האחרון שראיתי: "מטריקס רילואדד". בטלוויזיה גם לא ראיתי כלום כבר הרבה זמן. ככה זה כשחצי יום בחוץ וחצי יום (וכל הלילה) על המחשב
אני חושבת שהאחרון שראיתי היה "יומני הנסיכה", לפני שלושה שבועות ככה, ביס 1.

featherhead

New member
looolllll .."יומני הנסיכה"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראיתי את הסרט עם חבריםולא הפסקנו לצחוק. סרט כה מטופש:)) ז'נוביה מיי אס!

קולנוע VS טלוויזיה ../images/Emo150.gif

בקולנוע - ראיתי ביום שלישי האחרון את "ברוס הגדול מכולם" סרט נחמד, אמריקאי דביק שכזה. אבל עדיין טוב. בטלוויזיה - "מסע בין כוכבים 7 - דורות", ממש היום בצהריים יצא לי לראות את זה. קיבלתי תוך כדי צפייה בסרט פלאשבקים מקולנוע "תל אביב" (ז"ל) שבו ראיתי את הסרט... אין לי שמץ למה ראיתי את הסרט

ואני

בקולנוע, את מופע הקולנוע של רוקי, ואני אראה את זה שוב מחר. אבל סרט שהוא ממש סרט, מאטריקס רילודד. ובטלוויזיה, את עכשיו ולתמיד. סרט מקסים.

ערן צור

New member
מה זה הרוקי הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כולם מדברים על זה ואין לי מושגגג מה זה..

resputin

New member
רוקי-מופע האימים של רוקי- RHPS

(Rocky Horror Picture Show), סרט פארודיה בעקרון, שהוא מעיין מחזמר, המציג סיפור של זוג שנקלע לערב מאוד לא שיגרתי בטירה, ששוכניה הם חייזרים, והם נאלצים להעביר את הלילה בצפייה של מנהגיהם המוזרים. -כמובן הכל עם צבעים, ריקודים, שירים ומה לא. הייחוד של "רוקי", הוא שהקהל בעצם משתתף בהופעה. הם שרים את השירים, רוקדים את הריקודים, מתלבשים כמו הדמויות ואף "משחקים" את הסרט על הבמה, בעוד שהסרט מופיע מאחורה. ההסבר שלי כמובן לא משתווה לסרט, אני מציע ללכת מהר ולצפות בו- אח"כ אפילו ללכת לקולנוע "כוכב" ולהשתתף באחת מחגיגות הרוקי :)

באמת רספי, מתי נראה אותך שם?

היה אתמול מופע נהדר (מקס, רוקי....), הקאסט היה מעולה, וזה היה רוקי יומולדת שלי, והעלו אותי על הבמה ושרו לי.

למעלה