השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

תודה

גם הניק שלך מגניב
(אגב, זה אומר שתרמתי עוד הודעה עכשיו? זה אומר שההודעה הזו גם תקפוץ ותזכה לתשומת לב נוספת? You owe me. Big Times)

../images/Emo13.gifתודה

זה כבר לא קופץ, עברו 3 ימים וזה כבר לא קופץ כי יש הודעות חדות. אבל השרשור הזה מושך מספיק צומי, יש פה כבר בערך 350 הודעות

Blackice

New member
*מצטרף ותורם*

אין לי כוח לקרוא מה בדיוק דנים פה וגם ממש אין לי זמן... אבל אני אתרום את חלקי לעניין
השיא, אם אינני טועה, שייך לפורום ה"פ, שזה אומר פחות או יותר שהשיא שייך לפורום הזה.. אבל מילא
^_^ ארז

נושא 14: ורדה vs. אודטה

את מי אתם מעדיפים?(בכל צורה שהיא) ורדה רזיאל ז'קונט או אודטה שוורץ(זו מהתכנית בערוץ 10 והטור במעריב).

אנק

New member
i hate varda!!!!!

קודם כל אודטה הרבה יותר נחמדה מורדה, דבר שני יש את כל האנשים שאומרים לי - "מה ? השם של הוא ורדה? כמו ורדה רזיאל ז'קונט?" היא אדם מטומטם שלא יודע הרבה מהחיים שלו ואני לא אוהבת אותה ושמשווים אותי אליה!

וורדה,

בגלל שהיא מאוד מאוד מבדרת, במיוחד בחברת אנשים (ו\או מריחואנה), ואודטה מטומטמת.

א ב ד ו ן

New member
ברור שאת ורדה - אודטה הזאת כל כך

מעצבנת!!!!!! אני יכולה לזרוק עליה כסא!!! "אני אהיה פה" - נו דה!! באיזה מקום אחר את תהיי?!

resputin

New member
אודטה, אבל רק בגלל שאני משוחד.

מרגליפי הרי שורצים בכל פורום שהוא לא פורומפי, ואם הם ילחשו לראש שלא אמרתי אודטה זה יהיה משפט לא נעים שיתחיל ויגמר ב: "Off with his head!"

אודטה! ../images/Emo99.gif

אני מוקסם מהטור שלה בידיעות שעבר למעריב, ואת התוכנית לא יוצא לי לראות. אולי אני משוחד, כיוון שאמא שלי אוהבת לקרוא ולראות אותה. לגבי ורדה... היא יכולה להנחות נהדר את החוליה החלשה, לא?
פעם אהבתי לקרוא את הטור שלה בזמנים מודרנים...

אנק

New member
נושא 856: איפה הייתם רוצים להיות

ברגעים אלו ממש? אני לא יודעת מה איתכם אבל אני הייתי רוצה להיות בקוסטה ריקה בבית מעוצב להפליא, על חוף הים , בשעת צהריים מאוחרת , לפני השקיעה, עם כוס שתייה ביד וספר....

למעלה