השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

וואו, תודה!!!

חזרתי עכשיו מערב קאורים מעולה, והייתי במצב רוח די טוב, אבל בלי שום ספק עשית לי את הלילה.

FreakOnALeash

New member
קאוורים?

בדיוק היום חשבתי לעצמי שאחרי שאני אסיים איזה חמישים קורסים אוניבריטסה, ואני אהיה רדמאי משגל וכו', I'll just move on with my lifeואצטרף ללהקה שמבצעת גירסאות כיסוי של מוזיקת פאנק!
Amen.

כן, היה בבארבי ערב קאוורים

לגאנז ולנירוונה, והיה ממש מעולה. וידיד שלי היה ממש מתוק והקדיש לי את נובמבר ריין של גאנז.

TwelveEyes

New member
נושא 13: מה הפורום הזה תרם לכם?

הממ. מעולם לא באתי לפורום עם בעיה מתוקף היותי בי, עד כמה שזכור לי. אבל אני אוהבת לענות להודעות של אנשים ולתת להם עצות (גרועות
). ואני מניחה שכיף לי פה (אחרת הייתי עוזבת, מן הסתם), למרות שאני חושבת שאני חברת פורום די זניחה, סה"כ. אין ספק, אבל, שהמתנה הכי גדולה שקיבלתי מהפורום היא רביבוש שלי

FreakOnALeash

New member
גם אני,

אני נהנה לכתוב, אני נהנה לתרום מנקודת הבט האישית שלי, בד"כ האווירה טובה... אני נהנה גם מפינות ההומופוב וכלמיני אנשים מסכנים וכל מיני דברים שכמעט נותנים לי רעיונות לסיפורים שאני לא כותב. את השאר כבר פירטתיף כמובן אני נהנה מאוד לדבר על ברט אנדרסון. damndamndamn...

../images/Emo6.gif

זה מקום בו ניתן לדסקס עם אנשים עם טעם ממש טוב במוזיקה (בד"כ) ובגברים ...

TwelveEyes

New member
זהו!

אפשר לדבר פה על גיבוב שלם של נושאים שלא קשורים לפורום.. יש פה יותר שרשורי
משראיתי בפורומים אחרים והוא כזה.. לא יודעת, אווירה של בית קפה, אנשים יושבים ומזיינים בשכל - וזה כיף
ולא צריך לצאת מהבית בשביל זה, אפילו

קשה להגדיר ../images/Emo66.gif

הפורום הזה ליווה אותי במהלך החצי שנה האחרונה, שהייתה מאוד חשובה עבורי. יצאתי מהארון בפניי כמה אנשים, ועוד לפני זה, הפורום היה למקום שבו גיליתי שיש עוד בני נוער כמוני, ואין לכם מושג עד כמה זה עודד אותי
. אין לי שמץ אם אנשים מכירים אותי פה, כי אני נוטה להעלם מדי פעם (בגרויות למשל)

ערן צור

New member
מממממממממ....

עזרו לי פה כמה וכמה אנשים לפני שיצאתי בפני כמה אנשים אחרים.. וזה היה מאוד מעודד ונחמד לדבר עם אנשים שלא יכולים לבקר (לא ביקור, ביקורת) אותי... קיצר מגניב פה אבל אף אחד לא מכיר אותי

resputin

New member
מה הפורום תרם לי? *חושב*

פורומי גאווה הכרתי קודם, אבל אני חושב שהפורום הזה בעקרון חשף אותי להמון המון המון דברים שקשורים לגאווה, שבלעדיו איפשהו הייתי מאבד עיניין, אולי מאבד מקום. את שותפי לניהול, אבי'לה, הכרתי קודם, וכאן בפורום פגשתי את דנה -מתנה יקרה מכל
- ועוד עשרות אנשים אחרים (שלא נדבר על אביעד קיסוס...
). חוץ מחברה, קישור לגאווה שהייתי מאבד אחרת, אני מניח שהפורום עזר לי להסגר על עצמי קצת, למרות שעד היום אני לא יודע מה אני או מי אני ממש, וגם את זה למדתי מהפורום
"אל תסגור את עצמך מאחורי הגדרות, תזרום" וכמובן שהפורום תרם לא מעט לידע האישי שלי, לסיכונים, לבעיות, לעזרים וכו' -הכל בשילוב של
ססגוניים, בדיחות פרטיות יותר ופרטיות פחות ובעיקר... הנאה. ובקשר לכל האנשים שאמרו שאנחנו לא מכירים אותם, הם תמיד מוזמנים לכתוב עוד וככה נכיר אותם, אפילו להגיע למפגש ברביעי הקרוב, כך נראה אותם Live.

למעלה