השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

א ב ד ו ן

New member
אוקי , אני עכשיו - אז ככה.. ../images/Emo26.gif

1 - שי 2 - שחור 3 - אביב גפן - לילה 4 - 2762 5 - סלט 6 - החברה שלי 7 - הגובה 8 - היום אני על הפנים.. 9 - קוקה קולה 10 - כדורסל 11 - שחור 12 - שחור 13 - משקפיים 14 - אחות בת 12 , ואח בן 23. 15 - נובמבר 16 - הכל - רק לא בשר 17 - אין לי - אין הבדל ביניהם.. 18 - ביישן? אני? לא!! 19 - סוף מציאותי. 20 - נשיקות 21 - מערכת יחסים 22 - וניל 23 - לא הבנתי... 24 - לא קוראת 25 - אין לי פד לעכבר 26 - אין לי משחק לוח אהוב.. 27 - אתמול בלילה? הייתי בירדן.. 28 - ריחות אהובים - וניל אני אוהבת.. ולימון.. ותות.. עוד מלא!! וכמובן את ריח החורף.. 29 - אמ...הדבר הראשון שאני קמה? אני מקווה שיהיה לי יום טוב ולא מדכא..

חחחח ../images/Emo185.gif

1. מה השם שלך?
דנה 2. מה צבע התחתונים שאת\ה לובש\ת עכשיו?
סגול 3. למה את\ה מקשיב\ה עכשיו?
Bring me to life 4. מה ארבע הספרות האחרונות בפלאפון שלך?
2899 5. מה היה הדבר האחרון שאכלת?
מסטיק 6. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
עדי 7. מה הדבר הראשון שאת\ה שם\ה לב לו באנשים אחרים?
ממממ.. לא יודעת 8. איך את\ה היום?
:) 9. משקה אהוב?
דיאט קולה לימון 10. ספורט אהוב?
כדורגל 11. צבע שיער (שלכם, ז"א)?
שטני 12. צבע עיניים (שוב, שלכם)?
חום 13. את\ה לובש\ת עדשות או משקפיים?
משקפיים 14. אחים וגילאיהם:
אחות - 16 15. חודשים אהובים?
אפריל 16. אוכל אהוב?
טוסט 17. ימים אהובים בשנה:
20.6-1.8 18. האם את\ה ביישן\ית מידי להציע למישהו\י לצאת איתך?
כה 19. מה יותר טוב בסרט\ספר: סוף טוב או סוף מציאותי?
סוף טוב 20. חיבוקים או נשיקות?
גם וגם :) 21. מערכת יחסים או סטוץ?
מערכת יחסים 22. שוקולד או וניל?
שוקולד 23. הסדרי מגורים?
? 24. איזה ספר(ים) את\ה קורא\ת כרגע?
אנקורי - כלכלה חחח 25. מה על פד העכבר שלך?
זובי 26. משחק לוח אהוב?
שש-בש חח 27. מה עשית אתמול בלילה?
ישנתי 28. ריחות אהובים?
דלק 29. מה הדבר הראשון שאת\ה חושב\ת עליו כשאת\ה מתעורר\ת?
עליה :)

ערן צור

New member
אין לי משהו אחר לעשות

אז.. what the hack.. 1. מה השם שלך? ערן צור 2. מה צבע התחתונים שאת\ה לובש\ת עכשיו? כחול 3. למה את\ה מקשיב\ה עכשיו? לשקט 4. מה ארבע הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 560135 5. מה היה הדבר האחרון שאכלת? מלאווח
6. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידידה שלי 7. מה הדבר הראשון שאת\ה שם\ה לב לו באנשים אחרים? עצמות לחיים
זה כל כךך סקסי.. 8. איך את\ה היום? מאיזה בחינה?.. אני סבבה.. חושב 9. משקה אהוב? קולה! 10. ספורט אהוב? אין 11. צבע שיער (שלכם, ז"א)? חום כהה.. רגיל 12. צבע עיניים (שוב, שלכם)? כחול
13. את\ה לובש\ת עדשות או משקפיים? לא
14. אחים וגילאיהם: אח - 19 אחות - 23 15. חודשים אהובים? יוני! (יומולדת וסוף ביצפר) 16. אוכל אהוב? מק רויאל עם אקסטרא צ'יז!.. כמובן 17. ימים אהובים בשנה: 26/06.. 18. האם את\ה ביישן\ית מידי להציע למישהו\י לצאת איתך? לא! 19. מה יותר טוב בסרט\ספר: סוף טוב או סוף מציאותי? טוב
20. חיבוקים או נשיקות? חיבוקים 21. מערכת יחסים או סטוץ? מערכת יחסים 22. שוקולד או וניל? וניל!! 23. הסדרי מגורים? הממ... הורים?
לא הבנתי.. 24. איזה ספר(ים) את\ה קורא\ת כרגע? חחחחחחחחח ספרים
מה זה
25. מה על פד העכבר שלך? העכבר... דהה
26. משחק לוח אהוב? שש-בש 27. מה עשית אתמול בלילה? הייתי אצל חברים.. 28. ריחות אהובים? ממממ...ספייקי!! (הכלב שלי).. (לא עלה לי משהו אחר..
) 29. מה הדבר הראשון שאת\ה חושב\ת עליו כשאת\ה מתעורר\ת? למה קמתי כל כך מוקדם
חח מקווה שמישהו יקרה את זה בכלל....

../images/Emo2.gifמה רע בספרים?

אתה רוכש בעזרתם ידע נרחב, אוצר המילים גדל, אתה ממעט לכתוב בשגיאות כתיב, אם בכלל, הדימיון שלך מתפתח וכו'(בהנחה שאתה לא קורא רק את הספרים מסדרת "חלומות מתוקים"). עכשיו תגיד לי מה רע...

ערן צור

New member
hey מגניב מישו קרא את מה שכתבתי../images/Emo6.gif

זה לא שיש רע... אני פשוט לא מסתדר איתם... אני אוהב לקרוא במחשב תאמת.. אני קורא דיי הרבה שגיאות כתיב אין לי בכלל ואני לא קורא... לא יודע זה מעייף אותי להחזיק ספר והכל.. זה פשוט לא מושך אותי.. לא יודע למה. יש ספרים שמממש רציתי לקרוא אחרי מה שאמרו עליהם... ואף פעם לא הצלחתי להתיישב ולהתחיל ממש..
לפני כמה שנים הייתי חייב לקרו את תרנגול כפרות, אני זוכר את זה. ממש ממש נהניתי לקרוא את זה.. אבל לא הצלחתי לסיים...

FreakOnALeash

New member
sigh

1. בריי 2. אדום. 3. כלום 4. לא אומר. 5. ופלה 6. ד' 7. גובה, אם הם יושבים כתפיים או זרועות. 8. אלוהים... אקראי, טיפשי, ונטול חינניות, בלי להוסיף עוד. 9. היינקן 10. אקסטרים 11. חום עם אינטגרציה לכתום. 12. אותו הדבר 17. הכל חוץ מהחורף, please God. שמונה עשרה- כן, אבל מצד שני אני מאוד שקוף ביחס לבנאדם במקרה כזה. 19. סוף טוב. ברור שהשאלה היא אם הספר כתוב טוב או ספר גרוע. 20. חיבוקים 21. לכל דבר יש את הזמן שלו. 22. ונילה. 23. בית של אמא 24. עיני איש החול, כלמיני ספרי היסטוריה, 1984, ספר הצחוק והשיכחה. 2. פינגווינים חמודים 26. מונופול 27. שום דבר ששווה לדבר עליו. 28. קטורת, עוגה עם שמנת מתוקה. 29. oh, no, not again

טוב שיהיה משעמם לי.....

ואני לא מאמינה שאני עונה על זה......./: 1.מיכל 2.אפור 3.מיקה קרני-יוקוזונה 4.חסויות 5.שוקולד מפראג 6.המנקה של נטע 7.עיניים 8./: (נסגרה הקייטנה שעבדתי בה....) 9.מיץ אשכוליות 10.טניס 11.חום עם גוונים אדומים לא רחידים יותר מדי(הספר קם יצרתי בבוקר לפני חודש וחצי) 12.חום 13.לא 14. 2 אחיות, 10 ו-18 15.חודשי החורף 16.איטלקי ושל סבתא......כל עוד אין בזה בשר... 17.אין דבר כזה 18.אף פעם לא בדקתי אפשרות כזו.....יכול להיות...... 19.סוף מציאותי 20.חיבוקים 21.מערכת יחסים 22.שוקולד 23.עם ההורים..... 24.אף ספר...לא מוצאת משהו טוב....... 25.על פד העכבר של אבא......נמר 26.לודו 27.ישבתי ודיברתי עם בת דודה שלי מארה"ב עד 12 וחזרתי הבייתה לישון כי צריך לקום בבוקר לעבודה 28.הריח של הפרח שיש לי בשיער כרגע, ושל הבושם האלווין 29.אני רוצה לישון!!!!!!! לא כיף......../:

o O Y O o

New member
../images/Emo110.gif לה לה לה..

1. יובל.. 2. הממ.. אני לא..
3. i wanna dance with somebody
4. 4594.. נראה לי..
5. הממ.. לא זוכר.. צ'יפס בעבודה אני מניח.. 6. הממ.. או אמא, או אס.. אני כבר לא זוכר.. 7. מה הוא/היא לובש/ת.. (ואני לא בנאדם שיטחי!) 8. היום? מובטל..
9. תלוי איפה.. בבית- דיאט קולה. בחוץ- אייס ונילה של ארומה..
10. לא לעשות כלום..
11. חום כהה.. 12. חום יפה..
13. יאפ. מקשפי ראייה. 14. 2 אחיות (איכס..) והן בנות 20 ומשהו.. אחת 25 והשנייה קטנה יותר.. 15. חודשי החורף ככלל.. 16. הממ.. סושי.. **יאמי יאמי** 17. גם הפעם- חורף לשילטון
18. יאפ..
19. סוף מציאותי.. 20. תלוי עם מי, תלוי מתי, תלוי איך. 21. מערכת יחסים. 22. וניל
23. הא?! 24. אני לא.. 25. וגם הפעם.. הא?! 26. הממ.. מונופל.. 27. הייתי במסיבה של מישהי מהעבודה שלי.. והלכתי לאיבוד בחדרה..
28. ריח של גשם, ריח של אחרי מקלחת. 29. כמה זמן נשאר לי לישון..

sarah

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo78.gif התשובות שלי

1)שרה 2)צבע תחתונים אממ... *בודקת* משהו כמו לבן, אני לא סגורה על זה 3)מקשיבה לאוסף של הדלתות (THE DOORS) 4)9880 5)אכלתי לפני דקה פרוסה קטנה של לחם מלא עם גבינת סויה מותכת. יותר טוב ממה שזה נשמע
אבל לא בהרבה 6)דיברתי עם אבא שלי בטלפון 7)הדבר ראשון שאליו אני שמה לב באנשים הוא איך נראה היחס שלהם שסביבה, ובפרט אליו (
משהו שאני חייבת להפסיק) 8)איך אני היום? טוב תודה. 9) משהו כתום עם פירות ועוד משהו שבצבע כתום-אדום
10)ספורט לא שנוא- שחיה 11)חום בהיר 12)ירוק-אפור-כחול (לא ברור) 13)עדשות כמובן
14)אחות בת 28 15)דצמבר, יולי, אוקטובר, נובמבר 16)כל מאכל שמכיל תירס 17)ימים אהובים בשנה:היום שבו טסים לחו"ל
כי הוא כייפי ומלא בצפיה, יום הפועלים כי הוא גם מרגש משום מה, יום השואה, היום הראשון אחרי חופשת פסח כי אני שמחה לראות את הכיתה שלי שוב ו...זהו :) 18)בדר"כ אני ביישנית מדיי כדי להציע למישהו לצאת איתי, אבל כמעט שלא עמדתי במצב הזה. 19)סוף מציאותי או טוב? סוף חולני וכבד 20)
/
- המ, קשה,
נשיקות אני מניחה 21)מערכת יחסים כמובן
22)שוקולד/וניל:שוקולד
23)הסדרי מגורים- אצל אמא שלי או אבא שלי, לרוב אצל אמא שלי. 24)אמ, ספר על נפילת ברלין, "החיים במקום אחר" של מילן קונדרה ואני תקועה בפרק הרביעי של הארי פוטר החדש
25)אין לי פד עכבר, אין לי עכבר, אבל אם היה לי הוא היה המכוער שמקבלים עם המחשב. 26)משחק לוח אהוב- מונפול. 27)מה עשיתי אתמול בלילה? הממ, נראה לי שראיתי HELLSING במחשב 28)ריחות אהובים: דשא, קטורת סטנדרטית, קפה, לחם ועוגיות טריים. 29)דבר ראשון שחושבים עליו בבוקר: "שיט אני צריכה לקום" שרה

שלי..

אני כבר כתבתי שלשום תגובה ארוכההה לכל זה, ואז קפץ הפקק
דמאיט. אז עכשיו בקצרה..
1. מה השם שלך? סיגל 2. מה צבע התחתונים שאת\ה לובש\ת עכשיו? תכלת לא-צומי 3. למה את\ה מקשיב\ה עכשיו? 4. מה ארבע הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 3127 5. מה היה הדבר האחרון שאכלת? אממ וואו עכשיו כשאני חושבת על זה לא אכלתי כלום כל היום... אבל הדבר האחרון ששתיתי זה חלב 6. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מיאו (חברה מכתתי
) 7. מה הדבר הראשון שאת\ה שם\ה לב לו באנשים אחרים? אמ.. שיער 8. איך את\ה היום? בלע קצת עצבנית כי פישלתי במשהו וההורים שלי הולכים לכסח אותי 9. משקה אהוב? מים. או שוקו משקית או חלב טעים כמו ששתיתי עכשיו 10. ספורט אהוב? אין לי כוח לענות על זה 11. צבע שיער (שלכם, ז"א)? אדום (ג'ינג'י) 12. צבע עיניים (שוב, שלכם)? חום 13. את\ה לובש\ת עדשות או משקפיים? משקפיים, אבל בפועל כמעט אף פעם לא מרכיבה אותם 14. אחים וגילאיהם: יסמין 17, משי 14, טל 12.5 15. חודשים אהובים? אפריל, יוני 16. אוכל אהוב? ההכל 17. ימים אהובים בשנה: יום העצמאות - לשתות אלכוהול אצל השכנים, ללכת למסיבה המוזרה שהעירייה מארגנת לתושבי נ"צ, לצחוק על פרחות, לחזור לשכנים ולאכול גלידה. כיף!
18. האם את\ה ביישן\ית מידי להציע למישהו\י לצאת איתך? תלוי מי מתי ואיך. אבל אני בלי קשר לא הכי בנאדם שיוצא לדייט'ס. זה בע 19. מה יותר טוב בסרט\ספר: סוף טוב או סוף מציאותי? תלוי בספר.. אם זה ספר טוב שגורם לך ממש להתחנן לסוף טוב, אז גם אם הוא לא ממש מציאותי אז אני פשוט שמחה שזה נגמר סוף סוף. אבל אני בעד מציאות באופן כללי 20. חיבוקים או נשיקות? חיבוקים. יותר פיזי ועם זאת יותר נקי כזה 21. מערכת יחסים או סטוץ? יש מצב לשניהם, אבל סטוץ עם בנאדם זר לחלוטין זה איכסה 22. שוקולד או וניל? לא יודעת.. בעעה! 23. הסדרי מגורים? HUH!? 24. איזה ספר(ים) את\ה קורא\ת כרגע? שר"ה1 ו-E=mc2. כן, אני קוראת אותם כבר איזה שנה.. אבל אני מתקרבת ללסיים את שר"ה 25. מה על פד העכבר שלך? אין לי, יש לי עכבר אופטי 26. משחק לוח אהוב? בלע? 27. מה עשית אתמול בלילה? התכתבתי עם אנשים באינטרנט ואז נשארתי עד 5 בבוקר לכתוב סיכומפגש מהסופרלנד. 28. ריחות אהובים? שמפו "הוואי" ו"חוויה" לגבר, פרחים צהובים באביב, אדמה רטובה בחורף, האיזור של האבקות כביסה בסופר. 29. מה הדבר הראשון שאת\ה חושב\ת עליו כשאת\ה מתעורר\ת? מה המצב שלי כרגע (עיניים מלאות סמוחטה ומלא ריר מיובש על הפרצוף) ומה אני צריכה לעשות בידון (לשטוף פנים ולצחצח שיניים)

hatul

New member
הבה נראה.... ../images/Emo9.gif

1. יובל 2. בוקסר, כחול עם פרחים לבנים 3. המאוורר שאצלי בחדר? 4. 0169 - יפה שאת מניחה שלכל אחד יש
5. ארטיק שוקו-וניל 6. גל
7. העיניים, החיוך 8. מסודר למדי
9. שוקו 10. רכיבה על אופניים 11. חום כהה 12. ירוק-דבש 13. לא
14. ירון, 32 15. ינואר [יומולדת], יוני 16. שוקולד 17. יומולדת... כל יום יכול להיות אהוב
18. היצעתי, היה מקסים
19. סוף טוב מציאותי? 20. גם וגם
מאוד מדבר אלי 21. מערכת יחסים
[חבר אמר לי שבסטוצים אפשר ללמוד טכניקה] 22. מוקה
23. כרגע - עם הורי, בקרוב, עם גל 24. התנהגות אסרטיבית, שערי אנוביס 25. פד בצבע אפור עם כרית, עכבר אופטי 26. Hoyle board games, טאקי 27. ישנתי
28. וניל, קוקוס, ריח של גשם 29. אהובי המקסים

אהההההההה נמאס לי!!!!!!!!! ../images/Emo59.gif

נמאס לי שאני בן 17 וחצי, ועדיין חושבים שאני בת בטלפון!!!!!!!!!! אישה אחת מתקשרת, מועד הבניין או משהו דומה וביקשה את ההורים... הם לא בבית, אז אמרתי שהם יהיו עוד שעה פלוס אז היא אומרת לי "טוב, אז תוכלי למסור להם שיתקשרו ל(שם) כשיחזרו". אז אני אומר כן "אני אמסור", בטון הכי גברי שיכולתי להמציא באותו רגע. והמופקרת הקטנה ממשיכה ואומרת "זה מאוד חשוב שתמסרי להם" ארג! אני נשמע כ"כ נשי בטלפון ?!??!?! (תעיזו לענות על זה לא נכון...
)

TwelveEyes

New member
אממ..

ובכן, מעולם לא דיברתי איתך בטלפון, אז אין לי מושג
אבל אם זה מנחם אותך, תמיד חושבים שאני אמא שלי
ולפעמים אפילו שאני אמא של אמא שלי!

אוי, גם אצלי זה ככה...

אני רק אומרת "הלו" וחברות של אמא שלי לא נותנות לי להוציא מילה במשך כך השיחה. אתמול זה קרה לי, עד שבסוף השיחה הצלחתי להשחיל "זאת לא אתי, זאת ליאור" מסכן...

FreakOnALeash

New member
אני ברייאן רוז מת"א ואני גאה.

אני נמצא בפורום שיש בו אנשים מתוקים, פתוחים, ויפים. אנשים שקוראים ספרות טובה, מכירים המון סרטים, ובכלל אפשר לדבר איתם כמעט על כל דבר. אני גאה שיש לי ידיד מדהים כמו שרימפי שאני יכול לדבר איתו על פילוסופיה בשעות הקטנות של הבוקר. אני גאה בזה שיש לי ידידה כמו סיגל שיש לנו השקפת עולם כמעט זהה. אני גאה בזה שTwelve Eyes זוכרת את הניק שלי, והיא תמיד עונה לכל הודעה שלי, אפילו הודעות קטנוניות. אני גאה בזה שרביב הבטיח לקרוא ואפילו לפרסם כאן סיפור שלי אם רק אני אתחיל לכתוב. אני גאה בזה שאדם גארלינג שולח לי הודעות לשאול סתם איך אני מסתדר. אני גאה שלרוב האנשים כאן יש אנגלית טובה, והיא לא תמיד תוצר לוואי של התרבות האמריקנופילית. שרה, אנחנו לא ממש מכירים אבל את חמודה ומתוקה. ההוא עם האף והאוזניים, אתה מגניב. חלק מהטבע את חמודה; קצת התביישת כי אנחנו לא מכירים (גם נעלמת בזמן האחרון). ליהי רוטשילד, עד שאני אבין אותך לעומק או משהו ואראה בך איזהם פגמים- את מושלמת!!! זהו.

שותף להרגשה ../images/Emo24.gif

נכון... אני לא מכיר את כולם אבל אני שמח שמצאתי לעצמי מקום כזה

TwelveEyes

New member
../images/Emo9.gif

אני זוכרת את הניקים והשמות של חלק גדול מהפורום, אבל שלך תמיד קופץ לי לעיניים. אולי כי פעם השיר והלהקה היו משמעותיים מאוד לגביי. "You wanna see the light... so do I..." וסתם, בכלליות, אתה אחד מהאנשים שאני יותר מחבבת מהפורום

למעלה