ש שרימפיניון New member 10/7/03 #40 שקר וכזב! בנות מפליצות בציבור כמו שהן עושות את שלהן יפה מאוד מאחורי עצים.(וביפה מאוד התכוונתי לכך שאין להן גם בושה להפריש בציבור)
שקר וכזב! בנות מפליצות בציבור כמו שהן עושות את שלהן יפה מאוד מאחורי עצים.(וביפה מאוד התכוונתי לכך שאין להן גם בושה להפריש בציבור)
D DarlingAdam New member 10/7/03 #56 "בנות לא מפליצות", דיכוטומיה של מגדר, בלה בלה, כפיה פטריארכלית של ערכים מסרסים, בלה בלה. השלימו את החסר בעצמכם.
"בנות לא מפליצות", דיכוטומיה של מגדר, בלה בלה, כפיה פטריארכלית של ערכים מסרסים, בלה בלה. השלימו את החסר בעצמכם.
B Bobbin Threadbare New member 11/7/03 #78 חמודים שלי, יש לי חדשות עבור כולכם בנות מפליצות יש לי כמה וכמה סיפורים משעשעים מהתיכון על בנות שהשמיעו קולן (וריחן לאחר מכן) אגב, זה מוזר, כי גם כשאני הייתי בכיתה ט' (אחק, רמז) התעסקו אצלנו בסוגייה המאוד לא שגרתית הזו...
חמודים שלי, יש לי חדשות עבור כולכם בנות מפליצות יש לי כמה וכמה סיפורים משעשעים מהתיכון על בנות שהשמיעו קולן (וריחן לאחר מכן) אגב, זה מוזר, כי גם כשאני הייתי בכיתה ט' (אחק, רמז) התעסקו אצלנו בסוגייה המאוד לא שגרתית הזו...
P PestCTRL New member 12/7/03 #139 כל כך כן יש לי אחת בבסיס שהיא מין בהמה מהלכת על שתיים (לפעמים) היא פולטת גזים מכל חור אפשרי בגוף שלה. זה מדהים
כל כך כן יש לי אחת בבסיס שהיא מין בהמה מהלכת על שתיים (לפעמים) היא פולטת גזים מכל חור אפשרי בגוף שלה. זה מדהים