השרשור הארוך ביותר בתולדות תפוז

FreakOnALeash

New member
יש לך משהו עם האייקון הישנוני,הא?

אבל בנות לפעמים מקבלות יותר אמפתיה, כך שלפעמים טוב להן שיש להן מחזור. המממ

לא רואים את זה....

קוראים את זה. הסרט הרס את כל מה שהיה מיוחד בספר, והעלים סצינות שהיו מיוחדות בספר. סרטים תמיד הורסים...

dannnnnna

New member
גם אני לא ראיתי וגם לא קראתי

וגם לא מתכוונת לעשות אחד מהשתיים בקרוב.. יש לי אנטי לדברים שנהיית היסטריה מסביבם.. זה אףפעם לא מצליח לעמוד בציפיות שלי..

../images/Emo1.gif

אני קראתי את זה עוד לפני ההיסטריה, ואף פעם אני לא נמשכת לדברים כאלה...אבל הספר הזה, עם או בלי היסטריה, טובים. הסרטים עצמם, לא משו, ולא הייתי ממליצה בכלל לראות אותם, אבל על הספרים אני ממליצה מאוד. וואי, אני חייבת ללכת לישון מתישהו היום..

TwelveEyes

New member
כי אפשר לראות את סנייפ ודראקו כל

יום בבי"ס.....
ואפשר לשכב איתם! וגם זוכים לנשק סיניות כוזינות!! ^__^

אוי, זה מזכיר לי.

בפאבקון (כנס משחקי תפקידים), שיחקתי במשחק שנקרא הווגוארטס יז בארנינג. והייתי בחורה אירית בשם מוריין או'רילי. המשחק מתרחש בתקופה שג'יימס פוטר, וסורוס סנייפ למדו בבי"ס, והקטע האדיר היה שלדמות שלי היה רומאן עם סנייפ, ולתאר את כל הקטעים ביניהם תוך כדי משחק היה ממש ממש מגניב. חוץ מזה שהגיימ מאסטרית שלנו מצאה את הדרך הכי גאונית בעולם לתאר קווידיץ': משחק שבו 14 אנשים על מטאטאים רודפים אחרי שני כדורים בזמן ששני כדורים רודפים אחריהם.

FreakOnALeash

New member
חמוד! ../images/Emo6.gif היהי.

אז מה בדיוק כל הקטע של משחקי תפקידים? נשמע מעניין.

אני אנסה להסביר

בעיקרון משחק תפקידים כשמו כן הוא. משחק שבו כל אחד מ/שחק תפקיד אחר. יש לך דמות, שאותה אתה אמור לשחק. למשל, במשחק הווגוארטס, אני לא הייתי ליהי, אלא הייתי מוריין. אני אמורה לחשוב כמו שמוריין היתה חושבת, לעשות מה שהיא היתה עושה, לדבר בסגנון שבו היא היתה מדברת, ולא מה שאני הייתי עושה או אומרת באותה סיטואציה נתונה. לכל אחד מהשחקנים יש דמות כזאת, ויש את הגיימ מאסטר GM (מצטערת שאני לא זוכרת את הקיצורים והכינויים בעברית), הוא ה שמנחחה את השחקנים בהרפתקה. אומר להם מה קורה להם, מתאר להם את המקומות שהם מגיעים אליהם, וכל מיני דברים כאלה. קשה נורא להסביר את זה בצורה כזאת. אבל זה הרעיון הכללי. חוץ מזה יש גם משחקים חיים, לארפים למיניהם, שהרעיון בהם הוא אותו רעיון, רק שבמקום לשבת סביב שולחן ולשחק, מבצעים את המשחק באמת. בין אם מדובר בתחפושות של הדמויות, בקרבות "אמיתיים", באביזרים תואמים וכו'. חוץ מזה, המשחקים מתרחשים בעולמות שונים, ומבוססים על דברים שונים. כלומר יש משחקים שמתרחשים בארץ התיכונה (אוף אני לתרגם זה רע!), כלומר העולם של טולקין, יש משחקים שמתרחשים בהוגווארטטס. יש משחקים שמתרחשים א"י של לפני 100 שנה, או בכל מקום אחר וזמן אחר.

למעלה