מולקו לא בי??
F FreakOnALeash New member 13/7/03 #302 האמת היא שסתם אמרתי את זה בגלל הקשר בין תת תרבויות בפאנדום להומוארוטיקה. ובאמת שמולק נורא מאגניב.
P PestCTRL New member 12/7/03 #140 הכי שווה להיות בן (סטרייט) כי אנחנו התברכנו בלתנות אהבים עם המין היפה
ל ליהי רוטשילד New member 12/7/03 #189 הרבה יותר שווה להיות בת ביסקסואלית אני גם בת המין היפה. אני גם יכולה להיות עם בנות אחרוצת, וגם עם בנים אחרים.
הרבה יותר שווה להיות בת ביסקסואלית אני גם בת המין היפה. אני גם יכולה להיות עם בנות אחרוצת, וגם עם בנים אחרים.
M mad sheep New member 10/7/03 #31 תיכננתי להגיד שהאופציה השניה לא כזו משהו, אבל אני דווקא לרוב אוהבת אותה.. אז למה שווה להיות בת? כי אנשים חושבים שאנחנו לא מפליצות, ותמיד אפשר להפליל אחרים
תיכננתי להגיד שהאופציה השניה לא כזו משהו, אבל אני דווקא לרוב אוהבת אותה.. אז למה שווה להיות בת? כי אנשים חושבים שאנחנו לא מפליצות, ותמיד אפשר להפליל אחרים
K Kryptonite New member 11/7/03 #89 את יכולה למרוח צבעים על../images/Emo168.gif הפרצוף, בלי שאנשים ייסתכלו עליך כאילו יצאת הרגע מגן ילדים.
את יכולה למרוח צבעים על../images/Emo168.gif הפרצוף, בלי שאנשים ייסתכלו עליך כאילו יצאת הרגע מגן ילדים.
A AngelFromHell New member 11/7/03 #124 שווה להיות בת כי girls just wanna have fun!!!!!! (and usually they get it)
מ מKה אפורה New member 13/7/03 #281 ../images/Emo1.gifבאיזה ביצפר זה? המורה שלנו לספורט...אסון. שכואבת למישהי הבטן, היא עדיין אומרת לה להתעמל, שנשברה לי היד, היא רצתה שאני אמשיך...היא חולת נפש. אבל היא נתנה לי 90 בתעודה!
../images/Emo1.gifבאיזה ביצפר זה? המורה שלנו לספורט...אסון. שכואבת למישהי הבטן, היא עדיין אומרת לה להתעמל, שנשברה לי היד, היא רצתה שאני אמשיך...היא חולת נפש. אבל היא נתנה לי 90 בתעודה!