השרשור היומי!!!(האמיתי....)

ShiraChan

New member
השרשור היומי!!!(האמיתי....)

וייייייייי עשיתי ראשונה!!! טוב הייתי חייבת קוגה-קון מגיע!!! (וגם רין...) זה פרק חשוב מאוד!!! וד.א: סוף סוף החלטנו להתחתן!
ואנחנו מתחנים עוד... 5 דקות!!! אז כולם מוזמים
קוגה-קון+שיר לנצח

Fay Wood

New member
יוווווווו אני מפסידה!!!!!!!../images/Emo7.gif

פאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקק!!!!!!!!!! יש לי חזרות לריקוד (בעעעעעעע) של צ.ש (להקה ישובית... שרים שם... זה ממש נחמד
) בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע למה ריקוד למה?!?!?!?!?!?!?!!?!?? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אוףףףףףףףףףףף זה מ-9 עד 10!!!!!!!!!!!! אני מפסידההההה.... אבל מקליטים לי!!!!!!!!!!!! אבל זה לא באיכות טובה מקלטת.... אווווווווףףףף אני שונאת ריקודים!!!!!!!!!!!
אז אני אכתוב פה ביום.... ראשון? כנראה...

הפרק היומי!!!!

הפעם השלישית! טוב זו האחרונה שלי בחודשיים הבאים כי אני אתחשב בכם...
אני מתה לראות את הפרק היום!!! ואני מקווה שערוץ הילדים לא יקטע שוב חלק מהשיר או הסוף...

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני הולכת לפתוח גם אחד אז אל תתעצבנו

Hadassmn

New member
מצטערת לומר לכם

אני אתמול פתחתי שרשור יומי בשבע בבוקר אז על בטוח הייתי ראשונה אבל זה היה סתם בצחוק אז אל תשימו

אוייייי

איזה פאשלה מצידי לא הזזתי ת'תחת לראות קצת למטה... שיוווו סורי! טוב אני פתחתי פעמיים מגיע לעוד מישהו. מזל"ט על פתיחת השירשור!
*סוקלת את עצמי על השגיאה האיומה*

ShiraChan

New member
לא נורא חפיפ. ../images/Emo13.gif יש פתיחה חדשה היו

ם ד.א אף אחד לא אמר מזל"ט לחתונה שלי ושל קוגה-קון!!!
ועשיתי חתימה חדשה(וראשונה.. חחח)

ShiraChan

New member
הוא ישנו עדיין... אבל אני מחליפה לנ

יק הזה כל פעם שהולכים לצ'אט... ואין לי כוח לשנות אותו... מה עדיף הקודם?

עדיף זה!

אני מתארת לעצי לכתוב בכניסה כל הזמן את השם שלך עם כל הR... חחח קשה להתרגל אבל בסדר
אגב, אני מקווה שלא הפרת את החוק! (לשים
כשאומרים קיקיו
)

love Jay

New member
חח...בסך הכל משהי פתחה בטעות

עוד שירשור ועוד אחת פתחה סתם כי בא לה להשתעשע

אני אתנדב

הראשון של ShiraChan (מזל"ט מאמי)מתוך תמימות שאפחד לא פתח... השני של חתולימים מתוך רצון לשבור שיא
והשלישי שלי בשביל הצחוקים...

אוקיי זה התחיל ממני...../images/Emo3.gif

אני מרוב טיפשותי לא הזזתי את התחת או יותר נכון לומר- הגלגל של העכבר למטה ולא ראיתי שיש שירשור יומי. אז מה עשיתי? פתחתי שירשור! ואז "טלמאנגית מושבעת" עשתה עוד אחד רק שהיא עשתה את זה בצחוק ואני לא.\ והמקורי הוא של "sirchan" פוי... בילבוליאדה רצינית עשיתי פה...
~_~;;

למעלה