השרשור היומי!!!(האמיתי....)

love Jay

New member
כולם אומרים איזה חמוד סאשומראו אבל

הוןא מזה עיצבן אותי בקטע שרין הביאה לו אוכל והוא כזה מסתכל לצד אחר..כל שניה בקטע הזה אמרתי לו תסתכל אליה חתיכת... לפחות שיגיד לה תודה היא עושה לו טובה היא הייתה יכולה להשאיר אותו שם למות אבל סושימושי(ככה החלטתי שקוראים לסאשומראו)לא עשה את זה...הוא הסתכל לכיוון אחר אפילו לא שם עליה עד שהוא הסתכל עליה(סוף סוף השד הזה אינושי!!) וחוץ מזה בפעם הראשונה שראיתי את קוגה חשבתי שהוא בת...לא יודעת עוד עם החצאית והקוקו הזה...

HAN2005

New member
לעזעזל

אני דתי ובגלל זה אני מפסיד כל פרק ביום שבת

אבל

ביום שבת משודר הפרק של יום שישי וזה מושדר ב 9 וקצת ואפשר לראות טלויזיה אז לא? אתה בבית כנסת או משהו. לא נורא זה יותר חשוב :}

Stinki Winki

New member
חחחח גמני חשבתי שהוא בת!

מה פרווה וחצאית... טוב שהוא לא לבש הכל ורוד>< אפילו למחוך שלו היה מבנה של גוף של בחורה... וסשומרו באמת קקי, הוא מעצבן ומגעיל!

HAN2005

New member
יוווו באמתתתת

הפרק של יום שישי משודר בשבתתת יווו הייתי בטוח שאני מפסיד פרק תודההה...

Fay Wood

New member
גמני דתיה... כאילו שומרת שבת...

ואני רואה את השידור חוזר במוצאי שבת... אזז בי האפי! פרק שולט היה היום/אתמול (אני אמורה לרשום את זה פה?!).. לא נורא... קוגה המאמי...
אני מאוהבת.... אבל יותר באינויאשה
... אני אוהבת אנשים שחוטפים אנשים אחרים... חיחי אני מבינה את עצמי... מחר פרק עננקקקקק!!! קוגה מתאהב בקגו.... יותר צפוי מזה לא יכול להיות... אבל עדיין יהיה ענק!! (ה"מה שיהיה בפרק הבא" הרג אותי!! "זה לא הזמן לחשוב על אהבה!!" או משו כזה... -.- עזבו אני סינילית....

FireZeroX

New member
מזל"ט!!! הילדים שלכם יהיו חמודים

מצד האם ושעירים מהאבא ^^ XDD מזלטטטטט!

למעלה