השרשור היומי!!!(האמיתי....)

../images/Emo90.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בפורום,מאמי
קוראים לי שיר
אני מקווה שתהני כאן
והנה האייסיקו שלי אם את רוצה להתכתב איתי-344101759

harar8

New member
פרק יפה../images/Emo13.gif

חיכיתי שהפרק הזה יבוא כבר רציתי לראות את רין.

פרק יפהההההההה

רין היא כזאת חמודה!!!!!! קוגה ממש חמוד!!!!!! ו.... פרק יפה!!!! ססמאשי ממש חמוד !!!! איי לאו סאשומארו
פק יפה חבל על הזמן!!!

HAN2005

New member
שיט הפסדתי

הלכתי לסרט גבר מי שמטפלת.. סרט חמוד.. אבל הפסדתי אינויאשה

ליסאן

New member
רין צ'אן!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

יו אני כלכך אוהבת את רין צ'אן היא כזאת מותק וכשסאשי מגן עליה הוא הופך להיות כלכך מתוק
לא אוהבת את קוגה . הוא סתם מעצבן....

פרק כלכך טוב!!

אני מאוהבת בסאשי :] רין מתוקונת קטנה... אממ... קוגה נראה כמו בת שרירית :/ :S

Hadassmn

New member
סורי על הבורות

מי זה קוגה?? אני לא אוכל לבוא לחתונה אם אני לא יודעת מי זה שיר

De-Panther

New member
פרק שווה../images/Emo9.gif היום לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתי בבית רוב היום וישנתי בלילה שעה אחת וחזרתי הבייתה ממש עייף אבל דאגתי להתארגן מהר ולהתקלח כמה שיותר מהר כדי להספיק לראות את הפרק
אני לא ממש אוהב את הפתיח הזה... זתומרת... יש בו כמה קטעים יפים של וידאו... אבל השיר סתם מעצבן

GalBatz

New member
אכן.

הקליפ מגניב, השיר לא משו. אבל מתרגלים, נו. השיר הבא מאגניב, והקליפ שלו עוד יותר.

נצל"ש

יש תמונה של נאראקו וסאשומארו [בגלריות קראו לה נאראקו התמים].. אממ... בקיצור.. אני צריכה את התמונה הזו [בגלריה זה נותן חלון עם X] למישהו יש? תודה :]

פינל

New member
ואוו... איזה פרק יפה!!

גומה שלא כתבתי אתמול, אבל ההיתי במקום קדמון ומיושן שלא היה פה משהו חשוב כמו מחשב...
סאשי היה כל כך חמוד!!! "טנסאיגה את גרמת לי להחיות בן אנוש..." איזה מתוק!! ורין גם מתוקה, וקשוחה... אוו... אני מחכה לפרק מחר אם קוגה! כלומר הראו אותו היום אבל רק בקושי... אני רוצה לראות את המלחמה בינו לבין אינו'... מלחמת בישים...
וג'אקן גם היה מצחיק! "סשאומרו ס-א-מ-ה-! ג'אקן עצוב מאוד! אוו? *מסתכל לכל הכיוונים* סאשומרו סאמה חכה לי!"

BaBy AnImE

New member
פרק יפה ^^

רין צ'אן חמודה ^^ ססמאשי *.* הוא היה חמוד איך שהוא החיה את רין. ג'אקן היה מצחיק XDD

Yoley

New member
איזה חמוד סאשי! *0*

איזה מאמי, הוא הציל את הילדה והשתמש בחרב שלו...

PakoLina

New member
פרק יפההה../images/Emo99.gif

רין צ'אן! קוגה קון! והשיר פתיחה החדש פשוט מזעזע.. וגם מי ששרה אותו.. בלעע איך הם יכלו לעשות לי את זה?

עוריט

New member
איזה פרק יפה!../images/Emo99.gif

יאא איזה פרק יפה!! קוגה אהובי החדש! אהבתי תקוקו המתנפנף שלו,הזכיר לי את קוג'י מ'לוחמים מהחלל'!! ורין-איזה מתוקה!!! עם החיוך חסר השיניים שלה^^ אהבתי. וזו רק אני או שסשומארו מתחיל להיות נחמד? וד'א איך קוראים לשיר פתיחה החדש?

למעלה