השרשור היומי!!!(האמיתי....)

נראה לי ש...../images/Emo58.gif

חבר. למרות שהוא לא מופיע הרבה וגם בסרטים 1 ו-2 הוא לא מופיע אז הוא כנראה דמות משנית- משנית.

The Snow fox

New member
וואו, איזה פרק!../images/Emo63.gif

גם פתיחה חדשה, גם רין וגם קוגה! ^^ איזו מתוקה רין! וקוגה מגניב! וסאשמורו סגיד ביותר! כל מה שנותר זה להגיד היפ היפ הוריי!

איזה פרק מעניין

יותר מידי דברים חדשים נו השירי פתיחה האלו עושים אותי עצובים אהבתי את הילדה השתקנית שהיא חייכה שם עם סושמארו

GalBatz

New member
הילדה השתקנית?../images/Emo6.gif|ספוילרון|

מה שתקנית, היא לא סותמת את הפה אחר-כך.

Buyo H

New member
אני לא אוהבת את השיר החדש-_-

אבל יש שם קאגורה וקאנה^_^ זה כבר טוב^^; זה היה כל כך מצחיק שג'אקן צעק "סשומארו סאמההההההההההההההההההה!"XD ססמאשי זרק עליו אבניםXD ואני לא אוהבת את רין בפרקים האלו.. היא מעצבנת-.- בעע.. קוגה....>< אני שונאת אותו>< הדבר הכי טוב אצלו זה שהוא יכול להיות עם הפקצה.. אני בעד קוגה+פקצה.. הם מתאימים ססמאשי

Co0L iT

New member
פרק יפה!

רין ממש חמודה
איך שנתנו לה מכות.. וסשומארו כזה חמוד ! ובישי! איך שסשמאור זרק אבנים על ג'אקן
וג'קאן ממש הצחיק אותי הפרק הזה ... וקוגה הזה ממש מעצבן אותי ..לא אוהבת אותו ואת הזאבים שלו.

ShiraChan

New member
אמרתי לא להתייחס לקוגה בפרק היום...

אתם שופטים מהר מדי
הוא מאמי! תראו ממחר...

Co0L iT

New member
ל א יו דעת

הוא נרא מעצבן ... חח גם אינויאשה בהתחלה נרא מעצבן בעיני ואחרכך אהבתי אותו..

Mrs Love

New member
הפסדתייייייי../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

בגלל עבודה מסריחה בגאוגרפיהההההה
למישהו יש תקציר בבקשההההההה

פרק נסגד! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

רין! איזה מאמי! כשיא עשתה פרצוף מאושר ככה עם כל הפנים שרוטות..... נשמתו של סאשימאשי בדרך לגאולה!!!!
סאשימאשי! אתה נסגד! למרות שלא שמת על רין בהתחלה..... ראית שהיא רוצה לעזור לך...... והחזרת לה! נתת לה חיים במתנה!!!! איך שזרקת אבנים על ג'אקן.... מצחיק נורא!!!!
ג'אקן אתה לגמרי XD!!!! "אני נעלב סאשומארו סמה......"
אינו חכם שלי!!! למדת לראות את צלקת הרוח והשתמשת בטסאייגה.....
אולי תבינו כבר את המסר של אבא שלכם?! שני האחים הבישיים לא צריכים להילחם!!!!!!!
קוגה קון...... עלק מאוהב בקגומה..... גם אתה מקבל ציון 100 בבישיות!!!!
קגומה...... הכל שווה בזכותך..... רין עוזרת לסאשומראו להבין את החיים..... ואת עוזרת לאינו לשכוח את *מצה מצה*!!!
מירוקו! אתה מקבל אות כבוד! פרק שלם בלי לנשנש אפילו תחת אחד!
סאנגו, את אלילה! רוצה לעזור לאינו... אבל את זה הוא צריך לפתור עם אחיו.....
שיפו.... אתה חומד!!!!!
*מצה מצה* טוב שלא ראינו אותך...
נאראקוף, אתה נסקל בעבר בהווה ובעתיד!

Moly Moon

New member
מיפ. פרק שולט

'ני חדשה כאן. לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי פה ~_~ וגמאני חולת אינויאשה. סשומארו חמוד- הוא עזר לרין ^_^ ריןגם נראית חמודה ^^

ShiraChan

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

למעלה