תכנון מאוד יפה! אפשר להבין
למה את ממליצה על האדריכלית שלך - הזויות האלו, לא הייתי חושבת על זה בחיים וזה נראה ממש יפה
. לגבי המסדרון - בעיני זה גודל סביר, אני לא הייתי מגדילה אותו על חשבון משהו אחר, היום יש לנו מסדרון כזה (90 ס"מ) ואני ממש לא רואה למה צריך משהו גדול יותר. החדר שינה נראה ענקי, אני זוכרת שאמרת לי שהוא בגודל של 12 מ"ר בערך ואז תהיתי איך נכנס לך הכל בחדר הזה.. עכשיו אני מבינה שזה לא כולל חדר ארונות ואמבטיה ושירותים.. לי עדיין חסר חדר ילדים נוסף למעלה, זה הדבר שהכי הטריד אותי בתוכנית שלנו. לא רציתי מצב שבו אני אצטרך להוריד ילד אחד למטה שיישן בנפרד, או שאנחנו נישן למעלה (עליית גג) כשהם עדיין קטנים. עשיתי חשבון שאם לא מתוכננים הפרשים גדולים מידי (שנתיים-שלוש בין כל ילד) אז זה אומר שמתישהו בגיל צעיר אנחנ נצטרך לישון בנפרד, ואני רציתי קומת שינה שבה כולם ישנו, לפחות עד גיל הבגרות. בעתיד הרחוק כשכולם יגדלו, יש לנו אופציה לעשות עליית גג מפוארת, כוללת מרפסת ענקית ואז זו תהיה יחידת הורים. מצד שני, לי ברור שיהיו לי 3 ילדים, ובעלי בכלל רוצה 4
. אז זה היה לי עקרוני. שאלה לגבי האי - מטריד אותי גם בתוכנית שלי. אני מתכננת כיסאות בר, כלומר ישיבה גבוהה (כמו אצלך), כי זה הרבה יותר יפה ומרשים. לי זה גם נוח.. ההתלבטות היחידה היא לגבי הילדים - הבנתי שאין כיסאות בר שמותאמים לקטנטנים והציעו לי לשקול לעשות את האי נמוך יותר. חשבת על זה? בגדול - תוכנית מאוד מאוד מרשימה יפה!