התחיל תכנית מס' 2 של "הזירה"

MikeTyson

New member
התחיל תכנית מס' 2 של "הזירה"

בערוץ הספורט הרגיל, דסקלו אל תגיד 'שכחתי' כולם לראות יש 2 קרבות איגרוף טובים.

MikeTyson

New member
שני עוזאני מפסיד בנוק אאוט

ועכשיו הקרב החם - אלעד שמואללל

daskaliano

New member
אלעד מתאגרף לא רע בכלל

ראיתי אותו באליפות ישראל לנערים בחובבנים שהתקיימה בעכו. הוא ניצח ברבע הגמר ועלה לחצי הגמר שם הפסיד מול יריב מנצרת. אלעד לטעמי הפגין טכניקה טובה יותר מיריבו אולם פעמים רבות לאחר שחמק ממכות לא הגיב מייד במכות תשובה ולכן לא "עשה די נקודות" הוא גם הגיע פעמים מספר עם הראש נמוך מידי ולפעמים אפילו דחף עם הכתף והראש לפני הידיים דבר שהינו עבירה בחובבני. בכל אופן לטעמי הגיע לו לנצח אבל הוא לא הצליח בגלל שיפוט לא נכון לטעמי ובשל חוסר הבנתו את שיטת הניקוד וקצב הקרב. בסה"כ מתאגרף לא רע עם פוטנציאל טוב להיות אלוף בחובבני שלא ממצה את יכולתו בתחום.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gifאחלה קרבות איגרוף היום...

יורי דרוזדובסקי ניצח בנוק אאוט טכני את שני עוזאני... אני נהניתי במיוחד לראות את הקרב הנ"ל מכיוון שהדבר שאני הכי אוהב זה כאשר טכניקה וחישוב נכון מנצחת כוח ואגרסיביות. יורי פשוט עשה בית ספר לעוזאני ולא השאיר לו סיכוי... בדבר הקרב של אלעד שמואל... למען האמת זאת הפעם הראשונה שאני צפיתי באלעד מתחרה בזירה... אלעד הציג יכולת טובה מאוד ורמה טכנית גבוהה יחסית למה שפוגשים ה CMA. לדעתי אלעד זז די בכבדות יחסית למשקל 63 ק"ג. הוא נע בזירה כמו מתאגרף במשקל כבד ובקרבות רציניים יותר הדבר הזה לא נסלח. אלעד הפגין נחישות טובה מאוד אבל עדיין ספג מכות שלא היה צריך לספוג מיריב לא מנוסה שכזה... אני בהחלט מקבל בברכה את הנכונות של אלעד לפגוש יריב איטלקי שעולה עליו בכמה רמות מבחינת הנתונים שמוצגים במאזן שלו והמקום בו הוא עומד בדירוג... לא משנה מה תהיה תוצאת הקרב.... מבחינתי אלעד כבר זכה בכבוד שלו.... כל השאר יבוא עם הנסיון...

daskaliano

New member
לא אכזבה בכלל ברלוסקוני היקר

אלעד היה צריך לצבור עוד ניסיון בחובבנים ושם להשתפשף מול יריבים עם ניסיון ומהירות. מי הם יריבי האימון שלו ? אינני יודע אבל בחובבנים יש במשקל שלו בחורים מצויינים. אבל זו הדרך בה הוא בחר - שיצליח.

MikeTyson

New member
אלעד כבר היה בחובבנים...

וראינו מה הלך שם. אני לא רוצה להיכנס לזה, בוא נדבר על "הזירה" נטו. והוא גם אמר לי שינסה את כוחו שוב בחובבנים - אז אם תראה אותו שנה הבאה שוב בתחרויות חובבנים אל תתפלא אמרתי לך את זה מעכשיו.

BROWN BOMBER

New member
הלוואי....

עם אלעד יתאגרף בחובבנים זה יתן לו את הנסיון שחסר לו לקראת הזירה המקצוענית מבלי לפגוע ברקורד שלו ובלי לסכן את בריאותו. גם אפשרות מצויינת להתגבר על החסרון שלו... כמו שאמרתי - אלעד אתי מדי בשביל המשקל שלו... מול מתאגרפים מנוסים מהחובבני זה לא יעבור לו בקלות לכן יצתרך להתגבר על הבעיה.... כשזה יקרה אלעד שמואל בהחלט יוכל להתמודד על מקום מכובד בדירוג העולמי ובשאיפה גם על תואר האליפות...

לאט לאט בומבר ידידי.....

אל תשכח שלא הופכים להיות אלוף בן רגע... יודעים מה יש לו לשפר ועובדים על זה... וזה תהליך של זמן... במקביל לא מחכים ומנסים לקדם אותו הלאה.. יניב

daskaliano

New member
שנה הבאה הוא בבוגרים בחובבני

ואני מאחל לו שיצליח ויתקדם ויכבוש כל פסגה ויעד שיציב לעצמו. מהירות באיגרוף היא שם המשחק ועל אחת כמה וכמה במשקל שלו.

daskaliano

New member
לגבי חובבנים שימו לב לשורות אלו

ההחלטה של קאהן להישאר באיגרוף חובבני היא מצוינת. הוא מתכוון להפוך מקצועני רק בגיל 22. בריטניה אפילו הגמישה את חוקי הגיל הנהוגים בה לגבי איגרוף, אחרי שאביו של קאהן איים לרשום אותו לנבחרת פקיסטן. קאהן הופך לדמות לאומית בקרב ציבור שבאופן עקרוני לא נחשף למתאגרפים מבולטון. חשוב מזה, במקום להנחית נוק-אאוטים על מקצוענים סוג ג', הוא יילחם היום ביריב עם טכניקה בה לא ייתקל במקצוענים. בתנאי תחרות - כפפות עבות, סיבובים קצרים - שמקשים על הנוק-אאוט. זה נכון לגבי כל מתאגרף. הניסיון לפני מקצוענות חייב להיות נרכש בזירת החובבנים. מי שמדורג כאלוף אולימפי או מדליסט הוא בעל טכניקה שאף מקצוען כמעט בימינו לא מחזיק בה. רוב המקצוענים כיום לצערי ובמיוחד הכבדים בנויים על כוח, מכה חזקה, אגרסיביות ולא על טכניקה צרופה. כאשר שניים חזקים מאוד נפגשים החזק יותר ינצח. כאשר יש לך גם כוח וגם טכניקה אתה ביתרון עצום.

לא חד מספיק

יורד נמוך מידי שבקרב ברחוב היה נופל מיד. נותן מכות לא חוקיות בעורף ובעמוד השדרה והשופט לא מעיר לא על כך. התחרה מול טירון ואין לי מושג למה ניצח בסוף. שני עוזני לא למד לשמור פנים,לא למד להתחמק,עבודת רגליים כושלת,לא למד לעצור לעיתים ולחשוב אם לא שח מט לפחות חשיבה של שש בש שיסגור בתים וילך על בטוח. זה מה שמעלים cma ?הרמה חייבת להשתפר בכל הליגות ובכל המועדונים.

ב ר ל ו ס ק ו נ י אתה מוזמן...

במידה והמשקל שלך תואם את שלו לעלות מולו... אני שם 1,000 ש"ח למנצח.... מילה של גבר... יניב

יאללה מספיק לפאר יניב

מחכה לאיטליה. האיטליה יאכילו אותו ספגטי בלי וזאלין. אין לך ללמוד למבחן חגורה,אני שם 1000 שקל שאתה נשאר כחולה איך?

הוא עובד קשה לקרב הזה ....

אני מקווה שמי שיאכיל ספגטי אחרון זה יהיה אלעד שמואל... יניב

הלוואי יניב

אבל תזכור את דבריי. האיטלקים ערמומיים,הם קאצו ברוטב בולונז. הם מהירים,חמי מזג זריזים וגופניים כמו הרומאים. דבר איתי עוד חודש......חחחחח טוב שאתם הזירה ולא ליגה מקצוענית. כדי להיות סופרליג כמו באירופה צריכים לעבוד וקשה. צריכים לחשוב ולחיות כמו אלופים ולא לטפטף לילד עם אמסטף שהוא אלוף העולם לפני שניצח טירון ממכון אי שם בישראל הענקית.

לא מטפטפים לו שום דבר...

הוא עוד רחוק מלהיות אלוף..... איטליה זה רק מדרגה של קידום בשבילו לעבר עוד קרבות רבים בחו"ל במדינות שונות... תהיה התוצאה אשר תהיה. מה שחשוב שהבחור מלא באמביציה אישית ומתאמן ממש קשה לקרב הזה. יוצא לי לראות אותו הרבה, מה שכיף שהוא תמיד עם חיוך על הפנים ואופטימי, ומה שעוד יותר טוב זה שהוא לא פוחד משום דבר.. יניב

למעלה