התחיל תכנית מס' 2 של "הזירה"

daskaliano

New member
בוא תזמין אותו לסגור חשבון וזהו

מה הבעיה שלכם. הבנאדם חושב משהו, רוצה לענות לו בצורה מקצועית - סבבה. אבל מה זה החארטה הזאת שאתה שם עליו כסף ואבא שלי בצנחנים ויש לו רובה מהצבא...

יעקב תודה על העזרה

אני ויניב ילדים גדולים. הוא אכן שלף תשובה ילדותית אך זה בסדר מבחינתי. העיקר שהביקורת הבונה שלי נאמרה. אני תמיד מתחיל מהרע ואחר כך מפרגן. בומבר עם אתה מתלהב מאלעד שמואל כעת לפני שהוכיח את עצמו צר לי לבאס אותך אתה טועה. שהנער ילמד לנוע,להכות נקי,להשתמש בג'אב ואז בהוקים,להחליף רגליים תוך כדי מכה ולא במרחק 40 מטר מיריב אז אני אגיד שיש לזירה כוכב. הגר כלוחמת אלף הבדלות,מקצועית ותגיע רחוק למשקלה.

אותך לאמא ברלוסקוני.....

אני אוהב דווקא מתאגרפים כמוך שנותנים ביקורות בונות. זה טוב שאתם מדברים על אלעד שמואל.... זה יעצים אותו... בדיוק כמו שדיברתם על מרחב... אני מאמין שאם תמשיך ככה תוך חודש הוא אליל ... אז תודה לך... יניב

אתה יודע שלהיות אליל לא מספיק

צריכים גם ביצועים. שימי תבורי היה אליל בשנות ה80 איפה הוא היום?עושה עיניים לננסי בראנדס ליד הפסנתר. לעבודה ----יש לסדר את הבחור כנגד האיטלקי אני מציע לפני המפגש להיות ג'נטלמן תציעו לאיטלקים יין ברקן,כדורי פלאפל וחומוס לנגב ולבקש מהם בכתב להתנהג בעדינות ולשמור על האף היפה. עד כאן להיום מחכה לתחרויות הבאות של כל הליגות המקצועיות בישראל. 10 ליגות 11 לוחמים-לך תבנה מדינה.

מאיטליה ידידי

מעיר התעלות מהאי מוראנו. שם היו לוחמים יהודים. סבא שלי דחף מטריה בתחת לפאשיסט שצחק לו על האף היהודי שלי. שם ואז היו לוחמים ידידי,לא כמו היום שמאשף כלבים ואשף ג'חנונים עושים אלופי זירה. באגרוף כמו באגרוף אין דבר כזה כואב לי. כנס באמא שלו אך בכל מכה תחשוב על הזווית ועל הכיף של המכה ככה תבנה לוחם. אני 90 ק"ג מתאגרף מגיל 4 על אבא שלי וסבא שלי(זה עם המטריה)ומהם למדתי ענווה ושפלות האדם.

MikeTyson

New member
חחחחחח יפה...

מטריה לתחת, עדיין לא שמעתי על זה. לכל מתאגרף יש את השריטה שלו.

ב ר ל ו ס ק ו נ י אתה בסדר../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

מה שחשוב הוא שתשב עם הרגליים למעלה בכורסה הנוחה ותמשיך לצפות בנו ולתת ביקורות... שמחתי לשוחח איתך.... יניב

MikeTyson

New member
ברלוסקוני כנס

הביקורות שלך טובות ונכונות. אבל יש ביקורות ויש קטילות מה שאתה עושה פה אתה בעצם קוטל את אלעד לא נותן משאיר לו שום סיכוי מציג אותו כמתאגרף שרק אתמול ידע מה זה ג'אב. ביקורות נותנים ברוח טובה ואהבה אל האחר, רק ככה אפשר לתקן דברים. שוב, אבל הביקורות שלך טובות.

צ'טערת ידידי טייסון

אמרתי: הביקורות שלי מנסיון של שנים בתחילה אני קוטל אך מפרגן כשצריך. סבא שלי מאיטליה היה פארטיזן לחם בפאשיסטים ובנאצים. סבי אנטוניו היה אשף מטריות,שבר 20 תוך 3 שנים כאשר הנאצים נכנסו לוונציה בשנת 1942:סבי לימד אותי את סוד האגרוף,סוד העמידה,הקילריות,לראות בכל יריב בזירה פאשיסט עם מטריה תקועה בתחת. אלעד כבודו במקומו מונח לעבודה במיוחד דגש על מהירות,החלפת רגליים,שינוי עמדת מוצא,בלבול היריב,עבודת ג'אבים ואז מהלומות של הוקים,בכוח שיש לבחור עם שילוב הגנתי וכושר גבוה הבחור יגיע לאולמיפוס של לוחמי ישראל.

יעקב כדי לבלבל את היריב ולחזק יד

חלשה. כל קרב כרגע של אלעד יש להתייחס אליו כאימון. שיעבוד חזק ואז יתחרה.

daskaliano

New member
אני לא מסכים איתך ידידי

לא צריך לעשות דברים כאלה ברמה שלו. הוא לא שוגר ריי לאונרד ולא מרוין האגלר. לעבוד במהופך עלול לעלות לו ביוקר.

MikeTyson

New member
מצוין ../images/Emo45.gif

שוב אני אומר. ביקורות טובות ענייניות ומטרתן רק לעזור.

daskaliano

New member
עם כל הכבוד מה התלהבת מהגר ?

היא תקועה על הזירה כמו שיש לה עופרת ברגליים, מנמיכה ראש לגובה החגורה, מורידה מבט לרצפה, תופסת ידיים. איפה היא ואיפה אלעד. תסלח לי אולי ראית מישהי אחרת ידידי אבל אני ראיתי מישהי בת 20 שבקושי עמדה עם ילדה בת פחות מ16 שנים. ידידי זה המון בגיל הזה 4 שנים.

daskaliano

New member
מסכים אתך BOMBER לגבי המהירות

זו לא מהירות תנועה למשקל נמוך. ברמות הגבוהות זה הילוך איטי. אבל כמו שאמרת בסה"כ בחור טוב.

למעלה