התחיל תכנית מס' 2 של "הזירה"

BROWN BOMBER

New member
פאולו ווידוס התותח....

הבחור זכה במדליית כסף באולימפידת סידניי למרות הטכניקה המכוערת שלו... דווקא בגללה הוא הפסיד את המשחקים האולימפיים לאיזה בריטי... אבל תסתכל על המתאגרפים הקלאסיים... רוקי מרצ'יאנו, רוקי גראצ'יאנו, נינו בואנובנטי שלא הפסיד קרב אחד אפילו בחובבנים שזה פשות הישג בלטי אפשרי.... תחשוב שבואנובנטי עשה משהו כמו 146 קרבות חובבנים ובכולם ניצח בעזרת הטכניקה הפנומנאלית שלו... גם זכה בגביע של וואל בארקר שמוענק כל שנה למתאגרף הטכני ביותר של האולימפיאדה... על הגביע מופיעות חתימות של כל הגדולים שהחזיקו בו איי פעם במהלך כל ההיסטוריה... מתאגרפים כמו לאזלו פאפ, מוחמד עלי, נינו בואנובנטי, ג'ו פרייזר, חוסה טורס, פלויד פאטרסון, שוגר ריי לאונרד... כוללללללללללללללםםם...... חתומים על הגביע בגובע של בן אדם...

daskaliano

New member
היה מתאגרף איטלקי במשקל קטן

חזק ומהיר מאוד. שמו פרח מזכרוני. אבל גם אביו היה מתאגרף במלחמת העולם נגמרה לו הקריירה. הוא היה מדהים.

MikeTyson

New member
עזבו עבר, השאלה שלי היא:

השאלה שלי היא דסקלו ובומבר היקרים. איפה האיטלקים היום ???

BROWN BOMBER

New member
בפסטיבל SAN REMO

יש להם גם אוכל טוב... זוכר מה עמר אפולו קריד לרוקי בסרט שכולנו מכירים ואוהבים??? אני לא יודע עם הוא יודע להתאגרף, אבל דבר אחד בטוח... הוא (רוקי) יודע לבשל...

תהילת עולם חלפה

אני מקווה שאיטליה תחזור לקצור תארים למרות שאני לא מאמין. כדי להיות מתאגרף טוב ומתמיד צריכים לצמוח מלמטה. מהכרות עם האיטלקים הם מופנקים מידי כדי להתאגרף,האף המראה והג'ל בשיער יותר חשוב מתחרות אגרוף. אז איטליה יצאה מתאגרפים טובים כי החברה הייתה ענייה במשבר כלכלי חברתי לאחר מלחמות וחילופי שלטון ועוני. איטליה היא חברה מהגרת שבכל מקום כמו יהודי העבר בארה"ב דברה בשפת הכוח. היום איטליה חברה שבעה מפונקת מלאה אבק של כוכבים כמו שחקני נבחרת הכדורגל שלה שבעניין טיפוחם וצורתם משקיעים קטנה כחמורה. הלוואי שנראה את האיטלקים תופסים את מקומם מחדש. אני מאוד אשמח. שלכם ברלוסקוני בוזטו

MikeTyson

New member
קנית אותי,

"היום איטליה חברה שבעה מפונקת מלאה אבק של כוכבים כמו שחקני נבחרת הכדורגל שלה שבעניין טיפוחם וצורתם משקיעים קטנה כחמורה." תותח. אהבתי.

אני שמח

לילה טוב. מחר קניות בשוק מבשל לסבא מקרוני ברוטב אוליו אוליבו. שמן זית וזיתים. וכמובן ריחן.

אף אחד לא דיבר על אורן רצון....../images/Emo4.gif

בפינה החדשה שהכנסנו קרבות עבר.......... אז ככה..... 1. מה אתם אומרים על הפינה החדשה באדיבותו של יו"ר איגוד הקיק בוקס אורי צבי וספרייתו הענקית...? 2. מה אתם אומרים על אורן רצון? יניב

BROWN BOMBER

New member
קרבות קלאסיים - אחלה דבר.....

הייתי רוצה דווקא לראות קרבות של אלה שמאמנים היום ב CMA... אורי צבי, רענן טל, אלון רצון.... אני בטוח שאני לא היחיד...

BROWN BOMBER

New member
קרבות קלאסיים - אחלה דבר.....

הייתי רוצה דווקא לראות קרבות של אלה שמאמנים היום ב CMA... אורי צבי, רענן טל, אלון רצון.... אני בטוח שאני לא היחיד...

אורי צבי לא מאמן CMA

אני מניח שיקרינו גם קרבות של רענן, אלון וכו.... אתם מוזמנים להגיש בקשות לאורי צבי במסר פרטי.... יניב

למעלה