התחיל תכנית מס' 2 של "הזירה"

ברלוסקוני זהו שכנעת אותי...

אני מהיום הולך עם מטריות ברחוב... חורף , קייץ... לא משנה מה מזג אויר.... אני רוצה לראות מי שמתעסק איתי ישר אני מכניס לו את המטריה ... ולא רק זה... אני פותח אותה...
יניב

BROWN BOMBER

New member
טייסון לא אנטישמי...

אל תשכח שאחד האנשים הקרובים אליו ביותר ושהוא הכי אהב היה האמרגן הראשון שלו ג'ימי ג'ייקובס שהיה חברו הטוב של קאס דמאטו... בשביל טייסון ג'ייקובס היה כאח גדול וטייסון אהב אותו מאוד....

MikeTyson

New member
והנה עם אלעד שמואל...

תמונה בלעדיתתת לפורום תפוז אלעד שמואל שלח לי את התמונה לפני כחודשיים הוא פגש אותו במחנה האימונים בארה"ב, ניו יורק.

MikeTyson

New member
טייסון - למען השלום בישראל

כמו הקישור הקודם רק פירסום אחר. חבל שהוא לא הגיע...

MikeTyson

New member
טייסון מתקרב ליהדות...

אותו לינק כמו מקודם, מי שלא העמיק בקריאה. קבלו שורה יפה: "אלוף העולם במשקל כבד לשעבר, שכבר התנסה בעבר באיסלאם, הצטרף לשורה ארוכה של סלבריטאים אמריקנים (בינהם מדונה), שמחפשים את עצמם באמצעות תורת הנסתר היהודית." כנסו ללינק ממקודם באתר YNET כדי לקרוא.

BROWN BOMBER

New member
עם תסתכל אחורה בהיסטוריה....

אז אפשר להגיד שהיהודים הם אלה ששלטו באיגרוף בעולם... לפני מלחמת העולם השניה, במהלך המלחמה, מעט אחרי המלחמה... תמיד היו יהודים... אתה יודע שגם המאמן של מקס שמלינג הגרמני היה יהודי??? שמלינגד השאיר את המאמן לצידו והציל אותו ממוות בתוח כמו הרבה יהודים אחרים בזמן המלחמה...

MikeTyson

New member
כמו שנוהג לומר ידידינו דסקלו

איגרוף זהו ענף של מיעוטים. אין מה לעשות.

daskaliano

New member
לאיטלקים היו מתאגרפי עבר גדולים

בכבדים היה פרימו קארנרה שנוהל על ידי המאפיה והיה עצום מימדים אך הפסיד למקס באייר. וכמובן רוקו מארקג'אנו שהיה רוקי מרציאנו. המאמנים אנג'לו דאנדי ולו דובה ואאז ד'אמאטו.

חזק יעקב

תמשיך... ומה עם משקלים נמוכים? חביבי האיטלקים מאכילים מקרוני בלי ואזלין ואגלה לך סוד גם בלי שמן פאראפין.

MikeTyson

New member
אבל כיום לאיטלקים...

יש בסה"כ 2 או 3 מתאגרפים פעילים במשקל כבד, וגם הם לא משהו... יש אחד בשם "הגלדיאטור"... גלדיאטור עלק!

MikeTyson

New member
משהו צריך להיות רע?

אני חושב שהיא לא תחזור יותר. אתה יודע כמה 'תהילות' היו בעבר ואין סיכוי שיחזרו בעתיד? קח דוגמה, פה קרוב, בטח ג'רי יבין אותי: מכבי נתניה בכדורגל שלנו.

למעלה