התייעצות דחופה............

דווקא ההורים יותר מעניינים

הם אלו שאמורים להיות מנומסים ולרסן טיפה את גחמותיהם של הילדים.

זה בטח לא הדפים אלא ההתנהגות. אני אישית הייתי מגיב כמוך. אולי אפילו עם פחות סבלנות.

גם את צודקת וגם הוא צודק.
שתי הדרכים נכונות.

מעמקים39

New member
הגיוני שהיא צודקת וגם הוא צודק כששניהם חושבים אחרת?

אתה בסדר? רוצה להסביר את עצמך?

אני בסדר גמור

שים לב שהיא "נפגעה" מההשחתה של הדפים ומההתנהגות של הילדים בבית שלה. זה מה שיותר צרם לה, מאשר עלות החבילה.
ההרגשה שלה במקום. היא לא יכולה לראות השחתה. וזה יכול להיות מאלף סיבות. יש אנשים שזה חשוב להם.

בעלה מצד שני, לפחות לפי מה שכתבה לנו, לא מתרגש מהעניין. הוא לקח את זה למקום סבלני, זה לא קורה כל יום, זה ילדים, זה ילד מיוחד, זה משפחה שלו. הוא החליט להחליק את זה (אבל סתם מחשבה, האם היה מקבל דבר כזה כל יום למשל?)

שים לב ששניהם אוחזים בסיבה נכונה.
אולי הם פספסו בבחירה של איך להתנהג באותו הרגע (ואנחנו לא היינו שם כדי לראות את כל התמונה) אבל בדיעבד שניהם צודקים.

אני מבינה אותך, גם אני לא אוהבת סתם בזבוז, אבל...

חשוב שאם את לוקחת מהילדים משהו שהם התעסקו איתו, תתני להם אלטרנטיבה, דפים שמותר לצייר/לקשקש/לקפל/לגזור עמו דפי טיוטה (לנו תמיד יש ערימה ליד המדפסת) או דפי צביעה וצבעים.
בכלל חשוב כאשר מזמינים הביתה משפחה עם ילדים, לדאוג עבורם לתעסוקה. הילדים שלי כבר די גדולים, אבל יש לי תיבה של משחקים לקטנים יותר למקרה שמגיעים בני דודים, אחיינים וכו'.

DogsPCI

New member

רואה 6 6

New member
כן,שהיא תיתן.למה,ההורים צריכים לפתוח דלתות וארונות

ולמצוא תעסוקה? זה בית שלהם?את עושה את זה בבתים שלא שלך...?
סביב מה נסוב הויכחח כאן? על זה שזרים נגעו בדברים שלא שלהם,אז עכשיו ההורים צריכים?
כן,סרט בטלבזיה ומשחקי מחשב מעולם לא היו מטלה גדולה מדי,אם אין דבר אחר (כפי הנראה שאין). שתפעיל וגמרנו.

littlerunaway

New member
לא צריך לפתוח דלתות וארונות,

צריך לדאוג מהבית לאלטרנטיבות או לבקש רשות להדליק טלויזיה/מחשב או משהו בסיגנון.

אז ככה שטלויזיה אין לנו...

ומחשב אני לא מוכנה לפתוח כי הילדים האלךו מורידים מישחקים ועושים מה שבא להם וגורמים לוירוסים .אז אני לא מוכנה לצאת בנזק מהאירוח הזה .
מה הורים לא יכולים לחנך את הילדים שלהם לריסון ? קצת לשבת בשקט ? להתנהג יפה ? למה כשאני הייתי קטנה אמא שלי חינכה אותי להיתנהג יפה אצל זרים ואני הייתי יושבת כמו בובה על הכיסא לא זזה מימנו עד שהיינו הולכים . לאן הגענו שאני צריכה לחשוב פעמיים אם לארח אותם בפעם הבאה . כי אני צריכה לספק לילדים שלהם גם תעסוקה . זה מופרך וזה לא חינוכי ילדים צריכים להתנהג באיפוק אצל זרים .ככה חינכו אותי וזה מעולה .

DogsPCI

New member
או, יפה מאוד... סוף-סוף הודעה אמיתית :)

ועל כל מה שאת מדברת פה כבר התייחסתי לאורך השרשור....

&nbsp
היית כמו בובה על כיסא... ולא היית זזה ממנו עד שהייתם הולכים, מה?

מעולה, מה?

&nbsp
את מתכוונת אולי שמעולה, קל, ונוח - למבוגרים... שאמורים לשמש כ"הורים" או כ"בני-משפחה"?

בזה את בהחלט צודקת...
... ויש גם המון שמסכימים איתך

&nbsp
אני - לא! אבל אני חובבן שמשחק עם כלבים... אז מה אני מבין?

&nbsp

&nbsp
&nbsp

littlerunaway

New member
זה עיניין של תפיסה ודרך חינוך,

ההורים שלי וכנראה גם של חתולת הרחוב לא האמינו שצריך כל הזמן לקרקר סביב הילדים ולדאוג שיהיו מרוצים. הם האמינו שאין בעיה להעדיף מדי פעם את הנוחות של ההורים על פני שביעות הרצון של הילדים, ועדיין גדלנו בסדר.

DogsPCI

New member
הלו
. בהחלט שזה עניין של תפיסה

לא באתי אליכם הבייתה ונדחפתי בכוח
, שאלו... אז עניתי את מה שאני מבין
.
&nbsp
דבר אחד אני כן אומר - מה שאני מציע הוא כלל לא פשוט, בטח לא באופי החיים שלנו היום... בו אנו כל-כך עסוקים, ולחוצים, ומיליון דאגות על הראש... עד שאין יותר כח, זמן וסבלנות לדבר שאמור להיות בראש סדר-העדיפויות. לא קל להיות הורים... אבל על זה צריך לחשוב מראש
.
&nbsp
כמובן לדעתי האישית בלבד...
&nbsp
שבת-שלום.

littlerunaway

New member
אבל זו בדיוק הנקודה

שביעות הרצון של הילדים לא תמיד חייבת להיות בראש סדר העדיפויות .חינוך, בריאות וכו' כן, אבל לדאוג שיהיו מרוצים? לא בהכרח. מדי פעם מותר גם לשים את שביעות רצונם של ההורים לפני.

DogsPCI

New member
זו דעתך :) לא דעתי... ולשבת על הכיסא

כמו בובה עד שהולכים... זה לא משהו שמקובל עלי אישית :).
&nbsp
אני... איך אומרים - A dog-man man.
&nbsp
מה זה אומר?
&nbsp
נניח ואני מסתובב עם הכלבה, ובמקרה ראש-הממשלה ופמליתו עוברים לידי, וכבודו יקרא לי וישאל אותי קצת שאלות על דא ועל הא... אם ברגע מסויים הכלבה שלי צריכה אותי - או אני צריך להתערב במשהו הקשור בה, אז עם כל הכבוד לכבודו - אני אפסיק את השיחה איתו ואעשה את תפקידי לזמן הנדרש, ואז אחזור אליו להמשך השיחה...
&nbsp
ואני גם מצפה ממנו להבין זאת ולהעריך זאת... תחת ההנחה שהוא אכן ראוי להיות ראש-הממשלה שלי, ושיש לו מושג מה זה אומר להיות מנהיג! חובתך היא בראש ובראשונה לתלויים בך! תמיד! ומעל לכל!
&nbsp
אז כן, זה עם כלבים... וכשיהיו לי ילדים בעזרת-השם, אז זה יהיה בדיוק אותו דבר...
לפחות אני מקווה שאהיה חזק מספיק
.
&nbsp
אבל אני לוקח את זה למקסימום... אני יודע. אבל מקסימום זה יחסי, והלוואי ויום אחד זה יהיה הסטנדרט/הנורמאלי

littlerunaway

New member
אוקיי, אני לגמרי לא מסכימה עם גישת "הילדים במרכז".

כנראה שניאלץ להסכים שלא להסכים.

DogsPCI

New member
בהחלט! אני לא מנסה להעביר חוק בכנסת בעניין, כן?

לפחות עדיין לא...

&nbsp
שבת-שלום :)

אנחנו זוג צעיר בלי משחקים

בלי דפי A4 בלי כלום ....יש לי תינוק בן חודשיים ובין כל הבכיות שלו והלהאכיל אותו והלהחליף לו הסכמתי שבעלי יזמין את כל המשפחה שלו להתארח אצלינו...ואני חושבת שרק על זה מגיע לי צל"ש ...הרבה נשים לא היו מוכנות לארח אחרי לידה...אז אני עוד צריכה לפתוח גן לילדים שבאים עם ההורים שלהם ...ולהוציא עוד כסף על יצירות ? איפה נישמע דבר כזה ? !!!!

DogsPCI

New member
חתולה מקסימה...

כמו שאמרתי וציינתי פעמיים כבר בהודעה הראשונה אליך - קיבלנו רק אחוז אחד של מידע, ולפיו כל אחד מנחש ומביע את דעתו.
&nbsp
ועדיין אני אומר, את יכולת/יכולה בהחלט לבקש מההורים לטפל בכל בעיה שתצוץ עם הילדים ולא להתערב בעצמך...
אבל אם כבר התערבת... אז לפחות תעשי זאת נכון ותספקי משהו חליפי כשבאת ולקחת מהם את התעסוקה שהם מצאו...
&nbsp
את כמובן לא חייבת כלום לאף-אחד
.
&nbsp
ואם זה לא היה ברור, אז כמובן שמרבית האחריות היא על ההורים
. אבל כל מבוגר הוא מבוגר!
אני מאמין שאם תבואי להתארח עם התינוק החדש - שיהיה בריא ובשעה טובה
, אם הוא יתחיל לבכות או יצטרך החלפה... אני בטוח שאת לא רוצה לראות פרצופים חמוצים מצד המארחים... הלו כואב להם הראש כל היום, אז עכשיו בכי? רק שלא יציעו לך להציב לתינוק גבול!
. והאמת, זה לא מצחיק, אלא עצוב... כי יש כאלה שגם את זה מנסים לעשות... (לא אתם או מישהו מהפורום - חלילה!!!
).
&nbsp
אז יש מציאות, וכשצצה בעיה אפשר לבחור באחת משלוש אפשרויות:
&nbsp
1. להישאר מחוץ לבעיה.
2. לקחת חלק בבעיה.
3. להיות חלק מהפתרון.
&nbsp
כל עוד זו לא האחריות שלך... את ממש לא חייבת להתערב :) אבל אם כבר התערבת...

ואכן, חסר ניסיון, מה שלא אומר כלום על נכונות או אי-הנכונות של הדברים שאני אומר...
&nbsp
שבת-שלום

למעלה