דילמות תמיד יהיו
בתור אדם מאד דומיננטי שצריך להיות תמיד בשליטה, עם בעיה קשה להסתדר תחת גורמים סמכותיים מעליו, אני מתאר לעצמי שיהיו הרבה בעיות, אך אני אשתדל להיות מספיק חכם כדי למנוע את רובן מלכתחילה. אך אני חושב שאני יכול להתפתח בצבא בתפקידים הקשורים בתקשורת, גם מבחינה חברתית. תלוי מהי רמת המוסריות, כמו שאמרתי, רבים מהאנשים שאני מכיר מתנועות מסויימות רואים אותו כעת כאופורטוניסט ואף ציוו עליי לעזוב את התנועה. אני חושב שזה לא בוגר לוותר מלכתחילה על כל המסלול, רק בגלל שהוא מכיל בתוכו כמה בורות. אני אתחיל את המסלול ואראה אם אני מצליח לקפוץ מעל הבורות שיהיו בדרך, ואני בטוח שיהיו הרבה. אני יודע שהרבה מאד אנשים עם ערכים זהים לשלי הצליחו, כך שברור לי כעת שזה אפשרי. אני לא שולל את האפשרות לומר לא לגבי תפקידים מסויימים שיערערו את העקרונות שאני מאמין בהם, זאת לא בושה, באיחוד שהניסיון שלי הוא כ"כ מועט. גם באזרחות אאלץ להתמודד עם הרבה מאד בעיות מוסריות, תוך התקלות בהרבה דילמות שיהיה בהם כדי לערער על הערכים שלי. במקום להרים את הידיים ולוותר את מלכתחילה, אני חושב שכדאי לנסות לפתור את הדילמה, כדי שבכל זאת להצליח להשתלב באיזושהי דרך. הבעיות המוסריות הן לא רק נחלת הצבא.