התכנית שתוכננה בקול ישראל בנושא פינק פלויד

אתה מוזמן להאזין שוב לראיון איתי ברדיו

שנמצא כאן בפורום בארכיון ההודעות ששלחתי, תאזין ותיווכח שאני אומר בפירוש שקיים סיכוי שאתגייס, אך לא לקרבי. אם בעבר חשבתי שאם לא משחקים לפי החוקים שלי, אני לא משחק בכלל. היום אני חושב שאם לא משחקים לפי החוקים שלי, אני עדיין אשחק, אך לא את אותו המשחק, עם הגבלות שונות שאכניס. הבנתי שהצבא יכול לתרום לי בהרבה אספקטים שונים בחיים, וכי יש הרבה אנשים עם דעות כמוני אשר בוחרים בכל זאת להתגייס מבלי לפגוע בעקרונות שלהם. יש שיאמרו שבעצם התגייסותי לצה"ל אני רומס את כל העקרונות שאני מאמין בהם, גם אני חשבתי כך בעבר, אך היום הגעתי למסקנות שונות.

כניראה שהתכנית תהיה בסוף יום מאוחר יותר

ב-19.11.07 - יום שני, בדיוק באותה שעה. אני מקווה שזה סופי, אני צריך לקבל טלפון מההפקה, ואם כן, אני ארשום כאן שזה סופי.

לא קיים סיכוי שתגיעי לירושלים בשעה 15 למרות?

כי אני לא אעשה את התכנית בלעדייך, לא יצא מזה הרבה. אם לא, צריך לחשוב על תאריכים אחרים - 2.12 או 9.12.

לצערי, לא אוכל ב-19.

אני יו"ר וועדה מקצועית המתכנסת באותו יום; אנשים אחרים תלויים בי. המועדים הבאים שפנויים לי הם ה-22.11, 25.11, 27.11 (עדיף, כי אני ממילא בירושלים באותו יום), 2.12, ומ-9.12 והלאה. הימים האחרים אינם פנויים.

THC MaN

New member
תקשיב.. אם לא תגיע למבחנים..

לא יעשו לך כלום.. אולי קצת יכעסו עליך.. שטויות כאלה.. לא תענש ואתה תעשה אותם פשוט במועד אחר.. ככה זה עובד בצבא

אני לא מתכוון להסתבך עם החוק

רשום שם במפורש, אי התייצבות תגרור משטרה צבאית. אולי אתה צודק, אולי לא, מה שבטוח, אני לא מתכוון לנסות אותם.

THC MaN

New member
ועל זה נאמר - צעיר ../images/Emo13.gif

חח בקטנות זה בסדר גם אני לקחתי את הצבא ברצינות עד איזשהו שלב

אנחנו צריכים מרואיינ\ת נוספ\ת

Elinor BC לא תוכל להגיע לראיון בירושלים, בתאריך ה-25.11. לכן, אם יש כאן נערות או נערים (עדיפות לנערות, כי כבר שני נערים) שמעוניינים להשתתף בתכנית בנושא פינק פלויד בתאריך 25.11.07 - יום ראשון, אנא הודיעו לי באימייל: [email protected] מכיוון שיש כבר שני נערים שיגיעו לאולפן, אפשרי במקרים מסויימים לעשות את הראיון עם הנער\ה השלישית בטלפון. אך אני בכל זאת מעדיף שכולם יגיעו לאולפן, כי כך הראיונות יוצאים הרבה יותר מעניינים.

כמה שרשורים למטה רשום את הכל

רשת א'. ניתן להאזין לתחנה בכבלים בערוץ 304. (כניראה שגם ביס, אני רק לא יודע את הערוץ)

MעlbulעB

New member
שמע

אין סיכוי שיעשו לך משהו על זה שלא תגיע לפסיכוטכני. רוצה להיות "בסדר" איתם, אז תרים אליהם צלצול באותו יום ותגיד שאתה לא יכול לבוא. שום משטרה צבאית לא תזיז את עצמה בגלל מלש"ב שלא הופיע לזימון, מקסימום יתקשרו אליך חודש אחרי ויודיעו שיש לך פסיכו לעשות ויקבעו לך תאריך.

אמרתי את הדברים האלו להפקה

והם אמרו, שהם בכל מקרה לא מוכנים שאני אסתבך בגלל איזושהי תכנית, גם אם הסיכויים שזה יקרה הם מאד נמוכים. הם כבר קבעו תכנית אחרת למחר, כך שהדברים האלו כבר נקבעו, אין הרבה מה לעשות. חוץ מזה, שאני מעדיף לעשות את הפסיכוטכני כמה שיותר מהר, כדי לקבל את המנילה כמה שיותר מהר ולא לפספס תפקידים מעניינים.

MעlbulעB

New member
זה לא שאני אוכל להניא אותך מכל האיוולת

שרשמת למעלה, אבל אני אכתוב מה שאני חושב ויהיה מה שיהיה: אם נראה לך שלוחמים הם טרוריסטים או שקרבי זה ארגון טרור, אז בחיאת - אל תתגייס. עזוב את זה. גם ככה, בגדול, כל מה שתעשה בצבא, נועד לצורך הפעלה נכונה ויעילה של מה שאתה מכנה ארגוני טרור. אז אל תלך. אתה מבין, לפציפיסטים יש מקום בצבא - אבל לא לפציפיסטים שחושבים שכל מי שלא פועל לפי העקרונות שלהם הוא חלאה מסוג כזה או אחר, ומוכנים "לשחק" עם החלאות רק כי אין ברירה, או כי אפשר להפיק מזה משהו. אם זה מה שאתה חושב, אז תעשה קצת טוב לאנשים עם שירות לאומי ואחר כך תמצא עבודה מאתגרת שבה זה לא משנה גם אם אתה מעוניין בכך שצבא מוזמביק יפלוש לישראל ויטבח בכל יושביה.

למעלה