פשוט מאוד
נגיד וחולצה מיוצרת בבולגריה, שם עלות כוח העבודה זול יחסית...
המעבר שלה מבולגריה לאנגליה אינו כרוך בייבוא, שחרור ממכס ומיסים. זה האיחוד האירופאי...
פשוט - מעמיסים על משאית הפצה ושולחים את הסחורה בקרטונים לאנגליה.
אתה כן יכול לראות את המקביל/ה באיכות של PRIMARK למשל בארץ בחנויות שנקראות 'מותגים'... ומוכרות סחורה מסין, באיכות סבירה, אבל בכמות! מרכזי ענק שנראים כמו כלבו, בעיקר באיזורי תעשייה בארץ, שם תוכל להשיג חולצת טריקו ב-35 ש"ח בערך... הם עובדים על כמות וכמעט לא מרימים רווח בין המחיר בנמל (העלות של ייצור וייבוא הסחורה) ומחיר המדף...
שווה ללכת - למלא 2 עגלות סופרמרקט, לשלם 800 שקל ולפוצץ את הארון... וכמה שיחזיק, יחזיק.
לי אישית יש חולצות כאלו שהחזיקו שנה-שנתיים כולל כביסות
הבעיה פה בארץ, היא ההרגל. ישראלים נתקעים בהרגלי צריכה שקשה לשנות אותם. תראה את 'קוקה קולה'... גם אם הם לא יפרסמו, המותגים שלהם מהווים 75% משוק הצריכה של שתיה קלה... יש 5-6 תחליפים, חלקם טעימים מאוד וזולים יותר ועדיין תקנה 'קוקה קולה'... כנ"ל לגבי ביגוד. אתה כצרכן תמשך יותר למותגים שאתה מכיר - פוקס/TNT - למרות שיש סיכוי שהמפעל בסין שמייצר לפוקס ו-TNT מייצר גם ל'שמעון מותגים' ברמלה... ואתה גם לעולם לא תדע!
כנס ל-ALI EXPRESS באינטרנט ותראה מחירי אמת! כולל משלוח לארץ! אתה תתפוצץ!
נ.ב. - למען גילוי נאות, אני לא קונה בארץ כמעט בגדים. אלא בחו"ל (בנסיעות או באינטרנט) או בחנויות המותגים האלו... 'אומן הלבשה' ברמלה, למשל... מספיק לי ואני תמיד מוצא שם מה לקנות, שראוי גם ליום יום, גם לעבודה במשרד וגם ליציאה קלילה בערב עם חברים
אם אתה רוצה לקנות בחו"ל ובמחיר שפוי...
www.asos.co.uk
www.aliexpress.com
אל תשכח - לא לעבור 75$ (כולל המשלוח!), אחרת תשלם מע"מ