התמודדות של הורים טריים עם חמה חולת סרטן

עלפי השקפת עולמך יש סיכון בחשיפה לאדם חולה מחלה לא מדבקת

אבל אם זה אחד ההורים כן היית מסכנת בריאות של תינוק.

גישה מעניינת

הגישה שלי שאני מכירה לא מעט ילדי רופאים שעובדים בבתי חולים

ובמקרה זה לדעתי צריך שההורים יטפלו בילדיהם

ואף הורה לא מסכן את הילד שלו

ונוקטים את כל הצעדים.....
ולכן גם סבתוש שאומנם היא דרג ב כי היא רק האינקובטור של תורם הזרע.......יכולה שבוע אחרי שהחלימה משלשול לראות את הנכדה שלה.......

ayaht

New member
את יודעת שתינוקות לא נשארים בני חודש לתמיד?

התינוק גדל ומתפתח, המערכת החיסונית מתחזקת...

יש אנשים שלא מוציאים את התינוק החוצה בכלל שלושת החודשים הראשונים.
זכותם.

יודעת מה, גם אם בשבוע אחד לא מתאים, סתם כי בא להורים לעשות משהו אחר..
תראי איזה דרמה. איזו היסטריה. כמה לחץ.
כנראה שיותר קל לצאת משירות מילואים מאשר להשתחרר מביקור אצל חמות.

בבתי חולים, בכל מחלה של מחלה קשה יש ליווי של עו"ס וגם ייעוץ פסיכולוגי לחולים וגם לבני משפחותיהם.
זה לא קל לחלות.
לא צריך לעבור את זה לבד.
וצריך לחזור לפרופורציות ולהיערך בהתאם.

באופן אישי, מי שלא מסכים לקבל ממני לא, לעולם לא יזכה לקבל ממני כן.
מי שנכנס איתי למאבקי כוח פשוט יראה את הדלת.
אבל זו אני.

danakama10

New member
את ממשיכה לא לקלוט את הסיטואציה

זה לא ששבוע אחד לא התחשק להם.
זה שהתקבלה החלטה למדר את הסבתא מהנכדה מעכשיו ועד להודעה חדשה. הכל בתירוץ שהיא עוברת טיפול כימותרפי וזה עלול להיות מסוכן לתינוקת, גם כשהם קיבלו המלצה שאחרי יומיים אין בעיות.
חומר כימותרפי מסוכן לילדים, תינוקות, ותינוקות בני יומם, אין קשר למערכת החיסונית. בגלל שביומיים לאחר הטיפול חלק מהחומר יוצא החוצה עם ההפרשות, מומלץ לנקוט במשנה זהירות בשירותים. זהו.
לבודד את הסבתא מהתינוקת בתירוץ הזה הוא אכזריות לשמה.
ואת יודעת מה, אל תהיי גיבורה גדולה ותראי לכולם את הדלת. תזכרי שאת לא לבד במערכה, יש גם בעל בתמונה וגם לו יש מילה וזכות להנות מהבת יחד עם המשפחה שלו. תכנסי למאבקי כוח קטנונים ובסוף מי שיראה לך את הדלת זה בעלך. ואם את חושבת שתמיד זה my way or the highway את תגלי שבסופו של דבר את נשארת לבד.

נו אז מה? היות שאין שום סיבה לא להפגיש בין הסבתא

לבין התינוק בחלוף יומיים או אם נהיה ממש נוקשים 4 ימים מהכימו למה כן לעשות את זה?

לא מדובר פה על ביקור רגיל אצל החם והחמה (אגב, החם והחמה לא יצאו מהביוב.......הם הורי תורם הזרע....אה סליחה, הבעל)
מדובר על אישה חולה, לא בשפעת, בסרטן, אישה שאולי חס וחלילה לא תהיה פה בעוד שנה......קצת חמלה ופחות נוקשות ורוע לא הרגו איש.

אין לי טענות לכלה, הרי אין לה יכולת לאהוב או לכבד את חמותה, אני לא מבינה את בעלה הסמרטוט שנותן לה יד חופשית להתאכזר אל אימו,ללא כל סיבה רפואית הגיונית.

למעלה