התמונה שכולנו חיכינו לה
!!!!

heart1soul

New member
עם כמה שהתמונה מדהימה הסרטון גרם לי לחשוב

שמתם לב שדרייק מתכופף לאדם לאוזן ולוחש לו משהו ואז הם מתנשקים? כאילו הוא ביקש ממנו לנשק אותו מול הפאפארצי- לי כמובן זה לא אכפת כי הכי כיף בעולם לראות תמונות שלהם מתנשקים אך זה מוזר שהוא רצה לעשות את זה מול הפאפארצי.. כאילו הוא מנסה להוכיח משהו לא יודעת

mayarel

New member
לי נראה שאדם דיבר קודם

ודרייק רק הסכים או ענה לו.. לגבי הנשיקה עצמה הם בטח דיברו על זה מראש.
רומנטי נשיקה בגשם.

InbarKiii

New member
מפתאוםםםם לי זה נראה כלכך מתוק

הפאפרצ'י צעקו להם להתנשק וממה שאני רואה דרייק שאל את אדם אם הוא רוצה. ואז רואים את אדם מחייך חיוך מבויש ובטח הוא אמר לו שאין לו בעייה ודרייק פשוט נישק אותי בלחי ואדם סובב את הפרצוף לנשיקה בפה. זה היה כלכך מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

mokasosex

New member
אוקקקקיי אם חשבתי שהחיוך מהתמונה היה ענק

ודביליייי כלכך טעייתי,הסרטוון הוכיח שיש גרוע מזה בהרבה!! OMG הםםםםםם כאלה מתוקים . יו רציני שזה מדהים, *התמונה שהם מתנשקים היא כרגע תמונת הרקעשלי* אני מאוווווודמאוווווד אוהבת את הפאפרצי ביום זה, אבלדי לקרוא לאדם דיווה

אני מאוהבת../images/Emo99.gif

ממשיכה למות!! איזה חמודים איך הם הולכים להם בגשם והחיוך הזה
אוי הנשיקה דיי הם כאלה מתוקים איך הם נתנו לפפארצי מה שהם רוצים חח נשמות

t r e c o o l

New member
אוף אני לא יכולה לראות את זה!!

אני גם רוצה לראות אותם מתנשקים והולכים בגשם! אוףף

t r e c o o l

New member
איזה מתוקה את היום../images/Emo24.gifתודה

אבל לא רואים כ"כ טוב, מה זה, גם לעשות את העבודה שלהם כמו שצרך הם לא יודעים..
טוב אני הולכת לשלוח להם ציוץ תודה בטוויטר

InbarKiii

New member
חחחח למברי עשו לי טוב D:

וכן כדי..במיוחד בגלל שהם עוקבים אחרייך! חח תבקשי וידאו יותר טוב

t r e c o o l

New member
חח הטוויטר לא עובד לי..

בכלל האינטרנט דיי מת לי היום..כ"כ מתאים שיקרה לי משו כזה.

nini18

New member
טוב הוידאו כבר סוףףףףף ../images/Emo47.gif איזה חמודיםםםםם

אדם נראה מהמםםםםםםם |מאוהבת| וגם דרייק חמודי .... וכזה כוסית חחחח מה הוא נותן לאדם לסחוב את הכל כולל אותו חחחחח אבל אהבתי אותם ביחד
אוי איזה חמודי באוטו איך הוא נישק אותו אחרי שביקשו אדם קאמן קיסס חחחחח מתה עליו פשוט מטורפת עליווווו מדהים שלי יפה, מושלם, מהממםםםםםם

t r e c o o l

New member
omg../images/Emo7.gif

omgomgomgomg ואוואוואוואוואוואוואוואוו טוב שזה לא הדבר הכי מתוק שראיתי everr!!!! הלב שלי נמס פשוט
אתם לא מבינים, האיטרנט שלי דפוק, ונכנסתי וראיתי את הכותרת אבל לא את התמונה!! שעה!! אני רבה עם המחשב! ועוד שניה התחלתי לבכות והייתי בהיסטריה וסוף סוף אני רואה את זה ואוווווווו אין לי מילים..הם כ"כ מתוקים ביחד!!!!!! הם מעבר למתוקים. אני חושבת שזו דרכו של אדם להגיד לעולם שהם רישמיים. אני אוהבת את דרכי התקשורות שלו
אגב, שניהם לבושים ממש ממש יפה(
) ורואים שם אנשים עם מטריות, אז כנראה שלדריק יש גלי חום תמידים או משו, אני מכירה מישהי שיש לה את זה ובחורף היא הולכת עם חולצה קצרה תודה עינבר
אני אוהבת אותך

InbarKiii

New member
חחח כן דרכי התקשורות שלו מעולות ../images/Emo6.gif

שניהם לבושים מותאם..אנשים חושבים שאדם התאים את הצבעים שלהם חח [ושוב הם עם אותו מכנס אגב
] וענבר*
ואין על מההה

למעלה