געגועי לצ'יקס...
M mayarel New member 14/10/09 #21 ממש ממש אהבתי את מה שאדם לובש תסביך גוף או לא תסביך גוף זה מקסים. הוא כל הזמן נראה מהעתיד או משהו כזה.. ורק לי זה נראה ככה או שגם לכם בתמונה הזו דרייק נראה כמו אביזר..חחחחחחחחחחחחחחחחחח.. משלים את הלוק. מתוקים. דרייק תתגלח. ד-ח-ו-ף. |חוצפנית מלידה|
ממש ממש אהבתי את מה שאדם לובש תסביך גוף או לא תסביך גוף זה מקסים. הוא כל הזמן נראה מהעתיד או משהו כזה.. ורק לי זה נראה ככה או שגם לכם בתמונה הזו דרייק נראה כמו אביזר..חחחחחחחחחחחחחחחחחח.. משלים את הלוק. מתוקים. דרייק תתגלח. ד-ח-ו-ף. |חוצפנית מלידה|
I InbarKiii New member 14/10/09 #24 דווקא בתמונות לא אהבתי את זה בוידאו זה נראה מעולה חחחח וכן דרייק נראה כמו סוג של אביזר חחחחח אבל בוידאו הוא כולו מקפץ לו מאחוריו,ממש מתוק ואני מסכימה שהוא צריך להתגלח. לא רואים תפה שלהם בתמונה של הנשיקה בגללו! D:
דווקא בתמונות לא אהבתי את זה בוידאו זה נראה מעולה חחחח וכן דרייק נראה כמו סוג של אביזר חחחחח אבל בוידאו הוא כולו מקפץ לו מאחוריו,ממש מתוק ואני מסכימה שהוא צריך להתגלח. לא רואים תפה שלהם בתמונה של הנשיקה בגללו! D:
H heart1soul New member 14/10/09 #28 חחחח מקפץ מאחוריו..הרגת אותי זה נראה כאילו דרייק מחזיק אותו טובטוב שלא יברח לו חחח ולגבי הבגדים- לאדם יש חוש אופנתי כל כך שונה ועתידני שזה מדהים חח
חחחח מקפץ מאחוריו..הרגת אותי זה נראה כאילו דרייק מחזיק אותו טובטוב שלא יברח לו חחח ולגבי הבגדים- לאדם יש חוש אופנתי כל כך שונה ועתידני שזה מדהים חח
I InbarKiii New member 14/10/09 #31 חח לא רוצה לבאס אבל אני דיי בטוחה שהוא מחזיק אותו כדי לא להחליק מהגשם חח רואים את זה גם..בגלל זה הוא קיפץ לו שם כמו שאמרתי אבל זה בכל זאת מתוק שהוא מחזיק אותו ככה כי אדם לא יתן לו ליפול
חח לא רוצה לבאס אבל אני דיי בטוחה שהוא מחזיק אותו כדי לא להחליק מהגשם חח רואים את זה גם..בגלל זה הוא קיפץ לו שם כמו שאמרתי אבל זה בכל זאת מתוק שהוא מחזיק אותו ככה כי אדם לא יתן לו ליפול
R Rider on a storm New member 14/10/09 #38 כן הוא כזה ג'נטלמן מקסים../images/Emo99.gif ולגמרי החוש אופנה שלו כ"כ חדשני והוא תמיד עושה את זה בטוב טעם
כן הוא כזה ג'נטלמן מקסים../images/Emo99.gif ולגמרי החוש אופנה שלו כ"כ חדשני והוא תמיד עושה את זה בטוב טעם
L lama ken New member 14/10/09 #65 זהו! עכשיו ברור למה הוא לובש בגדי חורף בקיץ! בגלל שהוא עתידני בבגדים, אז אצלו זה כבר חורף. עכשיו הכל מסתדר. הוא פשוט מקדים אותנו בכמה חודשים. הוא לובש עכשיו את אופנת חורף 2010.
זהו! עכשיו ברור למה הוא לובש בגדי חורף בקיץ! בגלל שהוא עתידני בבגדים, אז אצלו זה כבר חורף. עכשיו הכל מסתדר. הוא פשוט מקדים אותנו בכמה חודשים. הוא לובש עכשיו את אופנת חורף 2010.
H heart1soul New member 14/10/09 #76 חחחחח גדול נראה לי עלית על משהו אין מה לעשות אדם יותר מתקדם מאיתנו.. אנחנו רק בני אנוש אבל אדם הוא glittery alien from planet fierce
חחחחח גדול נראה לי עלית על משהו אין מה לעשות אדם יותר מתקדם מאיתנו.. אנחנו רק בני אנוש אבל אדם הוא glittery alien from planet fierce
I InbarKiii New member 14/10/09 #79 חחח בטוח זאת הסיבה הוא גם לא רוצה להיראות כמו כולם בחורף..אז הוא מתחיל לפני כולם כדי שיחשבו שהעתיקו ממנו D:
חחח בטוח זאת הסיבה הוא גם לא רוצה להיראות כמו כולם בחורף..אז הוא מתחיל לפני כולם כדי שיחשבו שהעתיקו ממנו D:
ר ר ו ח ל י New member 14/10/09 #30 איזה כיף זה ללכת בגשם עם האהבה שלך. איזה זונות הפאפרצי אבל , יכלו להציע להם מטריה . שלא יהיו חולים פתאום.
איזה כיף זה ללכת בגשם עם האהבה שלך. איזה זונות הפאפרצי אבל , יכלו להציע להם מטריה . שלא יהיו חולים פתאום.
N nini18 New member 15/10/09 #144 אם תקשיבי טוב בוידאו השני הם כן מציעים, שירותי מטריה. למברי פשוט מסרבים חח.