התערוכה של מייקרוסופט- איפה שהדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

Recore טריילר גיימפלי.

וואו משחק כזה לא מלוטש לא ראיתי מאז תחילת דור הPS2.נראה גם גנרי לאללה.
טוב, אז כאדם שהעביר את הילדות שלו בלשחק מגה מן X על המחשב, כואב לי להגיד את זה, אבל שוב...

יוצר מגה מן חייב כבר לצאת לפנסייה מוקדמת לפני שהוא יהרוס לנו את כל הדור עם המשחקים הגרועים שלו.

מה דעתכם על המשחק הזה?

מישהו 2

New member
דמו של פיינל פנטזי 15 - קרב בוס

לא יודע מה פיינל פנטזי עשה בתערוכה של מיקרוסופט. אבל וואו זה התצוגה הכי מביכה שראיתי בחיים.
&nbsp
זה פשוט נראה על הפנים.

PlayGirl3

New member
הדגמה גרועה ממש

היה נראה כאילו המדגים קיבל את המשחק פעם ראשונה ולא ברור לו איך משחקים.

ברור לי למה הם בחרו את הקרב הזה שהיה אמור להיות מרשים, אבל זה לא עבד.

Scalebound גיימפלי מהתערוכה של מייק.

וואו!!! איזה יופי. פלטיניום מוכיחים לכולם שהם אגדה מהלכת כשהם מפתחים את המשחקים שהם באמת רוצים לפתח, ולא איזה cash in כדי לגמור את החודש ולהאכיל את הילדים.

זה נראה נפלא.

מישהו 2

New member
בהחלט נראה מדהים

בידיוק פרסמתי גם, אבל החלטתי למחוק ולהפסיק כדי שלא נתנגש ;)
&nbsp
בהחלט נראה מדהים

חחחח חבל שאתה מוחק, הדעה שלי לא יותר מעניינת משלך.

דווקא מגניב לראות איך חשבנו בדיוק אותו דבר על המשחק וכתבנו את זה באותו זמן.
זה די משעמם לראות בפורום בעיקר את הפרסומים שלי, זה תמיד מגניב לשמוע עוד דעות גם אם לפעמים זה גורם לפרסומים כפולים :)

ולעניין, וואו. מייק שיחקו אותה, כלומר פלטיניום, נראה לי כמו משחק חובה והדבר הכי טוב שראיתי בתערוכה שלהם.

זה נראה כמו גיימפלי של מולטי? נראה כזה כייף גם במולטי וגם בסינגל.
מפלצות ענקיות דרקונים, האק אנד סלאש, מה רע?

מישהו 2

New member
לא רע בכלל

אני אגיב את הדיעות שלי כבר לחדשות שלך. זה היה נראה נהדר הדבר היחיד שקצת הפריע לי משום מה זה הדיבורים של הדמות הראשית. לא יודע למה אבל משהו באופי ובהתנהגות לא ממש אהבתי
&nbsp
זה היה נראה טוב יותר מהדמו של פיינל פנטזי. יש לי הרגשה שבקרוב נקבל מהם את הדגמה הזאת מחדש כמו שהיא הייתה אמורה להיות

PlayGirl3

New member
אני לא אהבתי

מקצת העניין שהיה לי במשחק הזה נעלם ברגע שהבנתי שזה מולטיפלייר.

הקרב היה מאוד סתמי. כמו בטריילרים קודמים שלהם הדרקונים עושים את כל העבודה והחץ וקשת של הבחור לא דגדג למפלצת את הציפורן. לא נראה שהייתה שם שום אסטרטגיה, סתם כולם יורים כדורי אש כל הזמן. לא היה צריך לפגוע למפלצת בנקודות תורפה או כל דבר שיספק אתגר. לא נראה לי שהיא בכלל פגעה שם במישהו.

בטוח יש למשחק סינגל איכותי שאפשר לשחק לבד.

אין מצב שזה רק משחק מולטיפלייר עם קרבות וCO OP קאמיה הבטיח לנו סיפור מרגש וכו'.

כרגע אני לא מודאג.

אני גם חייב לא להסכים איתך לגבי הקרב, זו הדגמה טובה מאוד, הם לא יכולים להראות בתערוכה כזו את האתגר והקושי שאני ואת מחפשים, כי זה ייצור דמו נורא משעמם לצפייה, משעמם לראות מישהו נכשל במשחק ומתקשה לעבור בוס.

(תסתכלי למשל על ההדגמה המקבילה של פפ15 )

זה כייף לשחק בקרב מאתגר, אבל לא כייף לראות מישהו מתקשה עם קרב מאתגר.

אני לא אתפלא אם פלטיניום הכינו בכוונה דמו שבו אתה חזק מעל ומעבר כדי שהמדגימים יוכלו לשחק את המשחק בצורה פלאשית, בלי הרבה סקיל, ושהמשחק עצמו יהיה מאוד שונה.

עם כל זה, אם את צודקת ומדובר בחוויה שהעיקר בה הוא CO OP אז המשחק באמת יורד לי מהעין, אבל אין שום דבר שירמוז לכיוון הזה.

PlayGirl3

New member
"הם לא יכולים להראות בתערוכה כזו את האתגר והקושי"

תראה שוב את הטריילר של הורייזון שסוני הציגה ותחזור אליי. אם אתה לא אומר שהורייזון הראו קרב מעניין פי אלף, לא יודעת מה להגיד לך

להשוות לאיזה צמד שנראה כאילו פעם ראשונה בחיים נתנו להם להחזיק דואלשוק ולא מנסים בכלל להילחם זה לא בדיוק הוגן ובגלל זה גם התצוגה שלהם הייתה מסריחה.

תכלס את צודקת אבל כנראה שמייק רוצה

להדגיש רק את הCO OP וכאלה כי היא חושבת שזה מה שיעניין את הצופים זה עדיין לא אומר שהמשחק לא יכול להיות נהדר כמשחק סיינגל.

אני סומך על קאמיה על עיוור, אולי אוקאמי היה חפירה (לא שיחקתי הרבה) אבל הוא היה סינגל של איזה 50 שעות, לא? אולי DMC 3 גרם לי לרצות למשוך את השערות מרוב קושי אבל הוא היה סינגל איכותי ומטורף וככה כל משחק שקאמיה בראשו.

קשה לי להאמין שפתאום בגלל מייקרוסופט קאמיה ידרוך על העקרונות שלו ויעשה משחק מעפן שהוא מולטי.

אני בטוח שהוא יהיה אדיר.

לא מצדיק בעיני קנייה של קונסולה שלמה כי כמו שאני חופר תמיד, בשבילי רק דרגון קווסט יכול להצדיק קניה של קונסולה שלמה, אבל אני כן הייתי מת לשחק בו.

evilplate

New member
סקורפיו עשה לי חשק, הדבר הזה מפלצת אבל

שום דבר, כמעט שום דבר לא דיבר אלי בתעורכה הזו, הכל CO OP מעפן, סקיילבאונד נראה משעמם, קרב בוס די נורא, כמובן ש CO OP, פיינל פנטזי אפילו נראה גרוע יותר (מבחינת גיימפליי, גראפית דווקא נראה ממש אחלה), גירס- בסדר אני מנחש, שוב CO OP, לא בשבילי אבל לפחות יפה גראפית, ריקור- ממש MEH, חשבתי נקבל סוג של זלדה אבל נראה לגמרי אקשן גנרי ודי מכוער.
המשחק של רייר- מישהו הבין מה הקטע? מסתובבים עם חברים ומה עושים, נלחמים בקרבות סיפון נגד אחרים? בקיצור עוד CO OP, בעע איזו מגמה מעצבנת.
פורצה 3 נראה פיצוץ אבל לא אכפת לי ממכוניות.

צריך גם לתת להם קרדיט על היילו וורס 2, תמיד אני משבח את סוני על כך שיוצרים AAA בכל מני סגנונות שאף אחד כמעט לא עושה ובלעדיהם לא היו לנו את המשחקים האלו, אז אותו הדבר לגבי MS והיילו וורס 2, משחק אסטרטגיה AAA, לא מדבר אלי אבל יפה מאוד.

הדבר הכי מעניין מבחינתי אישית זה המשחק ההזוי הזה שהוא לוקח כדורים ומזכיר קצת את ביושוק בסגנון, נראה מוזר אבל בקטע מסקרן וטוב.

כל השאר ממש לא דיבר אלי, וכן, הכרזה ענקית עם הסקורפיו, הדבר הזה הולך להיות עוצמתי בטירוף, בטח יותר מהניאו, אבל אני לא בטוח שזה מספיק חזק ל 4K ב AAA, לפי ידיעתי גם מחשבים חזקים לא יכולים להריץ ב FPS נורמלי משחקי AAA תובעניים ב 4K אז איך בדיוק זה יעבוד?

אני מאוד מקווה שירדו מה buzz word הזה של ה 4K, זה ממש נישה והשוק רחוק מלהיות מוכן לזה, שיאמרו לי איך המשחקים הולכים להראות מדהים ב 1080P במקום, ממש לא מגרה אותי ה 4K הזה.

כמובן ש VR יהיה מעולה על הסקורפיו ומי שבעניין של VR ברמה גבוהה יצטרך לשדרג ל NEO או סקורפיו, לא נראה לי תהיה ברירה.

בקצרה, ה E3 הזה כל כך גרוע עד עכשיו, שזו עדיין המסיבה הכי טובה עד כה, רק בזכות סקורפיו ובגלל שכן הציגו הרבה הרבה דברים בניגוד למתחרות עד עכשיו, אני שמח עם הבחירה שלי בסוני רק בזכות זה שהם מספקים לי בלעדיים עם סינגל טוב וזה הפוקוס העיקרי שלהם, שמצידי בעלי ה ONE יקחו את כל ה CO OP בעולם :)

מישהו 2

New member
אני מזדהה עם הדברים שאמרת

גם אני לא נפלתי משום דבר חוץ מהסקורפיו - שחייב להגיד כרגע "על הדף" נשמע כמו מכונת משחקים מושלמת.
&nbsp
מתיימר להציג רזולוציה טבעית 4K בלי לזנוח ביצועים ואיכות ו- FPS. אין לי מושג איך הם הולכים להוציא מכונת משחקים מפלצתית כזאת במחיר שפוי של קונסולה...
אני קצת סקפטי לגבי זה, אבל אני חייב להודות כבר עכשיו, שאם הם יעמדו בהבטחות האלה וסוני לא תתן פייט עם מכשיר דומה. אני בהחלט רואה את עצמי קונה את הסקורפיו שנה הבאה. מוותר על הרעיון של מחשב משחקים
.
&nbsp
כמובן שכשאומרים 4K כל מה שאני שומע במקום זה משחקים שנראים ורצים פיצוץ ב- 1080P. זה כאילו המוח שלי ממיר את העניין של ה- 4K אוטומטית למה שבאמת חשוב לי.
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
אני גם לא רואה את עצמי קונה את הניאו

אלא אם כן הם מקפיצים את החומרה משמעותית, לא יכול פשוט לקנות מכשיר שכל כך נחות טכנית מהמתחרה, אני מעדיף או לחכות עד לניאו 2 או לקנות כבר את הסקורפיו.
אני לא מצפה מסוני להשוות את החומרה כמעט שנה לפני שהסקורפיו יוצא, אבל כן שיהיה לפחות 5+ TF אם לסקורפיו יש 6.
&nbsp
בקשר ל 4K, הסקורפיו מקביל כיום לטיטאן X, שזה כרטיס מפלצתי ממש, אם אני לא טועה הכי חזק שניתן לקנות היום, ובטח בסביבה של קונסולה הם יוציאו עוד יותר ביצועים אז כן, זה לפחות חצי דור מעל ה XB1, אבל שוב, לא חושב שאפשר להריץ 4K עליה במשחקי AAA תובעניים, לדעתי הוא סתם זורק מילה של הייפ כדי להלהיב אנשים ובעיקר משחקי אינדי ו AAA בהפקה נמוכה יותר (יותר נכון A או AA כמו TEW וכאלו) יוכלו לרוץ ככה.
&nbsp
אבל כן המכשיר נשמע חלומי חוץ מהקטע שהוא מריץ משחקי XB1 בלעדיים במקום משחקי PS4

רגע, אז אתה שוקל לעבור לסקורפיו למרות המשחקים האלה? :)

אני מסכים איתך כמעט בכל מה שאמרת על כל משחק ומשחק, חוץ מסקילבאונד שממש אהבתי ולא נראה לי שחובה לשחק אותו בCO OP אז אני רגוע.

כל היתר, אני מרגיש ממש כמוך. וכמו שאמרתי המשחק פיראטים הגיימרים מזייפים שם אורגזמות.

זה לא שמייק היתה מנצחת את סוני אם היא היתה שולפת איזה פרפקט דארק 2
או משחק Banjo, אבל גיימרים הארדקור כמונו כן היו מצדיעים לה על זה ומוצאים בהם עניין.

כמו שאמרת יש דגש מטורף על CO OP, וזה בא על חשבון הקמפיין, מספיק להיזכר
כמה רזידנט איוול 6 נפגע בגלל ההתחשבות שלו בCO OP כדי להיזכר מה צפוי לנו ברוב המשחקים של מייק.

נהינו מיעוט בגיימינג, הרוב מחפשים את הCO OP הזה ומייק עונה למה שהם מבקשים, כמו שאמרת סוני היחידה שדואגת לנו עם משחקי סינגל מושקעים.

בנוגע לסקורפיו הוא נשמע מפלצת באמת (למרות שב2018 הוא יראה פחות כזה)
אני לא יכול להגיד שמייק הצליחה לגרום לי לשקול לעבור לצד שלה רק בגלל משחקי צד ג'.

בעיקר בגלל שני דברים

1. אין לי הוכחה שהיא תשחרר את כל הכוח הגרפי למפתחים:
מייקרוסופט כמו שאני מכיר אותם, נראה לך שהם יתחשבו בנו? הם ישחררו את הכוח של הGPU לפי לוח הזמנים שבא להם, זה אומר שלא בהכרח נהנה מהקפיצה הגרפית, אלא רק בקצב שהם ירצו.

קצת קשה לי להאמין שהיא תרשה מצב שהמשחקים של הONE נראים כמו מגסון לעומת הסקורפיו כשיש לה 20 מליון בעלי ONE לדאוג להם.

אני די בטוח שמשחקים כמו המכשף 3 פולאאוט 4 וכל הWRPG הענקים האלה יעבדו
הרבה יותר טוב על הסקורפיו מאשר על הPS4/NEO אבל בשבילי זה לא מה שיגרום לי לעבור לסקורפיו ולעזוב את סוני ואת הספריה שיצרתי.

לדעתי רוב המפתחים יישרו קו עם הPS4 עד שסוני תחליף אותו בPS5. בדיוק כמו שקרה עם הדרימקאסט והPS1 בזמנו.

כאילו, אני יכול להבין אנשים שישדרגו, אני לא מרגיש לחץ לשדרג אני מרגיש שמייקרוסופט מנסה לעשות לי תרמית.

למעלה