התערוכה של מייקרוסופט- איפה שהדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

evilplate

New member
אתה יותר קרוב לטעם של שחקני סוני מאשר מה ש MS

חושבת שהטעם של השחקנים שלה (אני אומר חושבת כי רוב המשחקים הללו שלא מושכים אותנו עד עכשיו גם לא כזה מצליחים מצד השחקנים עצמם)

אני חושב שכבר עכשיו יש לך על הפס4 את TLOU הראשון שהוא לדעת הרבה אנשים משחק הדור הקודם בגרסה מעולה ב 60 פריימים, את אנצ'רטד 4, בלאד בורן אם הסגנון מדבר אליך, Until Dawn זה משחק שיהיה לך מאוד כיף לשחק עם האשה, ראצ'ט וקלאנק עושה רושם מצויין, TLG זה משחק שמתאים לכל אחד, הוא לא יפני בכלל והוא מאוד מיוחד, אני בטוח שתאהב אותו (אם יהיה ברמה של משחקי טים איקו הקודמים כמובן) שלא לדבר על god of war 4, המשחק של דייויד קייג' שיכול להיות מעולה, ובהמשך TLOU 2 ואחרים.

אני חושב שכל המשחקים שציינתי פה ידברו אליך חוץ מאולי בלאבורן שהארדקורי ונישתי יחסית.

לא יודע אם שווה לך לעבור קונסולה בשבילם עם כל הדברים שאתה אוהב מבחינת חומרה ופיצ'רים על ה ONE, זה לשיקולך, אבל אני די בטוח שאתה תאהב יותר את הבלעדיים על הפס4 מאשר על ה ONE.

איוול רשם לך המון משחקים לא יפנים בעליל שיכולים לעניין אותך.

ואני מסכים עם כל מילה שהוא אמר. הוריזון למשל של גרילה לא מעניין אותך? הוא מערבי ואין בו שום דבר יפני.

אם באמת שום משחק שציינו לא מעניין אותך בPS4 חוץ מTLOU וUC אז באמת אני לא רואה סיבה שכדאי לך לעבור לPS4 אלא אם כן סוני תשלוף איזה משחק שובר שיוון בתערוכה שלה.

אתה יכול להשאיל את הPS4 שלך מאח שלך קצת לפני שאתה עוזב ולסיים עליו את TLOU וUC4 זה מה שאני הייתי עושה, ואלה לא משחקים של 100 שעות, לא רואה סיבה שהוא יתנגד להשאיל :)

מייק באמת איכזבה לגמרי בתערוכה הזו, שום השקעה בסינגל חוץ מסקיילבאונד.
(אני בטוח שיהיה לו סינגל מספק)

אני בהחלט מבין אותך אבל שהוא לא מושך אותך,אין על מה להתנצל,משחקים יפנים
זה ממש לא לכולם, ורוב המערב לא אוהב אותם ולא מתחבר.

REcore- מסכים זה גרוע. אני דווקא הבנתי על מה המשחק, זה משחק אקשן הרפתקה כזה עבם אלמנטים של פלטפורמה אבל הוא פשוט נראה בנאלי ולא ברור מה הסיפור שהוא מנסה לספר, אז זה ממש לא מושך, וגם אין לו ליטוש בשיט.

בעיקרון, אם האקסקלוסיבים של סוני לא מענינים אותך והאקסקלוסיבים של מייק לא מעניינים אותך, אז מה זה סבבה, כל עוד יש לך מספיק משחקים של צד ג' שאתה אוהב.

רוב האנשים גם ככה לא משחקים באקסקלוסיבים יפנים או מערביים.
בוא נראה אם סוני תוציא איזה סופרמן שיעניין אותך.

evilplate

New member
יוו איזו בושה ששחכתי את הוריזון, כנראה האפקט של גרילה

אבל הוא נראה מדהים ואני מקווה שהם יתקנו את המוניטין שלהם עם המשחק הזה, בכל אופן אפשר בכיף להכניס אותו לרשימה של המצופים גם אם הוא לא הימור בטוח כמו שאר המשחקים שציינתי.

אני בטוח שתהיה מופתע בטירוף מהוריזון.

כמו שציטטתי אותו בעבר, אפילו האיינסידר של סוני טוען שסוני לא מצפים שגרילה יהפכו ביום אחד להיות נוטי דוג הבאים, אבל זה המאמץ שהם מנסים לעשות :)

כאילו אני מתרכז בזה שגם אם הוריזון יהיה מחוספס ובוסרי הוריזון 2 כבר יהיה איכותי, גם לנוטי דוג לקח זמן ללמוד להתעסק עם ז'אנר חדש.

אני לפחות בטוח שאהנה מהוריזון יותר מהמכשף 3.

נכון למכשף 3 יש כתיבה נהדרת, אבל רואים על הוריזון שהגיימפלי שלו אדיר, מה שאנשים לא יגידו על גרילה או על הוריזון והכתיבה, רואים שיהיה כאן גיימפלי סולידי.

כן יהיה עולם שכייף לחקור אותם ולהילחם ביצורים ואולי גם באויבים אנושים. זה בניגוד למכשף 3 שמרגיש מגושם.

אז אצלי אני די בטוח שהוריזון במבחן בסופו של יום יהיה כייפי יותר מהמכשף 3 אז אני מרוצה.

כן אפשר להיות בטוחים שהמשחק לא יקח שום אוסקר בכתיבה.
אבל אני בונה על עלילה ברמה של Enslaved: Odyssey ואני מרוצה.

קצת מוזר לי שהרבה אנשים בGAF ובאינטרנט עושים הנחות מטורפות למפתחי המכשף, כי הכתיבה שלו מדהימה.

אבל גרילה נקטלת רק כי הדיאלוגים לא ברמה של שקספיר.כאילו מה אנשים רצינים?
אני זוכר ששנה שעברה אנשים נתנו פרס לטומב ריידר של 2015 על עלילה, אנשים נהנהים מUD בפס4 למרות שהעלילה טראשית, פתאום כולם חייבים שגרילה יהיו
HBO של משחקי המחשב?
מוזר.

evilplate

New member
חלק לא חלק כן

אבל זה לא קשור, גם המשחקים היום אצל MS הם עתידיים רק שבניגוד למשחקים העתידיים על הפס4, לדעתי הם לא נראים מבטיחים.

אתה מתכוון לזה שהם יוצאים בעתיד?

כבר עכשיו אתה יכול לשחק בGOD OF WAR 3 שפיספסת על הדור הקודם ברימאסטר.
כבר עכשיו אתה יכול לשחק בuntil dawn לפס4 כשהוא משחק של הדור הנוכחי בסגנון המשחקים של TT.

כבר עכשיו אתה יכול לשחק ברימאסטרים של הבי ריין BEYOND שהם משחקי PS3 סינימטים שקיבלו רימאסטר לPS4 והם בסטייל של משחקי TT בתקציב גבוה יותר.

ממליץ לך לבדוק עליהם.

אישית ההרגשה שלי היא שאם אתה צריך שכנוע שהPS4 הוא בשבילך אז הוא כנראה לא בשבילך
.

אלא אם כן ממש לא בדקת את הליינאפ של משפחת הפלייסטישן מעולם ואין לך שמץ על משחקי הסינגל שהם מציעים לך.

PlayGirl3

New member
אף אחד לא דיבר על גולת הכותרת של התצוגה

נשבעת לכם שאם ב-Watch Dogs 2 יש משימה שבה פורצים לסרברים של המשחק הזה ומוחקים אותו מהעולם אני קונה את מהדורת האספנים day 1.

חחחחח כולנו!

כולנו נקנה DAY 1 ונתחרה כולם אחד בשני מי ישיג פלטיניום קודם ויזכה להיות זה שמחק את המשחק הזה מהעולם, איזה משחק מיותר.

V Has Come To

New member
גיימפלי מINSIDE של היוצרים של לימבו...

בהחלט רואים את הדימיון וזה דבר טוב...
יוצא בסוף החודש הזה לאקסבון וב7 ליולי למחשב...

evilplate

New member
נראה מעולה!

המשחק הזה מצא חן בעיני עוד מהחשיפה, גם לימבו היה אחלה משחק אז, מזל שהוא יוצא גם למחשב :)

מסתבר שמשחקים ירוצו טוב יותר על דגם הסלים של הONE

מאשר על דגם הONE הנוכחי. מה זאת אומרת? כנראה שהחומרה של האקסבוקס סלים היא משופרת במעט וזה יגרום לפחות נפילות פריימים וכנראה שהממשק שלה יעבוד יותר חלק עם פחות קירטועים...

אני יודע שאם היה לי ONE והייתי קורא שאפילו דגם הסלים היה עם ביצועים יותר טובים ממה שיש לי, הייתי מתעצבן.
http://www.polygon.com/2016/6/13/11927732/xbox-one-s-performance-gears-4

evilplate

New member
עזוב פספסת את הידיעה הכי מרתיחה שיצאה מ MS

אחרי שהם דיברו על כך שהם לא נוטשים את השחקנים, הכל יעבוד גם על ה ONE, פתאום הם משנים תקליט, שאלו אחד מהראשים שם האם יגיעו משחקי סקורפיו בלבד?

במקום לחזור על מה שפיל אמר החוצפן כנראה העדיף לאמר את האמת והוא השיב "זה תלוי במפתחים", איזו חוצפה יאללה, אני בתור בעל XB1 לא הייתי קונה את הקונסולה על זה פרנציפ.

הם רוצים, שיכריזו על דור חדש ויתמודד עם ההשלכות (וגם היתרונות שמגיעים עם זה), אבל גם להשאיר תמיכה מלאה ב XB1 כביכול וגם לירוק להם בפנים בו זמנית, מה הקטע הזה? הם מנסים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

זה lose lose כי הם גם לא ינצלו במלואו את הסקורפיו לרוב המשחקים (כי בכל זאת הרוב עדין יצא ל ONE) והם גם יגרמו להרבה מרמור וטינה בקרב בעלי ה ONE כשיצא פעם ב משחק שבלעדי לסקורפיו.

תכל'ס אני לא יודע מה חשבתי כשאמרתי שאני אקנה אולי את הסקורפיו, כן קשה לי לקנות חומרה נחותה בהפרש ברור (אומרים שבערך ההפרש יהיה דומה לפס4 ול XB1 היום, בערך 40%) אבל אחרי שאני רואה את המשחקים של סוני, באמת אני רוצה לשחק משחק צד ג' (כי הרי צד א' על ה ONE הוא די חרא) עם עוד כמה אפקטים על הסקורפיו במקום לשחק את הדברים מפוצצי הראשים של סוני בצורה הכי אידיאלית?

הרי רוב הסיכויים שגם מול הסקורפיו הבלעדיים של סוני יראו הכי טוב בשוק כמו שגם מול ה PC מבחינתי הוריזון, ספיידמן, אנצ'רטד 4 ו GOW4 נראים הכי טוב שיש והם עוד רצים על הפס4 שזה הפרש ענקי בהרבה מה PC מבחינת חומרה, אין לי ספק שהבלעדיים שירוצו על ה NEO ישאירו אבק לכולם גראפית, אז כן אני התעשתתי ואני אקנה את ה NEO אם אחליט לשדרג.

אולי פעם ב יהיה לי כאב לב לראות משהו רץ על הסקורפיו בהשוואה ל NEO אבל אני אחיה עם זה, יהיה לי יותר כואב בהרבה לראות את TLOU2 על ה NEO ולדעת שאני אשחק בגרסה נחותה על ה PS4 כי החלטתי ללכת על הסקורפיו במקום בשביל עוד כמה תוספות גראפיות למשחק צד ג' שנראה גם ככה פחות טוב מ TLOU 2 :)

evilplate

New member
זה היה הת'רד שממנו לקחתי את הידיעה

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1232993&highlight=scorpio+only
&nbsp
אבל אהרון גרינברג התערב והדגיש שלא יהיו בלעדיים לסקורפיו, כנראה שהמנהל השני טעה.
מן הסתם הת'רד התעדכן בהמשך, בזמן שקראתי את זה עדיין היתה רק הגרסה של המנהל הפצה.
&nbsp
אז בתקווה שזו אכן היתה טעות ולא יהיו בלעדיים, שזה סבבה מבחינתי.

למעלה