התערוכה של מייקרוסופט- איפה שהדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

עטלפוני

New member
אנשים שלא רוצים לשלם $500-600 דולר על קונסולה

אנשים שרוצים לנגן תכנים ב 4k (כרגע זה הנגן 4k דיסקים הזול ביותר, גם אם מתעלמים לחלוטין מזה שזה קונסולה).
&nbsp
אנשים שנשארו עד עכשיו עם 360, ורוצים קונסולה חדשה.
&nbsp
הקהל הכי קשה לפיצוח זה אלה שכרגע יש להם וואן, וזה באמת קצת דבילי לשדרג עכשיו לסלים. אבל אני מאמין שהם לקחו את זה בחשבון.
&nbsp
אני לא חושב ש הneo יפגע/פגע במכירות של הפס4, להוציא קהל מאוד ספציפי.
&nbsp
יש קהל לקונסולה הזו, אני מאמין שהם רק איבדו במכירות את הגימריים הרצינים יותר, שמחכים לסקורפיו, אבל סביר שלהם יש וואן/פס4 בין כה וכה.

PlayGirl3

New member
בין הניאו ל-PS4 יש לפחות 3 שנים

אני בתור מישהי שעדיין לא השתדרגה מה-ps3 לא הייתי קונה עכשיו איזה ps4 slim כשאני יודעת שהניאו מעבר לפינה. מי שחיכה עד עכשיו יכול לחכות עוד שנה. זה לא של-XBONE יש כרגע איזה משחק סטייל אנצ'רטד 4 ששווה להשתדרג בשבילו. בהסתמך על מה שראינו ב-E3 גם כנראה שלא יהיה כזה עד שיצא הסקורפיו.

אני יודעת שאתה מעריץ של הפיצ'רים האחרים של ה-XBONE, אבל רוב מי שמעניין אותו ניגון תכנים יקנה סטרימר איכותי שגם נראה טוב בסלון וגם יהיה יותר זול.

הקהל האמיתי של ה-S, הוא כמו שאמרת, קמצנים שחיכו להנחה על XBONE.

עטלפוני

New member
יש אנשים ש 500-600 דולר זה הרבה כסף עבורם

זה ממש לא קשור לקמצנות, ולא כולם שמים את הגימינג כתחביב העיקרי מבחינת הוצאה כספית. זה לא ש neo/סקורפיו יעלו עוד שנה 300 דולר, המכשיר יהיה יקר יותר מהפס4, וזה שיקול.
&nbsp
את, וכולנו/רובנו פה מייצגים רק סוג אחד של לקוחות. אני בהחלט רואה אנשים רוכשים פס4 עכשיו למרות שהם יודעים שיוצא neo ו/או רוכשים וואן סלים למרות שיוצא סקורפיו.
&nbsp
אני מכיר כמה וכמה אנשים שמבחינתם קונסולה זו "מכונת fifa" ולא יותר. עבור אנשים כאלה זה זמן מעולה לרכוש פס4/וואן סלים - מחיר זולים, תוכנה יציבה, הרבה יותר משחקים מזמן ההשקה.
&nbsp
קצת כמו טלפונים, לא כולם רודפים אחרי אייפון 6/גלאקסי 7, יש המון אנשים שבמודע רוכשים עכשיו דגם ישן יותר עם תג מחיר נמוך כי זה מה שהם רוצים וצריכים.
&nbsp
אני לא חושב שמישהו יקנה סלים בגלל תכונות הסטרימר, אבל בפורומים של חובבי קולנוע ביתי (avs לדוגמא אם את מכירה) יש דיונים פעילים על העובדה שזה נגן ultra blu-ray הזול ביותר כרגע. או כמו שמישהו כתב שם -
&nbsp
The XB1S looks interesting. Even though I'm not into gaming, the price of $300 for a 4k/UHD player compares favorably against the likes of Samsung (UBD-K8500) in the current market. A free gaming console is a nice bonus.
&nbsp
לאנשים כאלה יש הרבה סיבות לשים סלים בחדר שינה, ואפס סיבות לחכות לסקורפיו.
&nbsp
זו דעתי לפחות.

CallMeCavanaugh

New member
זה בדיוק מה שאני חושב

אני מתכוון לקנות בקרוב טלויזיה עם תמיכה ב-HDR ואז ארצה נגן בלוריי 4K. הסלים נראה מבטיח מהבחינה הזאת.
מצד שני, בתור בעל PS4 אני מעדיף לשדרג ל-Neo מאשר לקנות קונסולה נוספת.

עטלפוני

New member
זה נכון, ה NEO יתן מענה כפול מהבחינה הזו

גם נגן UBD וגם קונסולה משודרגת. העלות, מן הסתם, תהיה גבוהה יותר מ 300 דולר של הסלים.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא בטוח

אם ימכרו דגם 500 גיגה אולי הוא יעלה 300. כגיימר כמובן שארצה טרה או שניים (או SSD), אבל למי שרק רוצים נגן UHD 500 זה מספיק.
כמובן שלאותם אנשים אין סיבה לחכות ל-Neo ועדיף להם לקנות את האקסבוקס שיצא קודם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לזכותו של איתי הוא תמיד קרא לעצמו גיימר דמיקולו אז לא יודע למה אתה מנפנף לו עם זה בפנים כל הזמן. הוא מודע לזה שהוא קאזואל שיותר אוהב להתעניין בחדשות מאשר לשחק, והוא גאה בזה.
לא מבין למה אתה מרגיש עליון עליו שאתה מזכיר לו את זה.

V Has Come To

New member
אני לא מרגיש עליונות עליו...

לו יש אישה וילדים...אני ילד מגודל ששם את האהבה שלו למשחקים,סרטים,סדרות ומוזיקה כעדיפות ראשונה ובגלל זה קשה לי למצוא מישהי שתסבול אותי...
במושגים של העולם האמיתי הוא השיג הרבה יותר ממני...
אבל...אני לא מצליח להבין למה הוא דואג לכמות הנפח של ההרדיסק של הקונסולה הבאה שלו עם כמות המשחקים הזעומה שהוא משחק...

כי הוא יודע שאם המשחקים לא יהיו מותקנים על הכונן שלו

הסיכוי שלו להגיע אליהם עם הלוז שלו עוד יותר אפסי ממה שהוא כרגע. עם כל מיני דברים על הראש כמו שיש לו אפילו הזמן של ההתקנה לוקח לך זמן יקר שיכולת להשתמש בו כדי לשחק.

CallMeCavanaugh

New member
אפילו ל"גיימר" כמוני ה-500 זה מעט

בגלל שכל המשחקים מועתקים לדיסק הקשיח ולהתחיל להתעסק בהסרת ההתקנות זה קצת כאב ראש כבר קרה לי כמה פעמים שלא יכולתי להתקין משחקים כי לא היה מקום.
&nbsp
וכן, אם אנשים שמשחקים Clash of Clans יכולים להיקרא גיימרים אז בטח שאני יכול.

10 דקות גיימפלי של Recore.

נראה משחק של ציון 6.זה לא שזה נוראי זה פשוט נראה כמו משהו שיצא מדור הPS2
לפני 16 שנים.ממה שהבנתי הבחורה שולטת ברובוט (שנקרא זאק?) המשחק יעלה 40 דולר.

אולי הייתי קונה במחיר של 5 דולר או משהו כזה להעביר סופש מת, אין מצב 40 דולר.
אני פשוט מרגיש שזה ממש לא משחק שמגיע לו להיות ב spotlight של E3, מגיע לקהל הוואן לקבל יותר.

dead rising 4 יהיה אקסקלוסיבי לשנה. אחר כך יגיע לPS4.

המשחק מפותח כמובן על ידי קפקום אבל מייק משלמת על הפיתוח עצמו כמו במקרה של סאנסט אוברדרייב. אחרי שהאקסקלוסיבות תסתיים זה יגיע לPS4, קודם כל זה זמין על המחשב בנוסף לONE.

אז היות והמשחק הזה יוצא בחגים של 2016, אני חושב שבעלי הPS4 יכולים לצפות לו בחגים של 2017.

תודה מייק שסידרתם לנו משחק :)
http://gematsu.com/2016/06/dead-rising-4-one-year-timed-exclusive-microsoft-platforms

למעלה