התערוכה של מייקרוסופט- איפה שהדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

evilplate

New member
קשה לי להאמין ש MS תעשה משחקים כאלו

אין עוד גימיק של קינקט או משהו שיקח כח גראפי, אין סיבה שלא יתנו למפתחים הכל, גם האינטרס שלהם ושל סוני להראות בכל זאת קפיצה משמעותית וברורה בין גרסאות הניאו/ סקורפיו לבין הפס4/ וואן, כל המכשירים האלו נבנים על "תראו ת'גראפיקה!".
&nbsp
מה שכן הם באמת יצטרכו לבנות משחקים שירוצו קודם כל הדור הזה, ככה שבטח רוב הצד ג' יראה כמו גרסאות PC, אבל יכול להיות ש MS וסוני בשביל למשוך שחקנים להחליף קונסולה יתנו השקעה אקסטרה בבלעדיים שלהם על הקונסולות החדשות.
&nbsp
זאת אומרת שהם לא ישחררו גרסאות מובנות מאליהם ובנאליות כמו שהולך על ה PC היום של AA יותר טוב, קצת טקסטורות ואיזה אפקט שניים, אלא שבאמת יעשו עבודה של כמה חודשים טובים במיוחד כדי להוציא גרסת סקורפיו וניאו שינצלו את המכשיר בצורה טובה ומעניינת.
&nbsp
אז כן יהיה במקרה כזה פער שאולי יציק לשחקנים, אבל גם גרסאות הפס4 והוואן יהיו מושקעות וטובות, זה לא שיזרקו את השחקנים לכלבים, זה פשוט שבניגוד למה שהולך על ה PC עם צד ג' הם אשכרה יפתחו במיוחד פיצ'רים שינצלו את הקונסולה החדשה מעבר לדברים המובנים מאליהם, כמו שהשמועות אומרות ש GOW4 נבנה לנצל את הניאו, הוא בטח יראה מדהים גם על הפס4 אבל הם הולכים לעשות גרסת ניאו מטורפת בטח שכן תראה פער ברור מגרסת הפס4.
&nbsp
לא כל כך הבנתי מאיזו בחינה MS עושה עליך תרמית, זה ברור שהיום הזה מסמל את סיום הדורות מבחינתם (הם אמרו את זה חד וחלק על הבמה, "ללא גבולות, ללא דורות"), ואני מצטער לאמר לך, אני חושב שזה סיום הדורות גם מהצד של סוני, אתה רואה ששתי החברות מתואמות לגמרי בחזון הזה, 2 החברות מוציאות קונסולות אמצע דור, שתיהן מבטיחות תמיכה מלאה בפס4 ובוואן למרות הקונסולות החדשות, אני מתערב איתך שהקונסולה הבאה של שתיהן תצא ב 2019 או מקסימום 2020 והמשחקים על הסקורפיו והניאו יעבדו עליה אבל, הפס4 והוואן יפסיקו להתמך.
&nbsp
ככה שתמיד יהיה סוג של מעבר הדרגתי שיש לפחות 2 קונסולות שהכל עובד אצלן, אז אם MS עושה תרמית אז כנראה גם סוני עושה כזה עם ה NEO כי לדעתי החזון שלהן זהה.

לא השתכנעתי שסוני גם כן רוצה לבטל דורות

אני עדיין מאמין שהמצב שאנחנו רואים כרגע הוא "מלחמת סטנדרטים" מלחמה בין סוני למייקרוסופט לגבי עתיד השוק.

אם הסקורפיו יהיה הצלחה חסרת תקדים, מייק תנצח במלחמה וסוני תרצה ליישר איתה קו ובאמת לבטל את הדורות לגמרי כמו שאתה אומר.

אם סוני תהפוך את הניאו להצלחה מסחררת, אז היא תקבע את הסטנדט שאתה מוציא קונסולה אחת באמצע הדור, ואז אחרי שנתיים מתחיל את הדור האמיתי.
ומייק תגלה שבדור הבא היא צריכה לרדת מהעץ לבטל תוכניות וליישר קו עם סוני.

כבר כתבתי למה אני מאמין בזה, כתבתי על ההשפעה חסרת התקדים של נינטנדו
על הלך המחשבה בסוני, אז אני לא רואה טעם לחפור לך במוח על זה שוב.

בוא נצא מתוך הנחה רגע שאני טועה לגמרי וסוני באמת תבטל את הדורות מרצונה החופשי, אז וואו, זה paradigm shift שאני לא יודע איך לאכול אותו.

כלומר יהיה את היתרון של תמיכה לאחור, אבל אני לא רוצה לראות ביטול מוחלט של הדורות.

במצב שרק הNEO והPS4 הן הקונסולות של סוני לדור הזה, אתה עדיין מרגיש שמדובר בפלטפורמה פחות או יותר אחידה, אנשים יכולים להרשות לעצמם להישאר עם הדגם הישן והם יהיו בסדר, שידרוגים מעבר לזה, זה לא משהו שנוח לי איתו.

אתה צודק שאין שטויות של קינקט וחרא, אבל מייק אוהבים להשתגע עם הממשקים שלהם וגרפיקות וענינים, לא יפתיע אותי אם מערכת ההפעלה של הסקורפיו תאכל
לו משאבים של כרטיס המסך, בדיוק כמו שווינדוס ויסטה אכלה משאבים כאלה על הPC.

אני די בטוח שאם מייק צריכה לבחור, היא תקח את המשאבים לעצמה במקום לתת אותם לנו.

סוני הלכו על הממשק הבנאלי של הPS4 במערכת ההפעלה שלו, זה לפחות משאיר
הרבה כוח למשחקים עצמם, במקום כל הממשק הזה של האקסבוקס וואן, שהוודא יותר מדי מקושט ודורש כוח מהמכשיר.

אני אישית עדיין בטוח שאם נשווה את האקסקלוסיבים שמייק תוציא על הסקורפיו מול
האקסקלוסיבים של הניאו, המשחקים האקסקלוסיבים של הניאו יראו יותר טוב ממנו בהפרש ניכר, למרות שהניאו חלש בהרבה.

אני לא רואה את מייק משקיעה ברמות באקסקלוסיבים שלה כמו סוני בחיים.

אז כן, לחנונים שיתלהבו מחלקיקי אש הסקורפיו יהיה יותר מרשים, ולאנשים שאוהבים
משחקים כמו המכשף 3 ופוללאוט 4 אז הסקורפיו יהיה יותר מרשים, אבל בשבילי זה לא משחק תפקיד.

זה לא שמשחקים כמו המכשף 3 ופולאאוט 4 מציעים גיימפלי כזה מדהים שאני חייב לשחק אותם בצורה אופטימילית.

עטלפוני

New member
תגדיר לי "דור" ?

מה אופטימלי עבורך - שפעם בשמונה שנים חברה מעיפה את כל הבק קטלוג שלה ומתחילה שוב מאפס ? למה תסריט של ספריית משחקים גדלה לא נכון לדעתך ?
&nbsp
הממשק לא משפיע על הביצועים, החומרה החלשה יותר משפיעה. ההערה הזו לא קשורה לכלום בהקשר של הוואן. אתה יכול לטעון שמיקרוסופט יהרסו את פוטנציאל המכשיר ע"י כתיבת מערכת הפעלה גרועה, אבל זה טיעון די תלוש מהמציאות לדעתי. זה שהממשק "מקושט" יותר, לא הופך אותו לכבד, בטח לא בזמן שמשחק רץ.
&nbsp
אבל בלי קשר, אם המשחקים של סוני, האקו סיסטם של סוני והחזון של סוני מדברים אליך יותר, זה לא באמת משנה אם הסקורפיו יריץ את fallout 5 יציב יותר. בדיוק כמו שהוואן נותן היום חוויה טובה ביחס לעצמו, גם ה neo יתן.

איפה אמרתי שזה מצב אופטימלי מבחינתי להעיף את הקטלוג?

למה להכניס לי מילים לפה רק כי אתה רוצה להאיר בצורה חיובית את האג'נדה של מייקרוסופט תוך כדי שאתה דואג להדגיש רק את ההיתרונות?
(שלא לדבר על זה שסוני מדברת על שידרוגים באמצע דור ושמירה על הבקלוג שנה איזה חצי שנה לפני שמייק עשתה את זה)

דור זו תקופה של 5-6 שנים (ולא 8 שנים כמו שהצגת את זה) שבו יש סדר וכללים ברורים. אין לך איזה 3-5 דגמים שונים שמריצים כולם את אותם המשחקים ברמות גרפיקה שונות.

יש לך קונסולה אחת או מקסימום 2 שהמפתחים חייבים להסתדר עם שתיהן למשך 5-6 שנים לפני שמתרחשת קפיצה טכנולוגית גדולה.
כלומר הPS4 והניאו לא יוכלו להריץ משחקי PS5 בגרפיקה נחותה/מקרטעת.
ברגע שיש PS5 הPS4 והניאו נזרקות לפח.

אצל מייק הגבולות האלה מטשטשים לא ברור מתי התמיכה באקסבוקס ONE ובסקורפיו תסתיים, וההרגשה אצלם היא שכל המשחקים ירוצו על כל דגם בערך אבל בצורות כל כך נחותות שתהיה חייב לשדרג.

בעוד אצל סוני יהיו גבולות ברורים, אם עברנו לדור לפס5 אתה לא יכול להשאיר את הניאו שלך ולשחק עליו משחקי PS5 בגרפיקה נחותה זה לא מחשב כאן.

זה "דור" בעיני.

זה שכל הבקלוג של הפס4 ירוץ על הפס5 זה טוב ויפה ואני תומך בזה אבל זה לא קשור בשיט לדור.

אפשר לחשוב שזו איזו המצאה חדשנית. הפס2 הגיימבוי קולור והווי כולן תמכו אחרונית במשחקים של הדור הקודם שלהן ועדיין הן היו דור נפרד ממנו.

שוב במילים אחרות, הניאו אולי קונסולה משודרגת אבל הוא שייך בבירור לדור הPS4
הוא לא יוכל להריץ משחקים של PS5.

אצל מייק אנחנו רואים עדות לסוג של כאוס, שום דבר לא ברור, לא ברור מתי דור מסתיים ומתי נגמר ויש תחושה שהם דוחפים לך התנהגות של פלאפון.

בגלל זה גם כל בכיר שם מחרטט משהו על אקסקלוסיבים לסקורפיו כי קל להבחין שמייק עוד לא הצליחה בעצמה לגבש דעה לגבי איך לנהוג מהיום עם הקונסולות המשודרגות שלה.

עטלפוני

New member
לא אמרתי, שאלתי :)

מבחינתי כשהתחיל דור הוואן/פס4 הכל התאפס והתחיל מהתחלה - מכיוון שנכנסתי לדור ה 360/פס3 ממש לקראת הסוף זה היה לי קצת חבל. מעולם לא היתה לי קונסולה לפני (להוציא ממש כשהייתי ילד), בעיקר שיחקתי על מחשב, וצורת המחשבה של לא לקחת את המשחקים איתך זרה לי.
&nbsp
גם היום, אגב, אתה "חייב" לשדרג - אם לא אז או שתריץ גרסה נחותה של המשחק על ה 360/פס3 או שתוותר על משחקים חדשים - והנה, אפילו פה בפורום יש לנו את playgirl שבהחלטה שלה לגמרי לא "חוייבה" לשדרג לפס4 למרות שזה כביכול מתבקש. אני לא רואה למה זה נתפס אחרת. ברור שיש סימני שאלה, וזה לגיטימי לומר שעד שאין תשובות לכל השאלות אתה כצרכן לא משתף עם זה פעולה, אבל הרעיון אותו רעיון.
&nbsp
בוא ניקח דוגמא פיקטיבית -
&nbsp
אנצ'רטד 5 יוצא וכולם מהללים. בתסריט של סוני מי שעם neo לא יוכל לשחק בו אלא אם ישדרג. הוא חייב לשדרג כדי לשחק. בתסריט של מיקרוסופט הוא יוכל לבחור אם לשחק בהגדרות נמוכות יותר, או לשדרג. בכל מקרה, כשהוא ישדרג המשחק יחכה לו כבר שם.
&nbsp
זה היה די ברור שברגע שהקונסולות עברו לארכיטקטורה של x86 ולרכישות דיגיטליות זה יהיה עניין של זמן עד שקצב הדורות יואץ, וכפועל יוצא מזה יותר חפיפה.
&nbsp
אני בטוח שנדע יותר ככל שהזמן יעבור. ממילא אף אחד לא יכול לרכוש את הסקורפיו עד נובמבר 2017, ועוד לא ברור מתי ישוחרר הניאו (דצמבר 16 ? מרץ 17 ?). כמו כל שינוי, תמיד יש דברים לא ברורים בהתחלה.
&nbsp
רק הערה אחת: אני לא מנסה "להאיר את האג'נדה" של מיקרוסופט בצורה חיובית, ולא את של סוני כשלילית. אני פשוט לא רואה עניין כזה גדול במעבר למודל של רכישת קונסולה חדשה פעם בארבע-חמש שנים. כשהסקורפיו יצא הוואן יהיה בן 4, ויהיה רלוונטי לפחות לשנתיים נוספות. אף אחד לא חייב לרכוש את הסקורפיו ב day one, בטח לא אנשים "רגילים". אני כן אציין שזה הוגן מצידם לומר מראש שסקורפיו יצא, כי להוציא סלים עם תמיכה בווידאו 4k, ושנה אחרי להכריז על סקורפיו היה יכול להיות מהלך מגעיל. ברגע שכל הנתונים אצלי, אני שמח על אפשרות הבחירה.

אבל זה בדיוק העניין גיימרים של קונסולות לא רוצים לשחק

בהגדרות הנמוכות האלה, כי הקונסולה מעצם היותה קונסולה היא מחשב שמריץ משחקים על הגדרות בינוניות/נמוכות לתת מכה אפילו לזה, זה לשנמך את הגרפיקה מעל ומעבר.

גיימר של קונסולות יש לו מנטליות שונה משל מחשב או מעדיף לקנות קונסולה אחת מקסימום שתים בדוק
ולהשתדרג דרך קנייה של דגם חדש ולא להתחיל לשנמך גרפיקה.

נתת את Playgirl כדוגמא, אם תשאל אותה אתה תראה שהיא לא משחקת עכשיו בהמון משחקי cross gen שהיא יכולה לשחק בהם על הPS3 ולמה?

כי זה יהיה זהה ללשחק על הגדרות נמוכות, לשחק על הגדרות נמוכות בקונסולה כמו PS3 זה כבר עינוי וככה יהיה עם כל קונסולה

אתה מציג את זה כדבר פשוט אבל קונסולות הן לא מחשב עבור מי שגדל איתן.
והוא לא מתייחס אליהן כמחשב ולא רוצה שהן יהיו מחשב.

יש תכונה אחת של מחשב שכל בעל קונסולה היה רוצה וזה התאימות לאחור ואת זה באמת סוני תאמץ בגלל המעבר למעבדים סטנדרטים.

מי שרוצה את החוויה הזו, ולא בא לו לקנות איזו סטים בוקס, הוא תמיד יכול לחבר את המחשב לטלווזיה בכבל HDMI ולשחק עליה, סטים אפילו תומכים בשיטה הזו באופן רשמי דרך הTV MODE שהם יצרו למשחקים בחנות שלהם שמתאים כל משחק שאתה קונה בסטים למשחק על הטלווזיה.

PlayGirl3

New member
המשחק שהיה נראה לי הכי מעניין בתצוגה של מייק

הייתי בטוחה לאורך כל הטריילר שמדובר בביושוק חדש. לא ברור לי איך עשו משחק עם כזה דמיון חזק, יש איזה קשר בין היוצרים?
בכל מקרה נראה מאוד מעניין, חבל שלא היה גיימפליי. סקרנית לשמוע יותר על המשחק הזה.

זה נשמע כמו משחק הישרדות מאתגר במיוחד.

זה משחק מהיוצרים של outlast מסתבר, משחק אימה שחולק בפלוס.
מסתבר שהמשחק הזה הוא שילוב בין משחק הישרדות שבו את יוצרת לך את הכלים והחפצים שלך לבין משחק התגנבות נוקשה במיוחד שבו אסור לך להתגלות בשום אופן.

לא יודע מה לחשוב על המשחק הזה, הרעיון שלו מאוד מעניין אבל זה נשמע כמו משחק רנדומלי שכזה? שכל פעם שאת מתה העיר היא אחרת? לא משהו עלילתי כמו firewatch למשל.

אני לא ממש יודע כי אני עוד חוקר על המשחק הזה, אבל את יכולה לראות קצת גיימפלי כאן.

evilplate

New member
עוד CO OP מעפן, פשוט ליינאפ גרוע ברמות יש ל XB1.

הם כאילו מסמלים את כל מה שאני לא אוהב במשחקים היום, מנסים להקשיב לאיזו דרישת קהל מדומיינת ולתת מה ש"חם" היום עם אונליין וקו אופ על כל דבר.
&nbsp
במקום שיבדלו את עצמם מכל הצד ג' כמו שסוני עושה שמנסה להביא לשחקנים שלה חוויות ייחודיות ומגניבות שהם לא יכולים למצוא אצל צד ג' הם פשוט מוסיפים עוד לזבל הגנרי שמציף את השוק.
&nbsp
(חוץ מהיילו וורס שהבאתי להם קרדיט עליו)

כן, ובכל זאת אנחנו יכולים להיות בטוחים.

שבשביל קהל הקונסולות היילו וורס משנה כקליפת שום, שם הם בהחלט מבדילים את עצמם מהשוק, אבל ברמה שכבר שונה יותר מדי ממה שקהל קונסולות רוצה.

אני מרגיש בדיוק כמוך גם בעיני הם מסמלים את כל המגמות שאני לא אוהב במשחקים של היום, מגמות שאם ילכו ויתעצמו עם הדורות בסוף נהפוך אנחנו לקאזואל גיימרס רק בגלל שיהיו לנו 2-3 משחקים לשחק בהם בשנה.

מייק תמיד לדעתי סימלה את כל מה שאנחנו לא אוהבים בגיימינג, מה שונה האסטרטגיה של עכשיו מהשקת הבוקס המקורית ב2001? גם שם הם התמקדו אך ורק במולטיפלייר.הבלעדי הכי טוב שלהם היה משחק מולטיפלייר.

והם קיבלו כמה אקסקלוסיבים בינונים מסגה, רק בגלל שזו היתה גוססת וחשבה
שהקהל שלה נדד לאקסבוקס עם מות הדרימקאסט (לדעתי הם נדדו רובם דווקא לנינטנדו אבל לך תדע)

מה שונה דור האקסבוקס 360 ממה שהם עושים עכשיו? גם אז הם ייצגו כל מה שאנחנו שונאים, נכון הם השתדלו קצת יותר עם הבלעדיות של סדרת גירס,
אבל גם אז הם בקושי עשו דברים מיוחדים.

גיימפלי חדש של גירס 4.

נראה גנרי לאללה לפי דעתי. משחק שוטר בסיסי לפי הספר ולפי החוקים.
משעמם כמו לעשות סקס בתנוחה המסיונרית.
משחק לשמרנים שאוהבים את אותו שטיק 300 פעם.

V Has Come To

New member
זה נראה בסדר...

לא מפיל או משהו אבל מספיק טוב...
יש דגש חזק על מזג האוויר שמשפיע גם על הגיימפלי..אם אני זוכר נכון גם בטריילר הקודם היה את האלמנט הזה..כנראה שזה מוטיב שיופיע בכל הקמפיין...
אבל המפלצת בסוף הסרטון הורידה את הממוצע...מה זה העיצוב הזה? אפילו אני יכול לצייר משהו שנראה יותר טוב מהדבר הזה...
לפחות מרקוס הופיע בסוף וקצת תיקן את הדברים...למרות שזה היה ברור שהוא יחזור...

dead rising 4.

אף פעם לא התחברתי לסדרה הזו. אם נשתמש בסיפור התנכי כאלגוריה
נאמר שאנחנו יעקב אבינו, שרוצה את רחל.

אז.. סטריט פייטר 5 זה לגמרי רחל, וdead rising 4 זה לגמרי לאה.
אבל אני מניח שיש אנשים שהמשחק הזה ירצה אותם כי כל משחק מרצה אותם.

evilplate

New member
גם אני לא התחברתי

אבל בוא נאמר שאם זה היה המשחק הראשון בסדרה הייתי אומר "לא בשבילי אבל מגניב", סכ"ה נראה לא רע וזה.
&nbsp
הבעיה היא שזה המשחק הרביעי כבר בסדרה ואני לא מצליח להבחין ביניהם חוץ מזה שהוא נראה טוב יותר מהקודמים, כאילו הם לא עשו שום קפיצה עם הדור הבא ועזוב, אפילו אם לא היינו עוברים דור יש משחקים שמצליחים לרענן ולשנות על אותה חומרה ופה כלום.
&nbsp
אני מנחש שיש מספיק קהל אם הגענו כבר למספר 4 אבל גם יובי למדה על בשרה שלקהל בסוף נמאס, מקווה בשביל קאפקום שלא יהיה פלופ רק בגלל שהם שבריריים רצח ואני רוצה שישרדו ואולי יום אחד יחזרו לעצמם, אם זה היה משחק של חברה מבוססת כלכלית לא היה אכפת לי שיכשל, לא בגלל הקונספט אלא בגלל המחזור, כבר מרגיש לי כמו חבילת הרחבה עם שיפורים גראפיים.

יש לי הרגשה שמייק שילמה כסף טוב על המשחק הזה.

בשביל בלעדיות זמנית על הבוקס, אז לא יודע כמה קפקום תסבול מהכישלון שלו :)
הרי אנחנו יודעים שהיא שילמה על חלק נכבד מהפיתוח של טומב ריידר ואנחנו בכל זאת מקבלים אותו.

אנשים כבר מעלים את התאוריה שהוא יגיע גם לPS4 במוקדם או במאוחר כי בניגוד לכל המשחקים האחרים, מייק לא קראה לו "אקסקלוסיבי"

ממה שאני זוכר יש למשחקים האלה גם מגבלת זמן, לא?
(עברו יותר מדי שנים מאז ששיחקתי והסכמנו שהם לא בדיוק נכנסים לך ללב)

זכור לי רק שאחד מהם עשה לי הרגשת דחק ולחץ כאילו דוחקים בי לשחק מהר תחת מגבלת זמן וממש לא נהנהתי מזה, והוא גם היה טיפשי ביותר.

וכן נראה שהם רק משפרים גרפיקה וזה בסדר מבחינתם. כי רואים שמבחינתם זה רזידנט איוול יותר טיפשי מרזידנט איוול.

V Has Come To

New member
אהבתי...

הייתי מעדיף גיבור ומיקום חדש לגמרי אבל מצד שני אני שמח שהם מחזירים עטרה ליושנה...
הקודם ניסה להיות GTA עם זומבים וזה יצא להם פשוט גרוע...

Sea of Thieves המשחק שמכריח גיימרים לזייף אורגזמה.

סורי פשוט אין לי אנלוגיה יותר טובה. תראו איך השחקנים האלה מזייפים הנאה, לא ראיתי דבר כזה. מייק תלמדו, אם המשחק שלכם היה טוב הוא היה גורם לאנשים להתחרפן, בלי שתצטרכו לביים את זה, אל תקבעו לנו מה אנחנו אמורים להרגיש שאנחנו רואים את המשחק שלכם.

בעע.

רוצים לדעת עוד משהו מייק? אם הייתם נותנים לRare לעשות BANJO KAZOIE או אפילו פרפקט דארק, אז אנשים היו מתחרפנים באמת.

טקן 7 מגיע לכל הפלטפורמות בתחילת 2017 טריילר.

שבו רואים את אקומה, דמות אורחת מסטריט פייטר מגיע לטקן 7.
לא יכול לחכות, אחד משני הדברים היחידים שהלהיבו אותי בתערוכה של מייק.

עטלפוני

New member
הממ...

מבחינת משחקים די התאכזבתי. רוב הדמואים היו או מוזרים או מעפנים. יותר קל לומר מה אהבתי - הוריזון 3. הוריזון 2 המשחק שהכי הפתיע אותי בדור הזה, נמצא במילון תחת "כיף". מספר 3 נראה מעולה. המשחק השני היה we happy few אבל הוא לא אקסקלוסיבי, אז אני לא יודע אם זה נחשב. השאר היו סתם. סקיילבאונד ? אולי זה רק הקרב הזה, אבל זה היה נראה... מוזר. סליחה מראש, אבל זה כמו המשחקים היפנים המוזרים שחלקכם אוהבים פה. הדמו הקודם, שהאיש והדרקון היו בחוץ, יותר דיבר אלי. מצד שני, אולי זה רק קרב אחד מתוך משחק ענק.
&nbsp
טקן 7 היה נראה מכוער, פפ15 היה דמו מביך, RECORE לא הבנתי עדיין על מה המשחק בכלל, והפיראטים היה רגע WTF קלאסי.
&nbsp
מבחינת תוספות ללייב זה אחלה תוספות, גם אם לא מדברות אלי. אני לא שחקן תחרותי ולא מחפש "חברים" און ליין.
&nbsp
הסלים נראה טוב, ואני שוקל למכור את הנוכחי ולקנות בכסף את הסלים בקנדה כדי לחסוך לי לסחוב אותו לשם אבל יש כמה נקודות מענינות - לא סגור לגבי ה HDMI IN, ואין כניסת קינקט יעודית. צריך לקנות מתאם ב 50 דולר (או לקבל חינם אם אתה משדרג מהוואן המקורי). מה שאומר שהקינקט לחלוטין מת, הם בכוונה מערימים קשיים כדי שאנשים לא יקנו אותו. חבל, זה מוצר ממש טוב. אני תוהה איך פקודות קוליות יעבדו (עם HEADSET, אבל מה קורה כשאתה רואה סרט ?)
&nbsp
סקורפיו יהיה מפלצת, וזה היה ברור. אין סיכוי שהם יתנו לסוני להוביל שוב חומרתית. ככה שלמרות שזה היה מפתיע זה היה צפוי. מה שכן, מה אני אשחק על זה ? פיראטים ב 4K ? נחכה ונראה מה יהיה עוד בהמשך.
&nbsp
כמובן שאני מבסוט מהשיתופיות עם חלונות 10, כן ירבו ומקווה שגם סוני יצטרפו לזה.
&nbsp
שיערתי שגם יהיה מבול משחקי BC, אבל לא היה. מבאס.
&nbsp
סה"כ הייתי נותן 7 לחומרה, 5 למשחקים בתערוכה הזו. אין ספק שמיקרוסופט הלכו חזק על קו של משחקים שיתופיים, שיכול להיות נכון להרבה אנשים, אבל פחות מדבר אלי - זמן המשחקים שלי דינמי ומוגבל, ואני לא יכול להתחייב לסשן עם עוד בן אדם בלי לעצור את המשחק בבת אחת וללכת. אני לא אשקר שזה גרם לי לחשוב בפעם הראשונה על החלפת צד, אם סוני יציעו לי יותר משחקים לא יפניים סינגל ב NEO. בינתיים בפס4 אין שום דבר מעניין לי מלבד TLOU ו UC. מצד שני, אני מאוד נהנה מהמוצר כמוצר טכנולוגי, ויש מספיק מפתחים צד ג' לסינגל טובים. נחכה לתערוכה של סוני.

למעלה