התפקדוווווותוש!

Sacred Lie

New member
התפקדוווווותוש! ../images/Emo41.gif

שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ~תמונה שלכם!~

Galuush

New member
מתפקדת../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: 19 מקום מגורים: יבנה איך עבר החודש? עבר
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? לא ראיתי משהו טוב שקרה לכם החודש: לא יודעת... משהו ממש רע שקרה לכם החודש: יותר חודש שעבר- מייקל נפטר ועדיין קשה לי לעכל
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא זוכרת תוכניות לחודש? צבא
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא יודעת מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לחסוך כסף
~תמונה שלכם!~

ראשונה ../images/Emo13.gif

שם: ענבל גיל: 16 וחצי מקום מגורים: חדרה- עיר הפשע והרשע איך עבר החודש? סבבה... :) מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שדבר ראשון- כל הכבוד על ההשקעה ושאני מאוד קרובה לחופרות הראשיות P: משהו טוב שקרה לכם החודש: הולנד והופעה של גידי גוב אתמול:) משהו ממש רע שקרה לכם החודש: אממ... הכלבה שלי הורדמה... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא יודעת.. מלא דברים... תוכניות לחודש? אממ... חברה שלי מארה"ב הגיעה לרץ ואני עוד 10 ימים פוגשת אותה:) משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא חושבת שיש דבר כזה... מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לסיים יומן מסע מיפן (משנת 2006... חחח) ~תמונה שלכם!~ מקווה שזה יעלה אותה.. :S

adi dion

New member
עונה :)

שם: עדי גיל: 20 מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? אחד החודשים הכיפים שהיו לי
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? כמו שאמרתי שם- מצחיק שאני לא מתכוונת לזה ואני בכל זאת ברשימה XD חוץ מזה באמת בושה שאנחנו מידרדרים
משהו טוב שקרה לכם החודש: מפגש פורום טים, הייתי במשחק טניס- ניצחנו את רוסיה
, הפרימיירה של הארי פוטר!! ראיתי הארי פוטר פעמיים XD ונפגשתי עם חברה שלי שלא ראיתי מלא זמן והיה כיף
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: - משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: - תוכניות לחודש? אין משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: הייתי אולי מנסה להשיג קצת חתימות אבל זה לא כזה משנה לי
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? - ~תמונה שלכם!~

adi dion

New member
לא הייתי שם ../images/Emo3.gif

זה היה בלונדון חחחח היה שידור לייב של זה ודיברתי תוך כדי עם חברות שגם ראו והתלהבנו כמו פקאצות אז זה היה מצחיק XD אבל אני מכירה מישהי שכן היתה

shaharory

New member
אההה

חשבתי שהייתה פרימיירה בארץ, כי עושים בארץ לכל סרט פרימיירה בערך בלי קשר באמת לשחקנים של הסרט. איפה היה שידור? מהאינטרנט?

adi dion

New member
כע, היה באינטרנט :)

והבנתי שהיה גם משהו מגניב בהקרנת טרום בכורה בארץ וחילקו כל מיני חולצות ועוד דברים חחח ~פרוטקציות
~

אני גם רוצהההה... קבעתי עם חברות שלי לראות

אותו ביחד אבל הם כמעט כולן בחו"ל עכשיו... אני לא יודעת אם אצליח להחזיק מעמדדדדד

shaharory

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: שחר גיל: 15 מקום מגורים: כפר סבא איך עבר החודש? סבבה.. חגגתי יומולדת מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מתדרדרות :( משהו טוב שקרה לכם החודש: ראיתי "ההנגאובר" וקיבלתי כסף :) משהו רע שקרה לכם החודש: אממ כמעט מתתי אתמול משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אממ אחותי התקלחה עם ג'וק חחח תוכניות לחודש? לשלוח לג'ון קרסינסקי מכתב משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: שהלכתי ל"הנגאובר" בכפר סבא, זה חרא קולנוע מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לראות את הסרט ברעננה P: ~תמונה שלכם!~ אחסוך מכם את העינוי ואין לי תמונות חדשות בכלל. נראה לי שכולם פה כבר מכירים את התמונה שלי עם בן סטילר

adi dion

New member
מה קרה? ../images/Emo2.gif

לא משאירים אותנו עם משפט כמו- כמעט מתתי אתמול בלי פירוט!!!

shaharory

New member
חח תסתכלי בסיכום שבועי ^^ או שאם אין לך כוח..

שני ערבים כמעט דרסו אותי אתמול. שימותו אמן

shaharory

New member
טוב אם את מתעקשת...../images/Emo6.gif

http://photos-d.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v651/187/83/815591667/n815591667_998643_3279.jpg מדהים נכון? חח

למעלה