התפקדוווווותוש!

shaharory

New member
אהה. עזבי הייתי שם פעם אחת והרגשתי

שאני הולכת במעגלים

Emergency Exit

New member
חח ככה זה בפעם הראשונה, ../images/Emo204.gif

אחרי הפעם השלישית כבר נהיתי יותר טובה מGPS

Jinx007

New member
לא!!!! למה סוגרים דווקא את הקולנוע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא יכלו למצוא חנות בגדים סוג ג' לסגור במקום הקניון

shaharory

New member
ברור אבל.. עכשיו אין כלום בעזריאלי

אני שונאת לקנות בגדים, כן כן- שונאת! וזה כל מה שנשאר שם פחות או יותר.. אז עכשיו הקניון הזה הוא רק עינוי בשבילי

Emergency Exit

New member
זונה!XD ../images/Emo204.gif

אני אצטרך ליסוע עד ת''א. ולך יהיה ליד הבית! טוב זה יותר טוב מאשר ליסוע לח''ול חחח

xXx Lilo xXx

New member
ליד הבית XD../images/Emo29.gif

חצי שעה נסיעה באוטובוס. רבע שעה באוטו של אבא XD

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שם: אור גיל:16 וחצי וצו ראשון!@ מקום מגורים: יקנעם איך עבר החודש? מ-ע-ו-ל-ה מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? |סגדש| שאני גאה בעצמי על הגמילה משהו טוב שקרה לכם החודש: צפונבורי 2009!!!!!!!!!!!!
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: בגרות במתמטיקה היה קצת קשה בקייטנה משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא יודעת..היו מלא בצפונבורי
תוכניות לחודש? מחר שמינר ארצי בירושלים, נון סטופ מיוזיק, פרידה מהש"ש (ברוך שפטרנו!), והתקווה 6 בכרמיאל
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : שומדבר, היה כמעט מושלם מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אמ לא יודעת אין תמונה שלי, תסתפקו בראש של הבמבה המושימושלמת שלי

FreeFairy

New member
מתפקדת :)

שם: רומי גיל: עוד שבועיים 14 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? מהר מאד, לצערי הרב מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? הממ...
משהו טוב שקרה לכם החודש: במילה אחת - חופש. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הוא עובר מהר מדי
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני גרועה בלהיזכר בדברים כאלה. תוכניות לחודש? לנצל את החופש.. ולטוס לחו"ל.. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: לא הספקתי את כל מה שרציתי לעשות. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לסיים את עבודות הקיץ (
) מוקדם יותר.. בין השאר.

Aeon

New member
../images/Emo230.gifמתפקדת../images/Emo230.gif

שם: מיטל. גיל: 25. מקום מגורים: גבעתיים. איך עבר החודש? תמיד אהבתי את יולי, אפילו שהוא חודש חם ודביק..
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? ממאהה.. לא הייתי נוכחת... משהו טוב שקרה לכם החודש: נסעתי להולנד. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הטיסה חזרה לארץ הייתה מזעזעת. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: רכבות הרים בפארקים ההולנדים אפטלינג ווואלבי... איזה מטורף
תוכניות לחודש? להשאר בבית אם מזגן. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: לא נפגשתי אם חברה שלי לפני שנסעתי למרות שתיכננו להפגש... מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת לבית של אנה פרנק. תמונה שלכם: לא בדיוק תמונה שלי אבל הייתי חייבת לשים: בית בחיטהורן שבהולנד. הכל שם נראה כמו ציור!...

אפטלינג זה כל כך שווווה !

חחח הצטלמתי על הספה הגדולה XDDD ובתור אחת שהייתה בבית אנה פרנק - אין לך ממה להתאכזב , זה די משעמם
וחיטהורןןןןן
נראה לי שהיינו באותו טיול XD

למעלה