התפקדוווווותוש!

מתפקדת

שם: מורן גיל: 21 מקום מגורים: ראשל"צ איך עבר החודש? חרא. מעצבן וחסר חיים. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אפשר ליותר משהו טוב שקרה לכם החודש: כלום, אולי רק הצורך לאתגרים. משהו ממש רע שקרה לכם החודש: שום דבר משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: לא ממש זוכרת תוכניות לחודש? להיות כמה שיותר קרובה לטסט. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת לקולנוע (שנים שלא הלכתי), וללכת להופעה של הראל סקעת. ~תמונה שלכם!~

Noak3

New member
מתפקדת!! באיחור קליל.. חודש טוב אנשים!!!

שם: נעה גיל: 16 וחצי מקום מגורים: צפון איך עבר החודש? לא רע... כיף ונחמד מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? ניכנסתיייי!! בגאווה רבה אני חפרנית D: משהו טוב שקרה לכם החודש: חברים מכל הארץ באו אליי ועשו אצלי מפגש משהו ממש רע שקרה לכם החודש: היו לי מצבי רוח נוראיים משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הייתי במסיבה והתחלתי לבכות כמו מפגרת באמצע בגלל המצבי רוח שלי (לא אני לא בהריון) תוכניות לחודש? טיסה לארה"ב!!!!!!!!!!!!!!! משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא אוכלת את הפיצה הענקית שאכלתי לפני שעה (כאבי בטן) מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ללכת לעוד מסיבה... נלך החודש...

ויינק

New member
מתפקדת D:

שם: מאי גיל: 14 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? כייפכייפכייפ D: מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? כל הכבוד :) משהו טוב שקרה לכם החודש: הייתה לי יומולדת D: משהו ממש רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: כל מיני שטויות XD תוכניות לחודש? לעשות כייפ ולנצל כל רגע P: משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ~תמונה שלכם!~

shaharory

New member
תמיד שאני קוראת את הכינוי שלך זה מזכיר לי

את הפרודיה הזאת על דמדומים עם ולדמורט וזה http://www.youtube.com/watch?v=skJutwl2mOc

למעלה