התפקדוווווותוש!

FreeFairy

New member
הולנד ממש יפה :)

הייתי בה בגיל 9 אולי, אבל אני זוכרת את חיטהורן ממש טוב. יפיפה שם

yaaruka

New member
וואו! איזה בית מדהים!../images/Emo99.gif

חחח כנראה מציירים את הנוף הכי יפה בציורים בהולנד..
אנ מתה להיות בשוויץ!!!!

יאללה, מתפקדת... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 16. מקום מגורים: ראשון. איך עבר החודש? סבבה. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? שזה ממש פדיחות שאני לא שם... משהו טוב שקרה לכם החודש: עבודה! משהו ממש רע שקרה לכם החודש: עייפות מעבודה. XD צום... תשעת הימים המזורגגים האלה. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: כל יום בעבודה קורע והזוי. אחד הדוורים לא הפסיק לצעוק על המתלמד שלו, אז דוור אחר עושה לו "לא עם הגרזן!!!" חחחחחחחחחח. תוכניות לחודש? אז זהו, שהחלטתי שאני עושה משו כל יום בחודש הזה. D: עד שהלימודים מתחילים ב-25. :) משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : הממ... יש כמה שטויות, אבל זה בקטנה. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? למצות את החופש יותר, אבל זה יקרה החודש.
~תמונה שלכם!~ חחחח לא.

xXx Lilo xXx

New member
דווקא... ט באב...../images/Emo29.gif

אז אצלנו אוכלים רק דגים ודברי חלב D: אז לא הייתי צריכה לאכול בשר במשך שבועעעעעעעעעעעעעע עשה לי את כל החודש הדבר הזה

גם אצלנו... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

אבל זה לא היה כיף. חחח מה טוב בזה? כל השבוע אכלתי שניצל תירס! XD

xXx Lilo xXx

New member
גמני אכלתי שניצל טירס!../images/Emo29.gif

ואת הדיגידג הזה... שזה כמו שניצל רק דג XDDDD

elina002

New member
מתפקדת

שם: אלינה גיל: 21 מקום מגורים: צפון איך עבר החודש? היה ממש סבבה מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? הייתי בטוחה שכתבתי יותר... באסה... ננסה יותר חודש הבא אם יהיה לי זמן.... משהו טוב שקרה לכם החודש:חברה שלי מחו"ל הגיע לארץ משהו ממש רע שקרה לכם החודש: דווקא אין.... חוץ מכל הקטע של ההרשמה לאוניברסיטה, שיהיו בריאים איך מסבכים לנו את החיים.... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אין תוכניות לחודש? לטוס לברצלונה!!!!!!!!!!!! בעזרת השם בלי עין הרע.... משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : אין מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לרדת במשקל....

Emergency Exit

New member
PA PA.../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

שם: ליאוררר גיל:16+ מקום מגורים: נתניה איך עבר החודש? אחלה
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מדהים כל עוד יש יותר מ100 חברים ושאני אדומה
חח. משהו טוב שקרה לכם החודש: מחנה קיץ2009
\ חופש \ שופינג \ ת''א \ יציאות עם חברים משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לא נגעתי בעבודה במתמטיקה.. \ לא מרגישה טוב. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: חניכות שלי בכו עליי חהחה.
תוכניות לחודש? אוגוסט פנאנייי - הופעות, חברים, חוף דור, סמינר הדרכה. ושיעורים
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: שלא נגעתי בשיעורים? שלא חיפשתי עבודה בזמן? מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לעבוד! ולטוס לח''ול ~תמונה שלכם!~ טובXD

ס א ט י ן

New member
מתפקדת!!

שם: נועה גיל: 23 :( מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? קשה, מלחיץ, מעצבן, מדהים, משתלם... מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? מלבבות... משהו טוב שקרה לכם החודש: קיבלתי מלגה!! על כישרון חח :p משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הבנתי שפשוט אי אפשר לצאת עם אנשים שלומדים איתי. משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: הפרטנר שלי בהצגה שהעלנו בבית הספר היה כלב...אמיתי. תוכניות לחודש? אני טסה לסין!!!!!!!!!!!!! משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא מתחרטת על כלום. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לנשק מישהו...זה כבר לא יקרה. לא עם המישהו הזה לפחות חח ~תמונה שלכם!~

ס א ט י ן

New member
חחח האמת

שהסיבה הראשונה שבגללה בכלל הלכתי לראות הסרט (וזה היה עוד לפני שבכלל שמעתי על סדרת הספרים) היתה בגלל שחברה שלי ראתה אותו ויום אחר כך באה אליי ואמרה לי- " נועה, ראיתי אתמול סרט מהמם והשחקנית שם ממש דומה לך, את חייבת ללכת לראות" ומאז כל מי שרואה את הסרט קורא לי בלה. אנשים פשוט יודעים איך לעשות אותי מאושרת חחח

xXx Lilo xXx

New member
יאללה :)../images/Emo29.gif

שם: ליאת גיל: 18 מקום מגורים: מרכז :) איך עבר החודש? עבר סבבה ^^ מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? אני בשוק שאני ראשונה
משהו טוב שקרה לכם החודש:
מצאתי עבודה
ימי כיף עם חברות וזה... משהו ממש רע שקרה לכם החודש:
הרבה אנשים מתגייסים ):
באלי אילת אבל אינלי עם מי לנסוע ):
אני צריכה עוד עבודה... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: שיחות מוזרות במסן XD תוכניות לחודש? הפסטיבל של פאלפון D: עבודה. ואולי אולי אוליייי חופשה?! משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : שלא נסעתי לאנשהו ליפני שכולם התגייסו. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? אילת XD אה, ומועד ב' במתמטיקה

מתפקדת! ../images/Emo195.gif

שם: טל גיל: 14 מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? פסדר + מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? ירדתיייי
משהו טוב שקרה לכם החודש: המממ... תל אביב עם חברה + הייתי בקהל של כוכב נולד ובוילה של ויט + שופינגים לאורך כל החודש XD + התחלתי לראות מכושפות שוב מהתחלההההה + ועוד הרבה כנראה שאנלא זוכרת
משהו ממש רע שקרה לכם החודש: לא יודעת... משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: -- תוכניות לחודש? להתחיל עונה 2 של מכושפות!
+ לסיים שיעורים במתמטיקה
+ ללכת לפסטיבל של פלאפווווווןןןןןן DD: + למכור לאנשים כרטיסים לפסטיבל של פלאפון XDD + להסתפר! לא הסתפרתי כבר שנה, הגיע הזמן לדעתי. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : שקניתי מגזין באנגלית שכולו על הסרטים דמדומים וניו מון בארבעים וחמש שקל ><" מה רציתם לעשות ולא עשיתם? הספקתי בערך הכל.. D: ~תמונה שלכם!~ אין לי כוח XD

Jinx007

New member
מתפקדתתת../images/Emo26.gif

שם: אנה גיל: 20 מקום מגורים: אריאל איך עבר החודש? עמוס
מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? גמני רוצה להופיע שם
משהו טוב שקרה לכם החודש: לא זוכרת משהו יוצא דופן... משהו ממש רע שקרה לכם החודש: טוב, בעצם כל חודש הוא רע כי אני לומדת לפסיכומטרי עד אוקטובר
משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני מנהלת חיים משעממים כרגע...
תוכניות לחודש? ללמוד, ללמוד, ללמוד, וקצת לעבוד מהצד. משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים: אין חרטות בחיים, הכול לטובה
מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לנוח...
תמונה שלכם!: אותה התמונה שאני שמה בכלללללללל האתרים שמבקשים תמונה. זה כאילו שאין לי משהו אחר לשים...אז סורי

yaaruka

New member
מספרי ברזל להתפקד! סתמוווש

שם: יערה גיל:13 מקום מגורים: מודיעין איך עבר החודש? סבבה...די משעמם.. הקורס היה כיייפייי אבל עכשיו אני סדכאון שעמום.. מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו? משהו טוב שקרה לכם החודש: קורס קיץ במחול!!!! קראתי 800 עמודים שחודש.. (בדר"כ לוקח לי המוון זמן.. אבל זה היה דמדומים וניו מון וזה היה ממש מעניין! וכל אחד קראתי בשבועיים, זה כזה מגניב! חח) משהו ממש רע שקרה לכם החודש: הקורס נגמר, משעמם לי תחת ואני בדכאון מרוב שעמום! משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: משעמם- כל החודש! הזוי/מצחיק/קורע/כיפי..-קורס!!!!! תוכניות לחודש? אוסטרליהה!!!!!!!!!!!!
משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : לא יודעת... לא נראה לי שיש כזה דבר. מה רציתם לעשות ולא עשיתם? לרקוד עד שאני נופלת, אני חייבת לעשות את זה! חח ~תמונה שלכם!~

yaaruka

New member
חח רק עכשיו שמתי לב שפספסתי שאלה אחת..

לא הבנתי אותה.. מה זאת אומרת סטטיסטיקות?

מתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo14.gif

שם:לירז גיל:עוד חודש 16 מקום מגורים:ישראל D: איך עבר החודש? אחלה:] מה אתם אומרים על הסטטיסטיקות המלבבות שלנו?אחלה D:, נשתדל להכנס לשם בפעם הבאה D: משהו טוב שקרה לכם החודש: אפילו שזה בסוף החודש - בת דוד שלי באה אלינו ליומיים משהו ממש רע שקרה לכם החודש:כלום:] משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש:נחתכתי באצבע ממגבת O: תוכניות לחודש? בריתה, חופשה עם המשפחה, ים, ופשוט לנצל את סוף החופש משהו שממש התחרטתם עליו והייתם משנים : כלום מה רציתם לעשות ולא עשיתם? ^^

למעלה