התפקדות דצמבר

The Kinslayer

New member
../images/Emo4.gif

סלחי לי, עדיין לא עיכלתי את העובדה שאת גדולה ממני רק בשבוע וחצי בערך

izzys

New member
../images/Emo12.gif

אני עדיין לא עיכלתי את העובדה שאתה קטן ממני רק בשבוע וחצי בערך

HiPpiE Boy

New member
זה רק אני או שהיא דומה למדוזה?

|נו..מדוזה...דניאל...מדוזה רעבה למרשמלו...|

../images/Emo187.gif

שם: שירן גיל: 16 ומלא כיתה/עיסוק: יא' תאריך לידה: 13.12 מקום מגורים: אריאל אייסיקיו: 254908083 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? לא מפחדים מבני סלע ? לא.. אני אמורה? העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: אממ לא ידוע

yafit17

New member
זוכר את דצמבר?

שם: גיל: 17.10 כיתה/עיסוק:י"ב תאריך לידה: 29.1.89 מקום מגורים:בת ים אייסיקיו:261468559 מסנג'ר: למי קראת סנג'ר[email protected] הספקתם לאכול סופגניות?לא מפחדים מבני סלע ?כה אמאא העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ?כה אבל רק בלילה אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:הוא לא שומע צלצול פעמון-אמפריות נופלות לאט דן תורן תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: להתחיל קד"צ נהיגה,לעבור מתכונות למיניהן. תמונה: שיהיה לכולנו אחלה חודש . בלי יותר מדי שטויות. הוא בכ"ז מסתובב חופשי..

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

שם: אדוע גיל: 16.5 כיתה/עיסוק: תיכוניסטית כושלת תאריך לידה: 9.7.90 מקום מגורים: רמלה, בקרוב באיזה מדבר. אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] הספקתם לאכול סופגניות? כן, אתמול. מפחדים מבני סלע ? אין לו מה לעשות ברמלה.. אז לא העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? לא אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש: יו סמייל אנד סטרוי איט, איטס טיים דאט ווי אנד איט. תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: הממ... להתפרסנג רק בגלל עצם העובדה שהיום הלכתי לעשות פירסינג ולא נתנו לי:( אז אני חיייבת אחד חדש~~~!! תמונה: קחו. אני אפילו לא יודעת למה אני שמה אותה.

2shahar

New member
../images/Emo99.gif

איף כמה שאת יפה.. תעני לי לאיסי קיו נורא משעמם לי :(

חנושש

New member
|מתפקדת|

שם: חן גיל: 15 כיתה/עיסוק: י' תאריך לידה: 18.10 מקום מגורים: ראשון לציון. אייסיקיו: 326957568 מסנג'ר:[email protected] הספקתם לאכול סופגניות? בדיוק היום אבא קנה.עוד לא הספקתי לאכול. מפחדים מבני סלע ? אם כל העולם לא היה מלחיץ אותי לא הייתי חושבת עליו בכלל :| העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? ג'קט?! אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:- תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר: טיול חנוכה
,לעבור את המבחנים המעיקים שבדרך,לסיים את כל הנסיעות המתוכננות. תמונה:

liloosh tt

New member
../images/Emo3.gif שווינג! יצאתי ממצב המתנההה

שם:לילוש! גיל: 15 כיתה/עיסוק: י' תאריך לידה:9.2 מקום מגורים: יםםם המלח. אייסיקיו:213025682 מסנג'ר: הספקתם לאכול סופגניות? כההה. מפחדים מבני סלע ? "בני סלע בוא מכות יש לי פות!!!" כל הזכויות שמורות לביה"ס עין גדי. העלתם כבר את מס' השכבות שאתם מסתובבים איתם בחוץ? =/ אחד?! גג שתים! אם אתם שומעים מוזיקה, רשמו את השורה אותה אתם שומעים ברגע זה ממש:"ותרצה אולי, ותגיד מה שתבקשי מה שתחכי לו" תכנונים מיוחדים לחודש דצמבר:תיאוריה! חחחחחח. ימי הולדת. ראשל"צ, ההופעה שלו. הימנית, ושייקה היפייפה.

למעלה