התפקדות חודשית

pishkashit

New member
התפקדות חודשית../images/Emo11.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר אהוב של ב"ה: הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: סתם משהו שבא לכם להגיד:

•No¥a•

New member
אני:)

שם: נויה גיל: 13 וחצי מקום מגורים: אי שם בצפון שיר אהוב של ב"ה: בית הבובות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: רציתי ללכת לזו שבמצובה, אבל לא.. זה עם הגבלת גיל
סתם משהו שבא לכם להגיד: בלאט. \:

אני

שם : אלכס פלדמן (פלדי) גיל : 18 מקום מגורים : נשר (ליד חיפה ) שיר אהוב : עומד מול ראי הופעה הבאה שהולכים: או שבת במצובה או שבוע הבא בקיוג'ה :) סתם משהו שבא לכם להגיד : כבר מת לדיסק שני !!!!!

Hadardur

New member
אני :)

שם: הדר גיל: 17 וחצי (כן אני מעגלת.. בקצת אבל) שיר אהוב של ב"ה: אהוב? מממ... נראה לי יד הגורל ובית הבובות בעצם... כולם עזבות'י שאלות קשות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: אממ... לאדעת... כשיסתדר אמן אמן... אז אני אבוא סתם משהו שבא לכם להגיד: שאני אוהבת את כולם... ושלכולם תהיה שנה מוצלחת וכייפית ופוריה ומתוקה וחמודה ו... הכל יאללה ביי :)

eladi88

New member
אני אני אני אני אני אני אני

שם: אלעד
גיל: 17 מקום מגורים: פ"ת סיטי שיר אהוב של ב"ה: שיר בעיפרון \ למעני בגרסא של ההופעות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: אממממ לא יודע..אבל יש עוד זמן סתם משהו שבא לכם להגיד: "שיהיה לכם רק אור" את מי אני מחכה??

ny34

New member
אני אני אני ../images/Emo13.gif

שם: עומר גיל:15 מקום מגורים: נירית, איזה חור ליד כפ"ס ((גם כפ"ס זה חור...)) שיר אהוב של ב"ה: שיר בעיפרון, אמן הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: אני חושב שבבראשית סתם משהו שבא לכם להגיד: שתיהיה לכם שנה טובה, ובהצלחה

ny34

New member
תיקון טעות..

הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: בארבי כפ"ס, מאה אחוז

ny34

New member
נירית זה עילית ../images/Emo13.gif

מי את? את מי את מכירה משם?

עכשיו תורי :]

שם: אופיר. גיל: 16 וחצי. מקום מקורים: קיבוץ ליד חדרה :] שיר אהוב של בית הבובות: אמן, הציורים של יובל. הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: קיוג'ה כניראה.. אם לא אז בראשית. סתם משהו שבא לכם להגיד: קיבלתי 73 בבגרות בהיסטוריה!! הייתי בטוחה שאכשל :] שתהייה שנה מוצלחת, מהנה, מלמדת.. מלאה בחיוכים והמון אהבה. אוהבת המון המון... אופיר

למעלה