התפקדות חודשית

Burberry

New member
תורי ?:)

שם: אמיל גיל: 19 מקום מגורים : בת ים שיר אהוב של ב"ה : שיר בעיפרון הופעה הבאה של ב"ה : ליפס בראשון כנראה , ובארבי ת"א . סתם משהו : דניאל סלומון - בא מכאב . :)

גמאני פה :)

שם: שיר גיל: 17 מקום מגורים: באר שבע שיר אהוב של ב"ה: בית הבובות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: מוצ"ש הבא בברקה :) הם באים למקום הכי איכותי בעולם.. ועוד באמצע מסיבה אז בכלל.. אחחח איזה אליפות :) סתם משהו שבא לכם להגיד: אני אוהבת את לירון

TRANSFER

New member
פעם ראשונה כותב

שם: בועז גיל: 19 (מאתמול
) מקום מגורים: צפון הנגב שיר אהוב: שמש (8) + כל הדיסק
הופעה: לא הולך
סתם משהו להגיד: שנה טובה ומוצלחת לכולם, תמשיכו לשמוע מוזיקה ישראלית!

RoCKeR121

New member
i'm back in black!:)

שם:גיל/גילי/גילצי/בנמה או איך שתרצו גיל:17 וקצת מקום מגורים:חיפה שיר אהוב של ב"ה:עכשיו זה עומד מול ראי אבל כל כמה ימים זה משתנה... הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:אני מקווה ללכת להופעות בבארבי בגלל שעכשיו יש לי עניין מיוחד בעיר ת"א...המממ גבי י'חמודה סתם משהו שבא לכם להגיד:גבי י'חמודה מתי אני אראה אותך שוב?(לא נראה לי שהיא תראה את זה אז אם יש פה מישהו אחר עם השם אל תענו....חחח)

אני=)

שם:אור גיל:15 שיר אהוב של בה:שיר בעיפרון הופעה הבאה:אני לא יכולה ללכת סתם משו שבא לי לומר:יש לי בת זוג מלפני יומיים!!!

אני=)

שם:אור גיל:15 שיר אהוב של בה:שיר בעיפרון הופעה הבאה:אני לא יכולה ללכת סתם משו שבא לי לומר:יש לי בת זוג מלפני יומיים!!!

shan kinky

New member
גמני רוצההה

שם: שני ואם אתם ממממש מתעקשים אז נשי גיל: מחר 17 וחודש מקום מגורים: קרית מוצקין שיר אהוב של ב"ה: למעני, שיר בעיפרון.. ובכללי אין שיר שלהם שאני לא אוהבת הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: בטוח בטוח בבראשית אבל הלוואי שיצא לי לפני זה סתם משהו שבא לכם להגיד: כולם להחזיק אצבעות ברגלים לישראל שלנו..

hadarisan

New member
קצת באיחור אבל הייתי חסרת אינטרנט!

שם: הדרי גיל: עדיין 17 מקום מגורים: קריית גת עיר השיגועים שיא אהוב של ב"ה: שיר בעיפרון הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: בעזרת השם בארקה ב-27 סתם משהו שבא לכם להגיד: מריצ' ורצ' יוצא ריצ'רץ'

למעלה