התפקדות חודשית

hodayoyo

New member
כמה התפקדויות ../images/Emo60.gif

שם: הודיה גיל: עוד חצי שנה 18
מקום מגורים: רעות, נו :| שיר אהוב של ב"ה: בית הבובות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: מה שאני אוכל
איפה השכנים היקרים שלי שיקחו אותי להופעות?!
סתם משהו שבא לכם להגיד: שכנים שלי, קחו אותי להופעות!!!

hodayoyo

New member
אוקיי, אני אביא את הרישיון..../images/Emo60.gif

אתם תביאו את הרכב, מקובל?!

SaRgE

New member
גם את כרטיס האשראי? ומפתח לבית?

רק תגידי....

hodayoyo

New member
אוו תודה על ההצעה../images/Emo60.gif

אני אסתפק ברכב ובכרטיס אשראי, תודה

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

שם:יוסף גיל:15 מקום מגורים:ירושלים שיר אהוב של ב"ה:למעני/מדפים הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:לבנתיים אין בתככנון סתם משהו שבא לכם להגיד:אני אוהב אותהההה

SaRgE

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: גיל: 16
מקום מגורים: רעות
שיר אהוב של ב"ה: למעני הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: לאדע:| סתם משהו שבא לכם להגיד: בצפר סאקס!

eladi88

New member
שכחת לציין שקוראים לך נופר...

חע חע חע הרסתי לך הכללללל הכלללללל מואהאהאהאהאהאה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| :)

שם: עדן גיל: 15, 10 חודשים ו- 23 ימים מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של ב"ה: מדפים הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: לא יודעת :\ סתם משהו שבא לכם להגיד: אממ... בעע :\

גםםם אניייי ../images/Emo24.gif

שם: גיל:עוד חודש בול 17 ! :) מקום מגורים:נתניה !
שיר אהוב של ב"ה: שיר בעיפרון הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:לא ידוע עדיין.. סתם משהו שבא לכם להגיד:כייף להיות שמיניסטית..אני וחבר שלי חזרנו ואני מאוהבת מתמיד...ומאושרת !! :) יום מלא שמחה לכולם :) בהצלחה בלימודים!

dani3p

New member
אני.

שם: דני (מספיק לכם לבנתיים) גיל: כמעט 18 וחצי מקום מגורים: איזה חור שנקרא תל אביב שיר אהוב: עומד מול ראי. או מי אם לא אני. או אישה כנענית. אמן.. אווו זו שאלה קשה! הופעה הבאה: בתקווה בסוף החודש בבארבי בתל אביב מסר לאומה: מחר סופ"ש!!!!! אוו יההה!! אני זקוקה לשינה

פוגית 71

New member
התפקדות ייפי!

שם: הילה גיל: 16 מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של ב"ה: הציורים של יובל הופעה הבאה: מה שיצא... סתם משהו להגיד.. לא רוצה לימודים!!!!!!

טרררפתתתתת

שם:סטפני גיל:17 מקום מגורים: נתניה שיר אהוב של ב"ה:מדפיםםםם הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:15.9 !!!!!!!!!!!!!!!! סתם משהו שבא לכם להגיד:אמיר אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך

matanbru

New member
אני:)

שם: מתן גיל: 18 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב של ב"ה: בית הבובות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: מקווה שלבארבי בת"א סתם משהו שבא לכם להגיד: חזרתי היום מגיבוש צנחנים וכל הגוף כואב ליייייי

Hadardur

New member
אני אתפלל... כל עוד זה צנחנים...

ולא פחווווווווווווווות בןכמה אתה?

למעלה