שם:יוסף גיל:15 מקום מגורים:ירושלים שיר אהוב של ב"ה:למעני/מדפים הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:לבנתיים אין בתככנון סתם משהו שבא לכם להגיד:אני אוהב אותהההה
שם: עדן גיל: 15, 10 חודשים ו- 23 ימים מקום מגורים: אשדוד שיר אהוב של ב"ה: מדפים הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: לא יודעת :\ סתם משהו שבא לכם להגיד: אממ... בעע :\
שיר אהוב של ב"ה: שיר בעיפרון הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:לא ידוע עדיין.. סתם משהו שבא לכם להגיד:כייף להיות שמיניסטית..אני וחבר שלי חזרנו ואני מאוהבת מתמיד...ומאושרת !! יום מלא שמחה לכולם בהצלחה בלימודים!
שם: דני (מספיק לכם לבנתיים) גיל: כמעט 18 וחצי מקום מגורים: איזה חור שנקרא תל אביב שיר אהוב: עומד מול ראי. או מי אם לא אני. או אישה כנענית. אמן.. אווו זו שאלה קשה! הופעה הבאה: בתקווה בסוף החודש בבארבי בתל אביב מסר לאומה: מחר סופ"ש!!!!! אוו יההה!! אני זקוקה לשינה
שם:סטפני גיל:17 מקום מגורים: נתניה שיר אהוב של ב"ה:מדפיםםםם הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה:15.9 !!!!!!!!!!!!!!!! סתם משהו שבא לכם להגיד:אמיר אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך
שם: מתן גיל: 18 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב של ב"ה: בית הבובות הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: מקווה שלבארבי בת"א סתם משהו שבא לכם להגיד: חזרתי היום מגיבוש צנחנים וכל הגוף כואב ליייייי