התפקדות חודשית

יואו!!

וואוו... כל הכבוד, הלוואי עלי.. :/ סופי שלי איזה 66 או משהו...היסטוריה זה לא התחום של :/.... אבל כל הכבוד, באמת, בהצלחה בהמשך :] המשך שבוע טוב, אוהבת המון.. אופיר

eladi88

New member
יואו!! 2

הייתי אמור לקבל יותר...אבל לא יודע מה קרה.... יאללה בקטנה

SponT

New member
עונה...

שם: מורן. גיל: 17. מקום מגורים: ראשון לציון. שיר אהוב של ב"ה: בית הבובות. הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: רציתי ללכת להופעה בראשון ב-Lips אבל אז גיליתי שיש מגבלת גיל. סתם משהו שבא לכם להגיד: אמממ... שאני אוהב את חברה שלי...

שניר1984

New member
אני

שם: גל גיל:21 מקום מגורים: תל אביב שיר אהוב: כולם הופעה הבאה: או ראשון או כפר סבא סתם משהו שבא לי להגיד: עוד שלושה חודשים לשחרור!

עכשיו תור הזקנההה

שם: ליאת גיל:22 מקום מגורים:הוד השרון שיר אהוב:למעני הופעה הבאה: קיוג'ה ושבוע אחרי כפ"ס כמובן... סתם משהו שבא לי להגיד: העם דורש שטני תחזור לככב!!! כולנו מתגעגעים אליייך

eladi88

New member
ז"א

זאת אומרת שאת לא מגיבה נכון... הגבת להודעה של שניר..או גל...או איך שלא קוראים לו... במקום להודעה של לירון...

מה נסגר איתך?

אני הגבתי להודעה של שניר כי הוא שאל אותי משהו ועניתי מה לא שמת לב?? יחנבצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ

eladi88

New member
חנבצ אחותך

חחחחחחחח אל תתווכחי איתי...את לא שירשרת נכון
אני מדבר על ההודעה "עכשיו תור הזקנה"...ההודעה הזאת זה לגבי מה שלירון כתבה לא לגבי מה שגל...[שניר1984] כתב!

גונצ

New member
מתפקדת?

שם: גוני גיל: בנובמבר ארבע עשרה, אבל בכיתה ט'. שיר אהוב של ב"ה: סיגפוווו הופעה הבאה של ב"ה שאתם הולכים אליה: לא ידוע[?] סתם משהו שבא לכם להגיד: וואלה, הלימודים זה לא כזה נוראי!

למעלה