התפקדות יוני + שאלון

moriboy666

New member
התפקדות יוני + שאלון

היי כולם. אני לא כותב פה הרבה (ואולי בגלל זה אני מרגיש שאפחד לא ייספור אותי) אבל אני עונה על כל השאלונים.. כי אין לי ממש חיים ואחרי הרבה שאלונים טיפשיים ופחות החלטתי לכתוב אחד משלי מקווה שתהנו __________________(((((((((((=))))))))))))________________ השאלון די גדול ונוגע בהרבה נושאים ולכן יתפרסם בשלושה שרשורים ובהפרשי זמן שונים. כך שיהיה נעים ונוח לענות עליו (שלא יעיק מדי) ולקרוא את התשובות __________________(((((((((((=))))))))))))________________ I.D; התפקדות. שם: כינוי אהוב: שם שאתה אוהב: שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיל: מין: מקום מגורים: (עיסוק) עושה בזמן זה: מזל: מספר מזל או מספר מועדף: מידת נעליים: מידת חולצה: מידת מכנסיים: מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהיא: __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? האם אתם רואים חדשות? האם אתם רואים פרסומות? ואת אלה של ג' יפית? כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס.

T h e B o Y1

New member
=)

שם: אשר כינוי אהוב: אשי , אשוש , אשריקו שם שאתה אוהב: יש הרבה אבל נבנות (קורל) שם פצצתתתייי ויש עוד מלא כמו שאמרתי חח שם שהיית רוצה שיקראו לך: סער, או אסף ... לא עולה לי לראש ממש גיל: 19 מין: זכר מקום מגורים: ירושלים (עיסוק) עושה בזמן זה: עוסק במוזיקה מזל: קשת מספר מזל או מספר מועדף: 4 מידת נעליים: למה זה חשוב ? מידת חולצה: כנ''ל מידת מכנסיים: כנ''ל מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה : חחח על זה אני יכול לענות חחח סתם תמונה כלשהיא: __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: כי ואווו אני שומע אותו הרבה שנים ...!!!!! לכן התשובה היא ב . ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) תאמת חבר'ה , כיף להשתחרר בהופעות שלו , שיצעקו מה שבא להם ... כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא , אני חושב שזה דבילי לשיר לו את זה, ואחרי זה לשיר איתו את שאר ההופעה... לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. לאן את הולכת אני לא אוהב, אבל כול השאר בהחלט כןןן !!!! איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? שיר התקווה מגיפה עונות השיר שלנו מקסיקו ועוד כמה ... "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? ממש לא , כי לא מתאים לו לשיר את זה... ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) אני יסתכל עליו , כאילו אני בוהה באלוהים חחח סתם אולי אני יגש למה לא ??? האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) ללכת אליו ??? לדעתי זאת סתם הגזמה וחדירה לפרטיות של הבנאדם . האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? כן .... האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) תראו , יש לו הרבה פיצולי אישיות , אומרים שזה בגלל שהוא התבגר.... למשל עם העבודה עם נינט, אני בחיים לא יבין את זה... הכתבות שהיו על זה ממש לא ענו לי על השאלה שלי .... אביב? אני יקצר , אביב פשוט מוכשרר בטירוף ! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? כן האלופה חחח ועל הסדרות שגדלתי עליהם גם אני לא מוותר ... האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לרדת בגדול , לא יודע למה אבל זאת תוכנית שמגעילה אותי ... האם אתם רואים חדשות? שיוצא .. למה לא ? האם אתם רואים פרסומות? חחח כאילו שיש ברירה לפעמים ... ואת אלה של ג' יפית? איכססס ,לא סובל אותה!!!! כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? לא יודע, כול יום יוצא משהו אחר ... __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? כן ... , לפעמים יוצא שגם לא נכנס בכלל... האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לפעמים , וזה לא טוב ... האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? כן , לרוב מהאינטרנט אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? נהיה קצת יותר משעמם , אבל מתגברים אין ברירה.... האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? ממש לא , אני מתנתק... מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? ג. גלישה באינטנט. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? איזו שאלה ... ברור!!!!!!!!!!!!!!!!! בלי מוזיקה , לא חושב שהיה טעם לחיים נישבע לכם ... כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? בלי סוף , כמעט כול הזמן ... (לפחות אני ) האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? בהחלט... האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן , אם זה נשמע טוב .. למה לא ? מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה. האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן , להופעה של להקת יציאת חירום .... ופה ושם מה שיוצא חח האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? לא ניראה לי הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) למה לא חחח עושים צחוקים בדרך ... מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? כן החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? לא זה ולא זה... לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". אחלה שאלון !!!!!!!!!!!! =)

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שם:טל כינוי אהוב:טולי שם שאתה אוהב:דניאל,הראל,ליאור שם שהיית רוצה שיקראו לך:אני מסתדרת עם שלי גיל:16 וחצי מין:נ' מקום מגורים:צורן
(עיסוק) עושה בזמן זה:אוכלת במבה מזל:עקרב מספר מזל או מספר מועדף:3 מידת נעליים:לא יודעת..40-41 מידת חולצה:הכל בערך. מידת מכנסיים:חח גם אין לי מושג,מה שנראה לי בעין אני מודדת. מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהי: אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת?לרוב לא לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? רע בעיקר לבכות לך שוב פעם והילדים[ומלח הדמעות שזכיתי לשמוע רק מבחוץ
]. הכי אני אוהבת בהופעות-בוכה על הקבר,לאן את הולכת,הכל נהיה לא רגיל,מחר כבר לא יבוא,שומקום "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה?אני לא אוהבת אותו,אז שיוותר עליו בכיף. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור)לא חושבת. האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה?לא אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?לא כל,רוב האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר?לא (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?הפיג'מות והאלופה.
האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?חח לא האם אתם רואים חדשות?כשיוצא האם אתם רואים פרסומות?לא ואת אלה של ג' יפית?היא מביאה לי קריזה כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?1 וחצי? לפעמים אפילו זה לא מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?תלוי ביום. האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?לפעמים אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?לא האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? לא יודעת,לפעמים אני סתם קמה ולא מנתקת אז הוא יכול להישאר פתוח עד שיכבו את המחשב מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! לא מרגש אותי,וגם לא כ"כ מדבר אלי. אבל הוא אמיתי.. מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?כן כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?הרדיודיסק של אח שלי מנגן 24 שעות האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?לא שלי האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?כן מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! ה. לא מפריע. האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב?כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם?אם הכרטיס יהיה זול אז כן הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן)להקה מישהו מכם מנגן או שר..או כותב?מנגנת,לפעמים החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני?פורקיפיין,למרות שאני לא מכירה אותו לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס. י. בוב דילןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!@#$$#

../images/Emo85.gif

שם:שירן כינוי אהוב:שאול שם שאתה אוהב: שם שהיית רוצה שיקראו לך:עדי או שני גיל:19 מין:נ מקום מגורים:קרית אתא (עיסוק) עושה בזמן זה:עכשיו ספציפית?כלום מזל:תאומים מספר מזל או מספר מועדף:7 מידת נעליים:37-8 מידת חולצה:אה? מידת מכנסיים:חח מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה...נראה לכם הגיוני? תמונה כלשהיא: __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת?סביר להניח לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות?יש יותר מידי "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה?לא ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) סביר להניח שלא האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?טוטלית לא האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר?לא (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 3. המשורר. 5. הפרפורמר. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?האלופה האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?לא האם אתם רואים חדשות?כשיוצא..בדרך כלל בימי שישי האם אתם רואים פרסומות?לפעמים ואת אלה של ג' יפית?מן הסתם הם נכללים בפרסומות כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?שעה __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?לא האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?של הפלאפון אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?לא האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו?לא מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ג. גלישה באינטנט. השיר "תצא מהמחשב" __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?חובבת.. כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?הרבה האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?סוג של האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?תלוי מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב?כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם?סביר להניח שלא מיוזמתי הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן)הופעה מישהו מכם מנגן או שר..או כותב?כן החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני?פורקיופן לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ג. אוונסנס.

שנים לא ההיתי פה.

התפקדות.-לא בא לי על השאלון שם:יפית כינוי אהוב:יפיתו'ש? שם שאתה אוהב: יונתן, תום שם שהיית רוצה שיקראו לך:לא יודעת.. גיל:18 מין:נקבה מקום מגורים: בת ים סיטי (עיסוק) עושה בזמן זה:משתדלת לסיים י"ב מזל:דלי מספר מזל או מספר מועדף:אה? מידת נעליים: 37 מידת חולצה:ענערף..מדיום? מידת מכנסיים: כנ"ל... אני הימנית..

שאלון

שם: פרימה כינוי אהוב: מרפי שם שאתה אוהב: עדי (לבנות) שם שהיית רוצה שיקראו לך: לוידת.. גיל: 14 מין: נקבה מקום מגורים: ירושלים (עיסוק) עושה בזמן זה: מסיימת יסודי!! מזל: קשת מספר מזל או מספר מועדף: אין מידת נעליים: 38 מידת חולצה: P או 1 מידת מכנסיים: 34 מידת חזייה: לא עניינכם.. אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהיא: __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) הייתי בהופעה שלו, של מוניקה ושירי מימון ופשוט התאהבתי.. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) צועקים איתם יחד...זה בשביל הקטעים, זה לא אומר שאני פאקצה... כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? ממש לא!! לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? שומקום "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? לא, כי הוא כתב את זה בשביל נינט וזה מזכיר לי אותה ואני לא אוהבת אותה חחח...וגם כי זה פשוט לא כמו שירים אחרים שלו, שמלאים בהרבה יותר משמעות.. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) כן אבל בעדינות לא להתנפל עליו..הייתי מבקשת תמונה או משו... האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) לא הבנתי ת'שאלה..למה שאני אלך אליו לבית? הוא מזמין אותי?
האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? לא אבל עם הרוב.. האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? לא אבל בהרבה בגלל זה אני מתחברת אליו, לשירים (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! הכל __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? לא האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא האם אתם רואים חדשות? כן האם אתם רואים פרסומות? כשמשעמם.. ואת אלה של ג' יפית? אוי היא עושה לי סיוטים.. כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? לא הרבה בכלל __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? לא האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? כן אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? לא אבל זה מבאס קצת.. האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? כשאני לא על המחשב הוא לא פתוח אלא אם כן אני חוזרת עוד כמה דקות.. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. גלישה השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! זה בעצם נכון מה שהוא אומר אבל המילים לא יפות.. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? כן! כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? הרבה.. האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? לא ממש..אבל זה בהחלט חלק מהחיים האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן אבל יש דברים שאני ישר יודעת שאני לא אקשיב לזה.. מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! קצת שילוב..זה די מגניב ששומעים משהו חדש אבל אתה בא להופעה של אביב אז שיעשו הופעה משל עצמם.. האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? הייתי שומעת כמה שירים שלהם לפני ואז מחליטה ללכת או לא.. הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) הופעה מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? הכל החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? לוידת לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס בריטני ספירס!!! סתם, אוונסנס =)

פיי.. שנים

מה שלום כולם? או שלא כולם בעצם כי אני כבר לא רואה פה אפחד.. אז יאללה, |מודגש| בשבילך שירן |מודגש| שם: מאור כינוי אהוב: סיטון שם שאתה אוהב: :| שם שהיית רוצה שיקראו לך: נועם גיל: 18 ו.. מין: זכר בדרך כלל מקום מגורים: אשדוד (עיסוק) עושה בזמן זה: מנסה לדחות את הגיוס |: מזל: טוב מספר מזל או מספר מועדף: 14 מידת נעליים: \: מידת חולצה: /: מידת מכנסיים: \: מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה כמה שיותר גדול יותר טוב תמונה כלשהיא: שם בצד.

../images/Emo85.gifבן 18?!?!../images/Emo12.gif

אימאלה איך גדלת אני זוכרת אותך משדר משחקים מוזרים בצ'אט ואת עצמך בלי חולצה איך הייתי מתלהבת

Bambi di

New member
../images/Emo98.gif

התפקדות. שם: עדי. כינוי אהוב: עדע. שם שאתה אוהב: שלי. שם שהיית רוצה שיקראו לך: טוב לי ככה
גיל: 15. מין: נקבה. מקום מגורים: חיפה. מזל: דגים. מספר מזל או מספר מועדף: 6. מידת נעליים: 37-8. מידת חולצה: S מידת מכנסיים: 38 [?] מידת חזייה: שלא תדעו צער
תמונה כלשהיא: אני. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: למה לא? א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) - בחופש הגדול שבין כיתה ו' ל-ז' התחלתי לשמוע אותו דרך הרדיו אני מניחה או משהו. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: שהם רוצים ילד. א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת?: כן. לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות?: אני יכולה להגיד שהתאבדות שובר אותי בהופעות. "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה?: לא. כי זה שיר מעאפן בכלליות. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור): לא. האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה): מז"א מקרי חירום? הוא לא איזה בית חולים, הוא בנאדם...ואני חושבת שלהגיע לבית שלו זה כבר חציית הגבול. הוא לא חבר שלנו או משהו. האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?: ברור שאי אפשר להזדהות טוטאלית עם הכל. אבל עם רוב הדברים יוצא לי להזדהות. האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר?: לא. (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! הכל אני מניחה. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?: האלופה, האוס. האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?: לא... האם אתם רואים חדשות?: לא. האם אתם רואים פרסומות?: יש באמת ברירה? ואת אלה של ג' יפית?: כן [?!] כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?: שעתיים בערך. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?: כן. האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?: משהו כזה. האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?: גם. אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?: לא...יש עוד אחד למטה
האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו?: א. לא. ב. לא. ג. אמן. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. הורדות וגלישה. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! דווקא פה אין אחר? הממ שיר די בינוני. בשמיעה ראשונה הוא זוועה אבל אח"כ מתרגלים. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?: כן. כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?: הרבה. האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?: בשביל אנשים מסוימים. האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?: כמעט ולא. מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב?: כן. האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם?: תלוי...כסף, מקום, איכות הלהקה וכו'... הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן): הופעה. מישהו מכם מנגן או שר..או כותב?: מנגנת בגיטרה, אם אפשר לקרוא לזה נגינה. וכותבת כשמתחשק. החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? פורקיפיין. לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס

התעוט

New member
אלק שיר זוועה,אחד השירים היותר

מרגשים ויפים שלו...(מצטער שאני מתערב פשוט אני מת על השיר הזה)

הוו! ../images/Emo13.gif

שם: לוטוס כינוי אהוב: לוטוסית שם שאתה אוהב: צליל שם שהיית רוצה שיקראו לך: צליל? P: גיל: 15 עוד שבועיים מין: נקבה מקום מגורים: מתן (עיסוק) עושה בזמן זה: שומעת שירים של ערן צור? מזל: תאומים מספר מזל או מספר מועדף: 3 מידת נעליים: 37 מידת חולצה: M מידת מכנסיים: 34 מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה חחחחחחחחח תמונה כלשהיא: זה L אהובי... הייתי עצובה שבוע מזה שהוא מת __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: בכיתה ה' שמעתי אותו ברדיו והתאהבתי. אח"כ קראתי את הביוגרפיה שלו בארכיון ועוד יותר התאהבתי ^_^ ואחר כך הבנתי שהוא גאון "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: דיי שקט כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא. זה כבר חרוש.=\ לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? אני ממש אוהבת את עצוב בלעדייך "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? לא משנה לי ממש ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור)... לא נראה לי.. הוא לא צריך עוד קרצייה האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) זה כבר דיי מעיק P: האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? לא. (!) האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) עם הרבה.. אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. |דגש|הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!!------------> מי זה? O____ס __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? לא. האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? ממש לא. האם אתם רואים חדשות? אכן, אבל לא בעקביות האם אתם רואים פרסומות? כן, לפעמים =\ ואת אלה של ג' יפית? בשל יפיתוש אני משתיקה את הווליום ועוצמת עיניים כדי לא להקיא או משהו כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? ממ חצי שעה __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? בימים נורמלים לא P: האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? כנ"ל האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? לפעמים.. אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? לא.. טוב, קצת.. האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? רוב הזמן.. גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? אז הוא יהיה סגור.. חח אבל מי נוסע לקברי צדיקים XD ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? ישראבלוג ותפוז השיר "תצא מהמחשב" שיר שאני צריכה להתחיל ליישם.. אבל אני מכורה =\ __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? ברור ^^ כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? כמה שאפשר האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? כן האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? יותר מזה-- סקרנות. מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? הו כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? כן, זה קרה לא פעם הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) בכייף מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? שלושתם החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? קניתי את שניהם באותו יום D: לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ ב. ג'טרו טול. +פלסיבו ומיוז!!!!!!!!$$@%&%*&#%#&)#@&!$! [בסוף ספטמבר..]

Are You In

New member
אני שונאת אנשים.

שם:- כינוי אהוב:- שם שאתה אוהב:- שם שהיית רוצה שיקראו לך:- גיל:16 מין:ננ מקום מגורים:מרכז (עיסוק) עושה בזמן זה:מתפגרת בכיתה מזל:טלה מספר מזל או מספר מועדף:3 מידת נעליים:36 וחצי מידת חולצה:S מידת מכנסיים:34 נראה לי משו כזה מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה לא זוכרת תמונה כלשהיא: __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: כי הייתי בהופעה שלו לפני כמה שנים והתאהבתי בו. "אביב תעשה לי ילד". כולם זונות. כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת?ברור לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? משוררים, לאן את הולכת, עכשיו מעונן, אולי ושלל דברים "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב?כן אם כן ואם לא.. למה? כמו שהוא שר "אתה פה חסר לי" שלא נכתב בשבילו.. למה שהוא לא ישיר את זה? הוא מבצע את זה פי 1000 על נינט. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? לא, כבר ראיתי אותו 80 פעם האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה?כן. אם כן. למה? כי חברה שלי גרה ממש קרוב ומשעמם לנו לעיתים קרובות. האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?לחדשים לא האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר?לא (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 6. הכל !!!!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?לא האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?לא האם אתם רואים חדשות?לא האם אתם רואים פרסומות?לא ואת אלה של ג' יפית?לא כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?שעה בערך..לפעמים פחות __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?כן האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?לא אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?כן, כל השירים שלי פה:(:( האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה?אין לי אייסיקיו ואם לחודש של ויפאסנה בהודו?עדיין אין לי מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? ה. אחר.- מסנג'ר השיר "תצא מהמחשב" 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?כן כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?הרבה מאודדדדדד האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?מאוד. האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?כן מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב?כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם?כן הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן)כן מישהו מכם מנגן או שר..או כותב?מנגנת וכותבת מידי פעם החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני?פורקיופיין לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!)

למעלה