No need to be alone..../images/Emo190.gif|פיס|
It's real love.. שם:עדן כינוי אהוב: דוּן שם שאתה אוהב: עדן:] שם שהיית רוצה שיקראו לך: עדן=] גיל:15.8 מין: נקבה מקום מגורים: מבועים (עיסוק) עושה בזמן זה: שומעת מוזיקה מזל: מאזניים מספר מזל או מספר מועדף: אולי 9 מידת נעליים: חחח מה איכפת לכם?.. זה כאילו אשכרה יעזור לכם בחיים?.. מידת חולצה: מידת מכנסיים: מידת חזייה: לא עונה ולא עונה. סתם נו. אבל זה טיפשי. טוב אני לא אענה רק בשביל שתדעו אם הציצים שלי גדולים. אני מוחה על השאלות המטומטמות והחסרות חשיבות:] תמונה כלשהיא: בלעט
__________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע.- האדם היחיד שקרה לי איתו דבר כזה זה אריק קלפטון
ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב.- כן.. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי).-לא!.. בעצם קצת.. אם אמא שלי לא הייתה אוהבת אותו, בטח לא הייתי שומעת אותו מגיל 0. ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. חחח ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר)- מה הקטע? אביב מושך מינית אנשים, אז הם מבקשים ממנו שיעשו להם ילד.. גם רוצים כיף, וגם רוצים להמשיך את שושלת הגאוניות. חחח אבל חלקם צועקים חזק מדי ולא בטיימינג, זה מעצבן. כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא. כאילו, אם הקהל מתחיל, אז לא. לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? יש כמה.. עולה לי לראש עכשיו "הכל מתפורר", אז שיהיה:] "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? למה לא?:] הוא עושה את זה יותר טוב מהביצוע המקורי לדעתי.. ולא יוצא שאני אומרת הרבה כאלה דברים ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) לא! איזה פאדיחה. הייתי רוצה, אבל לא הייתי מעזה.. האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) ברור שלא.. זה חדירה לאמא של הפרטיות. האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? בדרך כלל האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? בדרך כלל.. (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!!- הכל.. הוא פשוט טוב במה שהוא עושה. 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? "האוס", ופעם הייתי רואה את "בטיפול" שזו הסדרה המדהימה ביותר שנוצרה, וגם את "משחק מכור" שהיא המצחיקה ביותר:] האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא. האם אתם רואים חדשות? לפעמים האם אתם רואים פרסומות? לפעמים ואת אלה של ג' יפית? לפעמים! כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? לא הרבה.. בשבוע זה איזה שעתיים שלוש __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? בד"כ האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? לפעמים אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? לא.. זה היה כזה כיף כשזה קרה.. האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? אין לי אייסיקיו, יש לי מסנג'ר, ולא, אני לא משאירה אותו.. ואם לחודש של ויפאסנה בהודו?=\ מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. מעבירה קבצים מהדיסקים למחשב ואז לאמפי.. חח אני משועממת:]] ואני חוקרת באינטרנט.. אני אוהבת לדעת דברים.. אני הרבה ביוטיוב.. אני בערך כל יום מסתכלת על התגובה של פול למוות של ג'ורג'.. ואז על התגובה למוות של ג'ון.. אני כבר מליון שנה מנסה לפצח מה הוא אומר עם המסטיק בפה! איזה מעצבן. דיקציה! השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! זה שיר טוב.. אם לא הייתי תלויה במחשב, זה מה שהייתי עושה. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? מאוד כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? המון, בערך תמיד. האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? כן האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן.. מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב
צריך להפתח לעוד מוזיקאים בארץ.. ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? כן הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) להקה מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? אני שרה וכותבת.. גם מנגנת, אבל בכלי נשיפה, ובגיטרה אני צולעת.. בפסנתר אני בסדר:] החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? לא זה ולא זה לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!)
ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע".בלי אלכס
ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס.