התפקדות יוני + שאלון

אשכרה ערסית

אבל יפה

kobi love

New member
חח איזה ערסית בראש שלכם?

היא דומה פה לפאקצה תמימה (במיוחד הפרסומת של לילה גורם לזה להיראות כך) בוא לקרית ים תראה מזה ערסית...הנה שמתי תמונה של ערסית,היא קצת דומה לאבי ביטר,אבל זאת ערסית אמיתית

CryForTheMoon

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo20.gif

I.D; התפקדות. שם:
אביב דקל. כינוי אהוב:
אביבע\ אביבוש\ ביבץ' \ ביבוש.. שם שאתה אוהב:
מלני. שם שהיית רוצה שיקראו לך:
אביב. גיל:
18+. מין:
נ. מקום מגורים:
גבעת ברנר. (עיסוק) עושה בזמן זה:
במחשב? מזל:
שור. מספר מזל או מספר מועדף:
אין. מידת נעליים:
39. מידת חולצה:
- מידת מכנסיים:
- מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה
85D תמונה כלשהיא:- __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת?
כן. לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות?
לא יודעת. "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב?
לא יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה. אם כן ואם לא.. למה?
לא יודעת. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו?
לא. האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה?
אני לא אעשה את זה. אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה)
כי לא. האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?
לא, אבל לפחות עם שורה אחת.. האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר?
לא. אביב? 6. הכל !!!!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?
האמ, לא... אבל אוהבת תוכניות באנימל פלאנט בעיקר ובוגדים וכל מני. האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?
לפעמים כוכב נולד וכאלה. האם אתם רואים חדשות?
בדרך כלל. האם אתם רואים פרסומות?
כן. ואת אלה של ג' יפית?
כן. כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?
ממש מעט. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?
לא. האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?
יש מצב. האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?
כן. אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?
חחחח עצוב, אבל כן. האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה?
כן. ואם לחודש של ויפאסנה בהודו?
כן. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? ג. גלישה באינטנט.
בפורומים שונים בעיקר. השיר "תצא מהמחשב"
אגיד את דעתי, שיר נכון לגמרי.. אמת אמת! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?
כן. כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?
כשאני על המחשב, שומעת בדרך כלל. האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?
אולי. האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?
לא הרבה. מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב?
כן. האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם?
לא, כן רק אם זה בחינם. הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו?
לא ניראלי. מישהו מכם מנגן או שר..או כותב?
לא אני! החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני?
אף אחד. אבל מעדיפה את דנה עדיני... חמודה. לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ ג. אוונסנס.
מתה לראות את איימי לי [:

Forever NemeSh

New member
סיננתי קצת, השאלון הזה חופר ../images/Emo122.gif

התפקדות. שם: טל כינוי אהוב: טלו'ש, טוליפה שם שאתה אוהב: טל, עומר ואביב (אחים שלי) שם שהיית רוצה שיקראו לך: טל גיל: 21 עוד מעט מין:
מקום מגורים: ראשון (עיסוק) עושה בזמן זה: משהו כלשהוא מעניין מזל: מאזניים מספר מזל או מספר מועדף: 4 מידת נעליים: 40 מידת חולצה: ? מידת מכנסיים: ! מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה: ?! תמונה כלשהיא: אין לי כוח ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? האלופה, חברים, סאות' פארק האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא האם אתם רואים חדשות? מידי פעם האם אתם רואים פרסומות? מה יש לראות בפרסומות? ואת אלה של ג' יפית? NOT כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? ממש לא הרבה, אין לי כוח וזמן לזה. מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? כן האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לא יודעת אני לא סופרת האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? כן אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? לא סוף העולם אבל זה בהחלט מצער האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ממש לא, אני לא משתמשת באייסיקיו כמעט לעולם ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? הא? קודם שיהיה כסף לנסוע אח"כ נדבר.. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? פורומים, מוזיקה, צופה ביוטיוב בקפואירה גלישה באינטרנט! מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? מאוד כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? תמיד האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? זה לא דרך חיים, זה תוספת בלתי נפרדת מחיי האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? וודאי האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? כן הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? כן מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? כותבת שירים, מנגנת על בירימבאו החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? דנה עדיני כבש אותי, היא מקסימה לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס. אף אחד מהם!

Forever NemeSh

New member
כלי הנגינה שמלווה את אומנות הלחימה- קפואירה.

בירימבאו אני עושה קפואירה, בין השאר לומדים לנגן על הכלי הזה שמפיק צליל מדהים ומיוחד, בעל מקצבים שונים, גבהים ואיכויות שונות עפ"י הצורה שהוא בנוי.

kobi love

New member
לילה טוב...

שם: קובי כינוי אהוב: אין בידיוק שם שאתה אוהב: ימית שם שהיית רוצה שיקראו לך: יוני גיל: 21 וחצי מין: זין מקום מגורים: קריות (עיסוק) עושה בזמן זה: עונה על השאלות מן הסתם מזל: גדי מספר מזל או מספר מועדף: 7 מידת נעליים: 42/3 מידת חולצה: אממ לא יודע סטנדרטי ,תלוי איזה סוג,מעדיף קטן מידת מכנסיים: 42 בערך..שוב,תלוי איזה מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה - חבל אני בן,ואני כן לובש חזיה,זו הסטיה שלי תמונה כלשהיא: בסדר __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. -זו התשובה הנכונה ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. - בגלל שאני לא יכול להיכנס להריון אני צועק לו שיעשה לי אח,למרות שאימי תהיה נגד ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא כל כך זה קצת דבילי,כולם יודעים כבר שהוא הומו הוא לא צריך לשיר חח לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? כנל "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? לא,כי לא יודע,שישכח את נינט ואת כל החומר שלה,איפה הימים שהוא היה צורח קבעתי עם האושר בהופעות ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) כן למה לא אגיד לו כמה הוא חרא היום לעומת מה שהיה פעם האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) לא צריך ללכת אליו שיזיין את המעריצות שלו בשקט בלי שאף אחד יפריע לו האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? לא כל כך בשירים האחרונים כי זו כתיבת להיט התקליט האחרון,כאילו הוא הולך להיבחן באודישן של כוכב נולד,וכולם יודעים שאביב לא יכול להיות בכוכב נולד ולא יכול להיות זמר עם קול צלול,אז שפשוט יחזור לעצמו ולצרחות ולשגעונות ולשירה העצובה יותר והעמוקה האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) כבר נשאל אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!!-לא יוסי עדן,תמיר גל!!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; חדשות בלבד האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? לא האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא האם אתם רואים חדשות? אכן האם אתם רואים פרסומות? ממש לא ואת אלה של ג' יפית? כן הבחורה כוסית אז אני קצת מתחרמן וזה עושה לי טוב כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? שעתיים גג __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? חס וחלילה האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? תלוי באיזה ימים האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? לעיתים אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? חח אכן כן האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? כן ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? לא,מה הטעם להשאיר אותו פתוח.. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו.-תאמת זה רוב הזמן,באמת שזו התשובה ולא בצחוק ה. אחר. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני- תשובה א' נכונה 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? לא חובב,חובב רק במיטה,במוזיקה אני מקצוען! כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? תלוי,יש ימים שאני כבר לא שומע האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? לא...אבל זה חלק מהחיים האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? לא חח מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה-בידיוק! ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? לא רק אם יוצא האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? בחיים לא הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? אכן אכן אכן החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? שניהם זבל לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע".אורגיה??? אוו זה מעניין ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס.

bobit marely

New member
קעקוע חדש =)

שם:בתאל כינוי אהוב:בובית (שלי) שם שאתה אוהב:שחר שם שהיית רוצה שיקראו לך:אין גיל:17 מין:נקבה מקום מגורים:פ"ת (עיסוק) עושה בזמן זה:כרגע?ממש כרגע? מדברת עם חברה במקרופון מזל:טלה מספר מזל או מספר מועדף:2 מידת נעליים:39 מידת חולצה:M מידת מכנסיים:2 מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה:80C תמונה כלשהיא:של הקעקוע החדש =) השני במספר

איין קץ לילדות שחלפה לה פתאום

שם:ישראל כינוי אהוב:ישרוליק, שם שאתה אוהב: שם שהיית רוצה שיקראו לך: משה דיין
גיל:28 מין: בסדר, למה לא?.. מקום מגורים: ח ד ר ה (עיסוק) עושה בזמן זה:חושב על פילים מעופפים ורודים
מזל:דלי מספר מזל או מספר מועדף: מידת נעליים:47 מידת חולצה:XL מידת מכנסיים:XL מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהיא:יש

למעלה