התפקדות יוני + שאלון

עונהה

שם:מיה כינוי אהוב:מוצ'י :):):) שם שאתה אוהב:ליאור..שם מדהים..אלוהי משהו... :) שם שהיית רוצה שיקראו לך:ברוריה....סתם לא יודעת אני דווקא אוהבת את השם שלי כי אני בחרתי לעצמי אותו (סיפור ארוך..) גיל:16 + מין:נקבה.. מקום מגורים:גבעתיים.. (עיסוק) עושה בזמן זה:כרגע?שומעת מוזיקה ועונה על השאלון... מזל:קשת מספר מזל או מספר מועדף:7 מידת נעליים:38 מידת חולצה:M מידת מכנסיים:38 מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה 70 C תמונה כלשהיא: __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) לא חושבת כלום יאללה מה זה השטויות האלה לנתח מעריצה בגלל 4 מילים ועלק אחכ אומרים שיש סטיגמות ושאביב מסכן כי כל החים אמרו לו שהוא הומו..... אם אתם הגעתם למצב שראיתם בנאדם עם מלא איפור ושמלות ולא אמרתם שהוא הומו והמשכתם לאהוב אותו מי אתם שתגידו על מעריצה שאומרת 4 מילים משהו..אם היא בהופעה שלו סימן שחשוב לה ושהיא אוהבת אותו ואני לא מדברת על הופעות חינם שאז זה קצת מטריד כי עושים את זה כדי להסתלבט ולא ברוח הצחוק...זהו זה! כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? אמממ לא זכור לי שהיתי בהופעה כזו ואם כן זה היה מזמן אז אני לא זוכרת לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות.זו שאלה הערה הארה או מה? איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות?מצטערים קרן אור שיר עצוב ועוד כמה.. "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? כן כי אז אפשר לתפוס תנומה איזה כמה דקות... ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) חחחחחחחח הצלחת לגשת הכל היה טוב ויפה! ואז!!!!! באו הפקאצצצצצצצצצצצות שלי שבגללן מיכה העיף אותי ממנו!!!!!!!!!!!!!! האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?לא. האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר?לא. (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 6. הכל !!!!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?אמממ לא עולה לי עכשיו לראש משהו כזה האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?לא האם אתם רואים חדשות?לא ממש האם אתם רואים פרסומות?לא ממש ואת אלה של ג' יפית?חחחחחח ברור!!!!!! כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?לא הרבה...שעה שעתים __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?לא האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?לפעמים כן אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?אמממממ לא ממש אבל זה יחסר האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה?חחח לא ואם לחודש של ויפאסנה בהודו?חחחחחחחח לא אבל ישלי בפלא אז זה כל שניה שולח לי הודעות מעצבנות כאלה וזה נראה כאילו אני מחוברת כל הזמן מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב?איסיקיו השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?כן כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?לא יודעת.. האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?לא,אולי בתקופות מסוימות.. האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?מזתומרת? מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב?בקושי יוצא לי ללכת להופעות של אביב...אני בנאדם עסוק האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם?אממממממ לא חושבת אבל אם מזמינים אותי אז למה לא.. הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) נראה לי שכן למה לא.. מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני?פורקיפיין חחח לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!)

איך בחרת לעצמך את השם?

נורא מעניין אותי
את יכולה לספר? בבקשה?

כן :)

אני נולדתי עם שם דוסי (ההורים שלי דתים) היתי בבצפר דתי מכיתה א' עד ו' ובכיתה ו' עברתי לבצפר חילוני... ולא התאים לי השם הזה... אז פשוט החלפתי אותו לשם מיה בת"ז...והכל אבל באותה תקופה לא היה לי ת"ז אז שינו את זה במשרד הפנים בספך של ההורים שלי בת"ז שלהם.... ומאז כולם קוראים לי מיה...בהתחלה ההורים שלי לא כל כך אהבו את זה בכל זאת זה על שם אמא של סבתא שלי וזה ופתאום אני מוחקת אותו... אבל בסוף כולם קיבלו את זה.. חיים שכאלה :)

כן..חזרתי בשאלה..

בסוף כיתה ו' חזרתי בשאלה... וקראו לי בתיה... אפשר להבין למה החלפתי אותו אה? חחחח יש לי חברות טובות שקוראות לי בתיה סתם בשביל הצחוקים כמו שם חיבה כזה.... אבל כולם קוראים לי מיה אפילו החברות שהיו איתי ביסודי בתקופה שקראו לי בתיה...

©big smile©

New member
טוב, אני מצטרפת ../images/Emo13.gif

שם: ענבר כינוי אהוב: ענברי שם שאתה אוהב: נעה שם שהיית רוצה שיקראו לך: אמי גיל: 17 וחצי מין: נקבה מקום מגורים: ראשון לציון (עיסוק) עושה בזמן זה: מחר אני מתחילה ללמוד לבגרויות מזל: אין [עקרב] מספר מזל או מספר מועדף: 5 מידת נעליים: 38-9 מידת חולצה: משתנה מידת מכנסיים: כנ"ל מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהיא: סתם תמונה שלי מתל אביב מיום שני. שתכירו :] אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) כי המילים שלו מדהימות, והתמכרתי פשוט. הוא מדהים בעייני. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? חח לא לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? סוף העולם, זה רק הלב שכואב לך, האם להיות בך מאוהב, עצוב בלעדייך, עכשיו מעונן. "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? כן אם כן ואם לא.. למה? הוא שר את זה אחרת מנינט, יותר.. מרגש כזה. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) לא נראה לי. האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? לא אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? לא עם הכל הכל, אבל עם הרב. האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? לא (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! [רק לא צריך להגזים עם הסימני קריאה חח] 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? הישרדות האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא האם אתם רואים חדשות? לא האם אתם רואים פרסומות? כמעט ולא ואת אלה של ג' יפית? חח לא כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? ממש ממש לא הרבה מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? כן, למרות שרק עכשיו התחלתי לכתוב. האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? כן, בימים שאני בבית האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? לפעמים אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? משהו כזה האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? לא ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?כן כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?כמעט כל היום האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?משהו כזה האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים?בטח מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה [אבל זה תלוי מי] ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? יש מצב הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) הופעה מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? כותבת, אבל כבר לא כ"כ החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? לא מכירה אף אחד מהם לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. [רק תנו לי כסף] ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס.

yellow cheese

New member
השאלון הזה הרגיז, רק מתפקדת!

שם: שירלי כינוי אהוב: שיר, שירלוש, שרלוק שם שאתה אוהב: טוהר ואוֹרי, אהוביי. שמות מושלמים ואנשים מושלמים. שם שהיית רוצה שיקראו לך: כשהייתי ילדה רציתי אפרת או מעיין, כרגע? שירלי. גיל: 21 וחצי מין: נ' מקום מגורים: באר שבע (עיסוק) עושה בזמן זה: כלום בעיקר מזל: קשת

Hosh17

New member
התפקדות

שם: חופית כינוי אהוב: חופה חחח וחוף שם שאתה אוהב: אממ רחלי יפה:) שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיל: עוד חודשיים 18 מין: נ' מקום מגורים: פתח תקוה (עיסוק) עושה בזמן זה: תלמידה, היום מתחילה לעבוד בלונה פארק מזל: אריה שבת שלום אנשים

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנמנמנמ.. כאילו אין מחר!!P:

שם:שירה כינוי אהוב:
שאלה טובה שם שאתה אוהב: שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיל:אוטוטו 17 :) מין:המין השלישי! מקום מגורים:פרדס חנה (עיסוק) עושה בזמן זה:עונה על השאלון
מזל:תאומים!
מספר מזל או מספר מועדף:8? מידת נעליים:39 מידת חולצה:אנערף מידת מכנסיים:זה ממש שונה בין חברה לחברה
מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה נראה לי B70 או 75 או משהו בסגנון תמונה כלשהיא:שניה.. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? תלוי לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות?
זה קשה "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? אני ממש אוהבת שהוא שר את זה. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) שאלה טובה. לא נראה לי. האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) חחח -טוקטוק- "היי אביב, סתם, באתי. :)" האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?לא האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?לא האם אתם רואים חדשות?פעם ב.. האם אתם רואים פרסומות?
ואת אלה של ג' יפית?אני שונאת אותה כ"כ! כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום?אני רואה טלוויזיה אולי פעם בשבוע.. וגם זה לא
__________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?תלוי כמה זמן יש לי וכמה משעמם לי האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?לא חושבת האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט?יאפ אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם?יש עוד כמה וכמה מחשבים בבית
אבל.. כן. כי יש עליו שירים ותמונות ודברים שאני צכה
האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? חח פעם זה היה ככה.. עד שהתחילו הפסקות חשמל וכאלה.. אז הוא פתוח כל היום עד שהמחשב נכבה וכשאני נוסעת ליום-יומיים. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט.+מדברת עם אנשים באייסיקיו/מסנג'ר ד. פורנו. ה. אחר. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! (
) __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?בהחלט כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?הרבה נמאס לי

hagzi

New member
את הבגרות שלי במתמטיקה כבר עשיתי../images/Emo29.gif

שם: הגר כינוי אהוב: אין שם שאתה אוהב: מיכאלה שם שהיית רוצה שיקראו לך: מיכאלה גיל: 16.7 מין: נקבה מקום מגורים: תל אביב (עיסוק) עושה בזמן זה: תלמידה מזל: בתולה מספר מזל או מספר מועדף: נראה לי 9 מידת נעליים: 40 מידת חולצה: לא יודעת מידת מכנסיים: לא יודעת מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה חסוי
(נו מה יתחילו לצחוק עלי!) תמונה כלשהיא:
__________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: ד א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א ו- ה א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? סוף העולם ועכשיו מעונן זה שילוב טוב "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? כן... בשביל שאני אגלה שזה כן שיר טוב, ולהוכיח לכולם כמה נינט זמרת גרועה ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) לא יודעת... וכבר ראיתי אותו ולא ניגשתי (הוא גר שכונה לידי) האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) לא נראה לי... האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? ממממ לפעמים יותר לפעמים פחות האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? לא (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) אביב? הכל... זה שילוב טוב אצלו 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? חברים האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא... האם אתם רואים חדשות? כן האם אתם רואים פרסומות? רואה אבל לא שמה לב ואת אלה של ג' יפית? לא... בשלב הזה אני הולכת להקיא כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? לא יותר מדי __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? לא נראה לי, אולי... האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? לפעמים אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? קצת האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? אין לי איסיקיו ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? בלעבלעבלע מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? ג א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. השיר "תצא מהמחשב" 2 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? כמובן כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? הרבה האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? כן האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ג א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? יאפ האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? כבר קרה בעבר הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) יאפ מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? כן החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? פורקיופיין... לא אוהבת את דנה עדיני. בכלל- אוטוביוגרפיה של הכנסיה לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ רולינג סטונס א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס.

galush29

New member
"אני עוזב,אני עוזב היום להלהללהלה.."

שם:גל כינוי אהוב:גולש,גולי שם שאתה אוהב:אלכס,ניקול,אביב,אריאלה,מיכאלה..מלאXD שם שהיית רוצה שיקראו לך:אלכס או מיכאלה גיל:15 מין:נקבה מקום מגורים:מעלה אדומים (עיסוק) עושה בזמן זה:לומדת[?!] מזל:בתולה מספר מזל או מספר מועדף:2 מידת נעליים:38 מידת חולצה:S-M מידת מכנסיים:38 אני חושבת מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהיא:

moriboy666

New member
חיברתי אותו ועכשיו עונה עליו..

זה מרגיש די מוזר.. שם:גל כינוי אהוב:גלוש? שם שאתה אוהב: וואו. אליס, אליסון, מישל.. שם שהיית רוצה שיקראו לך: כבר התרגלתי. גיל:20 מין:ז. מקום מגורים:רמת גן (עיסוק) עושה בזמן זה:סאונדמן בלהקה צבאית מזל:אריה מספר מזל או מספר מועדף:45 מידת נעליים:44-43 מידת חולצה:S-M-L אני לובש הכל.. מידת מכנסיים:לא יודע מידת חזייה: - תמונה כלשהיא: שיט עשיתי תגובה מהירה.אני כל הזמן נופל בזה!!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב: א' ג' וב' איפה שהוא נכון. א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב. ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) א' וקצת ה' כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? כבר עניתי. "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? אני חושב שזה שיר טוב אבל שישאיר אותו לנינט. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? לא הוא ניגש אליי בדרך כלל האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? לא. האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב?לא האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? נפלתי בפח של כוכב נולד וכבר לא.. אביב? הכל וקצת פחות מהזמר. 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!! 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר?אממ היום בעידן הויאודי.... זה פחות קריטי.. אבל ששודר - השמיניייה.. האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים?לא האם אתם רואים חדשות?כן. אני די פריק. האם אתם רואים פרסומות?לא.. מאזין ומחליש ואת אלה של ג' יפית? אני סוגר את הטלויזייה כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? היא פתוחה מחמש בערב אני מאזין לה בלבד עד שיש כתבה או תוכנית שמעניינת אותי __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום?תלוי ברמת השיעמום שלי ועכשיו בשביל לקרוא את התשובות שלכם..
האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום?כן מודה. האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? מדי פעם. לרוב לא.. אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? די כן אם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? לא מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. ג' השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! 2 __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה?כן כמה מוזיקה אתם שומעים ביום?20 שעות בממוצא האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים?כן האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כמובן מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! ג' האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? כן הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) הופעה. מישהו מכם מנגן או שר..או כותב?כתבתי בעבר. החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? פורקיפיין למרות שדנה ממש טובה ושווה לכם לשמוע. לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ רולינג סטונס. ויש לי כבר כרטיס לאונסנס. ואני לא מבין איך אפחד לא אמר היהודים!.(אולי כי זה לא יקרה בקיץ..אבל עדין ..אני שם.) א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס. החלק הבא יפורסם במשך היום.. האמת תלוי בהענות שלכם.

קליפורניה.

שם: גילי. כינוי אהוב: גיל. שם שאתה אוהב: עדן. שם שהיית רוצה שיקראו לך: גילי זה סבבה.
גיל: 19 וחצי. מין: נקבה. מקום מגורים: עמק יזרעאל. (עיסוק) עושה בזמן זה: חיילת. מזל: עקרב.
מספר מזל או מספר מועדף: 2. מידת נעליים: 39. מידת חולצה: מידת מכנסיים: מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה תמונה כלשהיא:

מעיין51

New member
רציני\לא רציני

שם: מעיין כינוי אהוב: נעע.. מעדיפה להישאר מעיין שם שאתה אוהב: אילן שם שהיית רוצה שיקראו לך: טוב לי עם מעיין גיל: 14.8 מין: נקבה מקום מגורים: כפר סבא (עיסוק) עושה בזמן זה: פחח מצחיק אתה.. עונה על השאלון לייק דה מזל: עקרב מספר מזל או מספר מועדף: ממ 7 מידת נעליים: 7 מידת חולצה: S מידת מכנסיים: S [WTF] מידת חזייה: אין מקביל לחזייה שאפשר לשאול בנים. אז זו שאלת בחירה----מכועררררררררר תמונה כלשהיא: כלשהיא __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; בן זונה למה אביב: א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? כן...אם שרים.. בינתיים זה לא ממש קורה לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? פיי.. אממ מצטערים, שום מקום, מסיבת מתגייסים, ועוד ועוד ועוד "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? אם כן ואם לא.. למה? כן כי זה שיר שלו, גם אני אוהבת אותו [ואת מי ששרה אותו] וגם אם לא...[ואני לא] ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) אממ...לא יודעת.. תלוי עם מי הוא יושב :-} האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) אה? האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? כמעט האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? לא אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? לא..... האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? כל כך לא האם אתם רואים חדשות? לפעמים האם אתם רואים פרסומות? לפעמים2 ואת אלה של ג' יפית? לאאא כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? כמה שיש __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; כפרעליו האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? אכן האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? כן.. רק שיוצא לראות את זה מול העיניים אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? אויש תרגיע האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? חחח לא.. מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? ד. פורנו. השיר "תצא מהמחשב" 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? לא.. איכ כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? המוניםםםםםםםם האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? כן האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן.. אולי.. לפעמים.. בעצם לא מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? תלוי אם יש לי עודף כסף .. הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) חח משעמם לך ממש נכון? מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? פה ושם.. החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? מי זאת דנה עדיני? [לא ממש מתחברת לבנות].. לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) ב. ג'טרו טול. ד. בלונד רד-הד. אחד מהם..

וואי זה ארוך....

גם אני לא ממש מוכרת פה אבל מדיי פעם כשמשעמם אני נכנסת וקוראת ואם יש לי מה להגיד גם כותבת.. אז יאללה זה הולך לך להיות ארוך.. _____________________________________________ שם: גל כינוי אהוב: גו שם שאתה אוהב: מיקה שם שהיית רוצה שיקראו לך: אני בסדר עם השם שלי. גיל: כמעט 16 מין: נקבה מקום מגורים: (עיסוק) עושה בזמן זה: תלמידת תיכון? מזל: סרטן מספר מזל או מספר מועדף: 6 __________________(((((((((((=))))))))))))________________ אביב; למה אביב : א. הייתי משועמם/ת וחישפתי משהו לשמוע. ב. תמיד היה. מאז ומעולם אני זוכר/ת ששמעתי אביב . ג. לחץ סביבתי (יכול להיות אחים-חיות או סביבה חברתית כלשהי). ד. לא יודע/ת העיקר שעכשיו אני שומע/ת אותו. ה. כי שמעתי את הדיסק של נינט ואהבתי את החומר ו. בגלל נינט. ז. סיבה אחרת. (אם בא לך ספר) כי שמעתי פעם איזשהו שיר והתחלתי לשמוע עוד ועוד והתחברתי למילים וכל זה ועכשיו אני שומעת.. "אביב תעשה לי ילד". מה אתם חושבים על האנשים שצועקים בהופעות דברים שאלה: א. שומ דבר. ב. הם אנשים קטנים שלא מבינים כלום. ג. מה זאת אומרת? צועק/ת איתם ביחד!!!. ד. בגלל אנשים כמוכם אביב עשה ילד למישהי אחרת ולא לי. חח.. ה. בגלל אנשים כמוכם אביב לא שר שירים נדירים בהופעות. ו. תמותו יא פאקצים-צות. ז. תשובה אחרת. (אם בא לך ספר) כשבהופעות שרים "אביב ההומו" את/ה מצטרף/ת? לא כי זה לא שהוא שר בעצמו כמו פעם אז אממ לא.. לאן את הולכת-שומקום-סוף העולם-עכשיו מעונן. סוחטים אותי בהופעות. איזה שירים גורמים לכם להרגיש הכי טוב (או רע תלוי איך מסתכלים על הדברים) בהופעות? סוף העולם זה שיר ממש חזק בשבילי ואני חושבת שגם בשביל כל האנשים שנמצאים בהופעות ומחר זה שיר שמשמח בהופעות, ושהוא שר את השירים ה"נדירים" זה ממש מרגש כמו אקדחים שלופים, חושך, מלח הדמעות ועליסה שהיו בהופעות האחרונות בזאפה.. "כשאתה כאן" (לדעתך) היה צריך להכנס לפלייסטים של ההופעות של אביב? בהתחלה אהבתי את הביצוע שלו לזה אבל זה נמאס ואני לא מתה על השיר הזה אז לא, צריך להוריד אותו לדעתי. ראית את אביב יושב בבית קפה ומדבר עם אנשים. תיגש/י אליו? (ולא...זה לא כלכך ברור) לא הייתיי ניגשת אליו כי זה מביך, וגם לא הייתיי נכנסת מאחורי הקלעים של הופעה כלשהי אם היו מציעים לי. זה נראה לי סתם מביך כאילו מה כבר אפשר להגיד לו?! "אני מתה עלייך ומתחברת מאוד לשירים שלך" אוקיי הוא כבר שמע את זה מעוד מיליון ואחד אנשים....אז לא. אבל הייתי כל הזמן נועצת בו עיניים בטח=] האם את/ה חושב/ת שללכת לאביב הבייתה (בכל מקרה שהוא) זה משהו שיעשה? אם כן. למה? (כמובן מקרי חירום. לא מדבר על זה) לא הבנתי. בתור מעריץ? לא. האם אתם מזדהים טוטלית אם כל שאביב כותב? לא ה=כ=ל בואו לא נגזים אבל יש המון דברים שאני מאוד מזדהה איתם. האם אתם מזדהים טוטלית עם כל מה שאביב אומר? (אגב, אני חושב שאם זה לא היה כך..לא היה כזה רעש בגלל העבודה עם נינט) ממש לא. לא עם הכל. אביב? 1. המלחין. 2. המעבד. 3. המשורר. 4. הזמר. 5. הפרפורמר. 6. הכל !!!!!< _בערך.. 7. כלום !!!!! גועל נפש. יוסי עדן שולט!! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ ועוד עליכם: טלויזיה; האם ישנה תוכנית שאתם רואים בעקביות ובכל מחיר? האלופה חח האם ישנה תוכנית שאתם לא סובלים אבל בגלל שהיא תהיה שיחת היום של מחר אתם רואים? לא האם אתם רואים חדשות? לרוב לא האם אתם רואים פרסומות? חח יש לי ברירה? ואת אלה של ג' יפית? כמה זמן אתם משקיעים בלראות טלויזיה ביום? ממש לא הרבה.. __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מחשב; האם אתם נכנסים לפורום יותר מפעמיים-שלושה ביום? לא האם אתם ליד המחשב יותר מ5 שעות ביום? לרוב לא האם אתם מתעדכנים בחדשות דרך האינטרנט? לא אם המחשב שלכם (חלילה) מתקלקל. זה סוף העולם בשבילכם? לא אבל זה מעצבן האם האיסיקיו שלכם פתוח כל הזמן? שאני בבית אז כן גם אם נסעתם לשבוע לסיור בקברי צדיקים בצפת והסביבה? חח לאא אבל לפעמים אני בטעות משאירה אותו פתוח כשאני נוסעת ליום שלם או משהו........ ואם לחודש של ויפאסנה בהודו? מהו הדבר שאתם הכי עושים במחשב? א. משחקים. ב. הורדות וצריבות. (למטרת מסחר) ג. גלישה באינטנט. ד. פורנו. ה. אחר. > אייסיקיו ובלוגים. השיר "תצא מהמחשב" 1. שיר פרודי וקומי.. לא רציני 2. שיר אמיתי ומרגש.. אבל לא אני..כי אי אפשר< 3. אחרי ששמעתי אותו זרקתי תמחשב לים ושרפתי את העכבר! __________________(((((((((((=))))))))))))________________ מוזיקה; האם אתם חובבי מוזיקה? ברוררררררררר כמה מוזיקה אתם שומעים ביום? כל יום כל היום בכל מקום ובכל מצב האם אתם חושבים שמוזיקה זה דרך חיים? כןןןןן האם אתם מדגישים סבלנות למוזיקה שאתם לא מכירים? כן מה דעתכם על זה שאביב מארח אמנים לא מוכרים מחול ומארץ? א. בזבוז של הופעה! הוא יכל לשיר במקום את דיכאון או חבר! ב. לא כיף. כי לא מכירים את המוזיקה. באתי לשמוע משהו שאני מכיר ואוהב ולא איזה זמר סקוטי עם גיטרה ג. מבורך. רק שימשיך להביא עוד אומנים כאלה לארץ. זה חשוב < אני מתהעעעע על לאקי ג'ים !! .. ד. מבורך כל מה שהוא עושה. קניתי את כל הדיסקים של בל וסבסטיאן אחרי ההופעה! אביב אמר שהם ענקיים.. אז ברור! האם אתם הולכים להופעות של אומנים אחרים חוצ מאביב? כן האם תלכו להופעה של להקה שלא שמעתם עליה מעולם? לא נראה לי הופעה של להקה חדשה או סרט שאפחד לא שמע עליו? (המרחק או אותו מרחק ועם החברים כמובן) מישהו מכם מנגן או שר..או כותב? מנגנת וכותבת החדש של פורקיפיין או האלבום של דנה עדיני? לא יודעת לא שמעתי לאיזו הופעה תעדיף ללכת קיץ א. רולינג סטונס. (בעזרת השם שיבואו!) < כןןןןן ב. ג'טרו טול. ג. אוונסנס. ד. בלונד רד-הד. ה. שרית חדד בקיסרייה. ו. גמר כוכב נולד 5. ז. אביב מארח את נינט ואלכס לאורגיה מטורפת ב"יומן מסע". ח. מופע הבכורה של פרוטה. (אלבום מדהים אגב) ט. בריטני ספירס.

plane crazy

New member
האם להיות בך מאוהב?

דרור בן 20 עוד חודשיים אשקלון אני גמור מעייפות בשביל לענות על כל שאלון כלשהו. תמונה....

למעלה